SE TILBUD [FRI FRAKT OVER 3000*]

Canon DM-E1D Mikrofon Enkel og bruke, Høy kvalitet Canon DM-E1D Mikrofon Enkel og bruke, Høy kvalitet Canon DM-E1D Mikrofon Enkel og bruke, Høy kvalitet Canon DM-E1D Mikrofon Enkel og bruke, Høy kvalitet Canon DM-E1D Mikrofon Enkel og bruke, Høy kvalitet Canon DM-E1D Mikrofon Enkel og bruke, Høy kvalitet

Canon DM-E1D Mikrofon

Enkel og bruke, Høy kvalitet

Varenr: 134285
4 549,-
-+
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
1 stk på lager på nett og i butikk
BeskrivelseAlternativer
Beskrivelse

Få lyden din inn i den digitale tidsalderen med klar og tydelig lyd fra en mikrofon som bruker Canons multifunksjonssko, noe som gir pålitelig ytelse og enkel bruk.

 

Digital lyd med høy kvalitet

Ved å bruke digital signalbehandling for et renere og skarpere lydsignal får du en rikere opplevelse – med et lydbilde som plasserer publikum i sentrum av forestillingen.

 

Tilkobling uten lydkabel

Den retningsstyrte DM-E1D-stereomikrofonen med flerfunksjonssko kan enkelt skyves og låses på flerfunksjonsskoen på kompatible kameraer, og den er fullstendig kabelfri for en pålitelig og sikker tilkobling med lavt støynivå.

 

Strøm direkte fra kameraet

Fest den retningsstyrte DM-E1D-stereomikrofonen, og vær trygg på hvor mye strøm som er igjen i mikrofonens batteri – siden den får strøm direkte fra kameraet.

 

Retningsstyrt for nøyaktig kontroll

Tre innstillinger for retningsstyrt opptak gir deg fleksibilitet til å ta opp lyd på dine egne premisser. Bytt mellom shotgun (mono), 90° eller 120° stereo for plasser i forskjellige størrelser.

 

Enkel betjening fra kameramenyen

Trykk på MENYKNAPPEN på mikrofonen for å åpne menyen for mikrofoninnstillinger på kameraets LCD-skjerm, slik at du raskt og enkelt kan betjene og kontrollere mikrofonen.

 

Esken inneholder:

  • Retningsstyrt stereomikrofon DM-E1D
  • Vindskjerm til retningsstyrt stereomikrofon DM-E1D
  • Skodeksel
  • Instruksjonshåndbok
Alternativer