SE TILBUD [FRI FRAKT OVER 3000*]

Nanlite Forza Softboks 120cm (Easy Up) 120cm Parabolic softboks for Forza/FS Nanlite Forza Softboks 120cm (Easy Up) 120cm Parabolic softboks for Forza/FS Nanlite Forza Softboks 120cm (Easy Up) 120cm Parabolic softboks for Forza/FS

Nanlite Forza Softboks 120cm (Easy Up)

120cm Parabolic softboks for Forza/FS

Varenr: 138072
2 698,-
-+
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
Bestillingsvare (
BeskrivelseTilbehørAlternativer
Beskrivelse

Denne 120 cm parabolske softboxen er ideell for portretter, kommersiell fotografering, videografi og intervjuer. Hastighetsringen er en standard Bowens-passform, noe som betyr at denne softboxen kan brukes med ethvert lys som har en standard Bowens-feste, inkludert NanLite Forza- og FS-serien (også Forza 60 / 60B når den brukes sammen med Bowens Mount-adapteren, selges hver for seg).

Dybden på denne lysmodifikatoren gjør at lyset reduseres litt fra midten til kanten, noe som gir mindre lyssøl og enkel fjæring. Den er ideell for å belyse store områder på avstand. Materialene som brukes er motstandsdyktige mot høye temperaturer og er svært reflekterende, konstruert for bruk med kontinuerlige lys.

Dette er den enkle versjonen av 120 cm softbox, designet for rask oppsett. De 16 støttende paraplystengene er integrert med hastighetsringen, og krever bare en vri og trekk for å låse seg selv på plass.

Et stoffgitter i eggekassestil er tilgjengelig og selges separat for enda større retningsbestemmelse og lyskontroll.

Festes til Nanlite Forza- og FS-serien via S-Type (Bowens) festefeste.

Tilbehør
Alternativer