SE TILBUD [FRI FRAKT OVER 3000*]

Canon Pixma PRO-200 Kompakt, kantløs A3+-utskrift Canon Pixma PRO-200 Kompakt, kantløs A3+-utskrift

Canon Pixma PRO-200

Kompakt, kantløs A3+-utskrift

Varenr: 130693
5 399,-
-+
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
Ubekreftet 09.05.2024
Send meg mail når varen er på lager
BeskrivelseTilbehørAlternativer
Beskrivelse
  • Fargebasert blekksystem med 8 farger
  • Wi-Fi- og Ethernet-tilkobling
  • Kantløs A3+-utskrift
  • 3-tommers LCD-skjerm
  • Høyhastighetsutskrift
  • Kompakt, lett ramme

 

Imponerende bilder i høy kvalitet

Med "dye-based" blekksystemet med åtte farger får du alltid slående gjengivelse, rikere farger og klare, profesjonelle utskrifter.

 

Velg papiret som passer deg

Med allsidig mediehåndtering og justerbare utskriftsstørrelser kan du forbedre bildene dine på en rekke måter, for eksempel ved å skrive dem ut på kunstpapir, uten kanter eller som panoramabilder.

Rask og brukervennlig

På den innebygde 3-tommers LCD-skjermen kan du kontrollere blekknivået, utføre vedlikehold på skriveren og enkelt få tilgang til skriverinstruksjoner.

Alltid perfekte utskrifter

Med tre alternativer for innmating av papir og automatisk forskyvningskorrigering hører papirforskyvning og feilutskrifter fortiden til, uavhengig av hva slags papir du bruker.

Én sømløs prosess

Med den brukervennlige Professional Print & Layout-programvaren til Canon kan du enkelt ta og sende bilder fra populære bildebehandlingsprogrammer for en sømløs opplevelse fra redigering til utskrift.

Kompakt og lett

Selv med A3+-papiregenskaper er Canon PIXMA PRO-200 en lett løsning som dekker dine utskriftsbehov. Den er i tillegg kompakt, og derfor passer den godt i et lite rom.

For raskere og mer effektive utskrifter

Flotte bilder tas i brøkdelen av et sekund, og det samme kan sies om flotte utskrifter. Canon PIXMA PRO-200 er rask og effektiv og leverer A3+-utskrifter av eksepsjonell kvalitet på bare 90 sekunder1. Slik får du mer tid til å finne ditt neste gode motiv.

Chroma Life 100+-blekksystem

Det nye fargebaserte blekksystemet med 8 farger fra Canon leverer et forbedret fargespekter som gir klare bilder av høy kvalitet. Med Canon PIXMA PRO-200 blir sortfargene dypere og gjengivelsen av rød- og blåfargene bedre. Grått og lysegrått blekk fører til fantastiske sort-hvitt-bilder og en raskere utskriftsprosess.

Tilbehør
Alternativer