SE TILBUD [FRI FRAKT OVER 3000*]

Leica M11 kamerahus

Leica M11 kamerahus

Varenr: 135604
110 300,-
Farge
Bestillingsvare (
Send meg mail når varen er på lager
Beskrivelse
Beskrivelse
Leica M11

Leica M11 er den nye referansen innen rammesøkerfotografering, som slår sammen den klassisk og moderne verdenen av fotografi. Dette nyutviklede mesterverket tilbyr fritt valg av oppløsning, kombinert med et sett med innovasjoner for å gi fotografen en bedre hverdag. Fotografer opplever maksimal fleksibilitet kombinert med høyeste bildekvalitet i et kamera konstruert for å være klassisk og tidløst.

En eksklusivt designet Full-Frame BSI CMOS-sensor med trippeloppløsningsteknologi introduserer en helt ny bildeteknologi til M-familien. Den gir en eksepsjonell bildekvalitet og gir brukeren fritt valg av oppløsning, og åpner dermed for helt nye muligheter innen bildekomposisjon. Mens det ikoniske Leica M-designet holder seg til røttene, har innsiden av kameraet blitt fullstendig ombygd med den aller nyeste teknologien. Dette unike kameraet tar enda et skritt mot perfeksjon med betydelig forbedret utholdenhet, et bredt ISO-område og avanserte målefunksjoner. Med Dual Memory-konseptet og flere tilkoblingsfunksjoner kan fotografer nyte en rask og enkel individuell arbeidsflyt i fotografiets stadig skiftende verden. Som et ypperlig eksempel på tysk håndverk og fremtidssikker investering, er Leica M11 sikret av ultimat kompatibilitet i og gjennom hele M-systemet, noe som sikrer at et objektiv konstruert i 1954 fortsatt kan brukes i dag uten kompromisser.

·Fullformat BSI CMOS-sensor med trippeloppløsningsteknologi: 60/36/18 MP, med ny fargefilterteknologi, dobbeltlagsabsorpsjonsfilterglass, Maestro III-prosessor
·Ikonisk design: Mer ripebestandig dyp svart finish / toppdeksel i messing med sølv krom finish
·Bedre batteriytelse: 64 % mer kapasitet og effektivt energiforbruk
·Dobbelt minne: Intern lagring på 64 GB pluss SD-kort
·Direkte tilgang til batteri og SD-kort, USB-C-port
·20 % lettere: høykvalitetsaluminium for toppdekselet
·Forbedret berøringsskjerm
·Optimalisert knapp og menyoppsett (som SL2/Q), ekstra FN-knapp, rask betjening
·Laget for iPhone og iPad
 
I pakken:
·Leica M11
·Batteri BP-SCL7
·USB kabel
·Lader BC-SCL7
·Leica FOTOS kabel
·Bærestropp
·QuickstartGuide