SE TILBUD [FRI FRAKT OVER 3000*]

Angelbird AV PRO CFexpress MK2 Type B 4TB Angelbird AV PRO CFexpress MK2 Type B 4TB Angelbird AV PRO CFexpress MK2 Type B 4TB

Angelbird AV PRO CFexpress MK2 Type B

4TB

Varenr: 136766
21 790,-
-+
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
Bestillingsvare (
Beskrivelse
Beskrivelse

CFexpress type B-media med stor kapasitet for avansert videoproduksjon CFexpress type B-kort har Angelbirds største kapasitet og er tilgjengelig i opptil 4TB for å fange de høyeste bithastighetene i RAW-video og bildeNOler på 6K, 8K og 12K+-oppløsninger.

Konstruert for maksimal vedvarende høyhastighetsopptak med video- og fotokameraer. AV Pro CFexpress MK2 type B-kort sikrer den høyeste kvalitet datafangst gjennom hele kortkapasiteten uten dårligere ytelse og en garantert minimum vedvarende hastighet på 1300 MB/s gjennom hele kortkapasiteten.

Angelbirds CFexpress type B-kort er avhengig av Angelbird Y2 super-prosessor som er spesielt designet for RAW-bilde og videoinnhold. Det er utformet for å beskytte mot overoppheting og redusere strømforbruk.

Tilgjengelige kapasiteter: 1TB | 2TB | 4TB

Prestasjon Maks. lesehastighet 1785 MB/s Maks. skrivehastighet 1550 MB/s Vedvarende lesehastighet 1785 MB/s Vedvarende skrivehastighet 1300 MB/s

På et øyeblikk Vedvarende hastighet Vedvarende skrivehastighet på 1300 MB/s støtter konsekvent skriveytelse for opptak med lang varighet gjennom kortkapasiteten.

Y2 Eksepsjonell prosessorkraft for oppretting av RAW-bilder og videoinnhold.

Avansert termisk styring: Beskytter kort og innhold fra virkningene av overoppheting.

**Adaptiv strømstyring: ** Forbedrer kameraets batteritid, samtidig som tapsbeskyttelse for strømbrudd signaliserer en sikker avslutning for å beskytte innhold i tilfelle plutselig strømbrudd.

Gratis gravering Mulighet for gratis gravering for å gjøre kortet personlig eller merke prosjektet.

3-års begrenset garanti Aktiver produktfordelene innen 30 dager etter kjøp og motta 3 års begrenset garanti, inkludert individuell kundeservice, teknisk støtte og gratis datagjenopprettingstjeneste på hard- og programvarenivå levert av det tekniske teamet vårt i Østerrike. Vennligst besøk Angelbirds hjemmeside for mer informasjon

STABLE STREAM™ VEDVARENDE SKRIVEYTELSE Å fange detaljerte HD-rammer krever en vedvarende skrivehastighet som ikke stopper eller minsker ytelsen ettersom kortkapasiteten blir brukt.

Vår Stable Stream™-teknologi støtter uavbrutt lese- og skriveytelse for jevne, drop-free resultater gjennom hele kortkapasiteten.

Vår AV Pro CFexpress MK2 har Stable Stream™ og vedvarende skriveytelse med en minimum skrivehastighet på 1300 MB/s og en maksimal skrivehastighet på 1550 MB/s.

LAGET I ØSTERRIKE Angelbird håndterer alle aspekter av forsyningskjeden fra design og engineering, til montering og testing direkte fra kontoret vårt i Østerrike. Det sikrer at produktet i hendene dine har høyest mulig kvalitet.

TJENESTE FOR DATAGJENOPPRETTELSE Denne tjenesten dekker medier som har fått fysisk skade og/eller programvareproblemer som data eller NOlkorrupsjon. På forespørsel utvider vi også en taushetsavtale for å sikre at personvernet og konNOdensialiteten til medieinnholdet er beskyttet.

Tjeneste for datagjenopprettelse leveres innen 3 års-garantien og er gratis. Vennligst besøk Angelbirds hjemmeside for mer informasjon