SE TILBUD [FRI FRAKT OVER 3000*]

Canon WFT-R10B Wireless Transmitter Trådløs overføring for Canon R5 Canon WFT-R10B Wireless Transmitter Trådløs overføring for Canon R5

Canon WFT-R10B Wireless Transmitter

Trådløs overføring for Canon R5

Varenr: 129758
14 499,-
-+
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
1 stk på lager på nett og i butikk
Beskrivelse
Beskrivelse
Legg til denne kraftige Wi-Fi-boosteren til EOS R5 for å forbedre nettverksfunksjonene - ideelt for profesjonelle som fotograferer fotojournalistikk, sport og arrangementer når rask og pålitelig bildelevering er nøkkelen. WFT-R10B har 2,4 GHz / 5 GHz-støtte og 2x2 MIMO-teknologi for rask trådløs kommunikasjon som er mindre utsatt for forstyrrelser i digitalt overbelastede miljøer, som sportsstadioner og temaparker. Støtte for SFTP lar fotografer levere bilder sikkert direkte til en klients server - ideelt for nyhetsinnsamling og sportsfotografering. Gigabit Ethernet lar fotografer på store sportsbegivenheter, for eksempel, koble seg til kablede nettverk. WFT-R10B gjør det enkelt å konfigurere nettverkstilkoblinger, slik at innstillinger - inkludert LAN- og FTP-detaljer - kan konfigureres i kameraet eller på en stasjonær datamaskin og deretter overføres til EOS R5. WFT-R10B gir også et ergonomisk grep og doble kontroller for mer komfortabel stående fotografering.