Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.
22%
117804 Epson Epson Surecolor P800 + Eizo CS2420 inkl. Rulladapter +16" Luster

Epson Surecolor P800 + Eizo CS2420

inkl. Rulladapter +16" Luster

-+
15 990,-
Før20 384,-
Du sparer: 22%
Antallet avviker fra kjøpsforpakning. Antall endres til nærmeste hele pakke.
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp
Antall måneder
Kredittkjøpspris
Effektiv rente

Produktinfo
Support
Her er det bygget en perfekt pakke for utskriving av bilder. Se bildene dine på en høykvalitets skjerm fra Eizo og skriv ut bildene på en profesjonell skriver. Bruk Epson sitt Luster papir som er en av våre favoritter, Epson Luster 16".
 
Pakken inneholder:
 • Epson SC P800
 • Eizo CS2420
 • Epson rulladapter
 • Epson Luster 16"
  
SC P800 er ideell for profesjonelle fotografer og kunstnere, og produserer virkelighetstro bilder med overlegen kvalitet, jevne fargeoverganger og -toner. SureColor SC-P800 er den første og eneste A2-skrivebordsskriveren på markedet med valgfri rullpapirenhet, noe som betyr at fotografer og kunstnere enkelt kan lage fantastiske utskrifter på større formater, som bannere.
 
Den profesjonelle skriveren lager holdbare kvalitetsbilder for salg, utstillinger eller til bruk i porteføljer. P800 kan også brukes til å produsere en rekke andre kvalitetsdokumenter, inkludert sammendrag, presentasjoner og gjengivelser.
 
SureColor SC-P800 bruker UltraChrome HD-blekk, et nytt nifargers blekksett, som for første gang ble brukt i fotoskriveren SC-P600 A3+. Blekksettet produserer et stort fargeområde og markedets dypeste svarttoner1, noe som betyr at brukere kan skrive ut bilder med en fantastisk spekter av nøyaktige farger og dype svarttoner. I tillegg har blekksettet forbedret lysekthet[1], noe som betyr at utskriftene er mer holdbare og varer lenger.
 
SC-P800 er etterfølgeren til de meget populære fotoskriverne i Stylus Pro38xx-serien. Denne nye modellen er den første og eneste A2-skrivebordsskriveren på markedet med valgfri rullpapirenhet[2]. Dette gjør skriveren perfekt for fotografer og kunstnere som ønsker å enkelt kunne skrive ut panoramabilder på formater som ikke er standard, som bannere og lerret som spennes rundt en blindramme.
 
SC-P800 er brukervennlig takket være en rekke tilleggsfunksjoner. Den er det eneste produktet på markedet med en 2,7-tommers fargeberøringsskjerm3 og hjelper brukere med å enkelt bytte mellom utskrift på forskjellige medier og å overvåke status for viktige utskriftsjobber.
 
Tre papirbaner, inkludert en ny frontmatet papirbane for kunstpapir, betyr praktisk papirmating og enkel bytting mellom forskjellige medieformater. Skriveren bruker også store blekkpatroner på 80 ml, noe som gjør den perfekt for store mengder fotoutskrifter og betyr færre turer for å skifte blekk.
 
En ny moderne design gir SC-P800 et flott utseende og kvalitetsfølelse. Den tar også minst plass av alle A2-skriverne på markedet2. Dette betyr at den passer bra der det er trangt om plassen, enten det er hjemme eller i studioet.
 
Avanserte tilkoblingsfunksjoner gir SC-P800 ekstra fleksibilitet. Den er den første 17-tommers A2-skriveren med Wi-Fi2 for enkel trådløs utskrift i hjemmet eller studioet. SC-P800 støtter også Epson Connect for enkel mobil utskift via en rekke enheter, inkludert nettbrett, datamaskiner og smarttelefoner. Du kan til og med skrive ut bilder fra den enheten du måtte ønske, uten trådløs tilkobling, takket være Wi-Fi Direct-tilkobling.
 
Funksjoner:
 • Ny nifargers UltraChrome HD-teknologi
 • Et utrolig stort fargespillerom og markedets høyeste tetthet av svarttoner1 (2,86 Dmax på PGPP)
 • Mulighet for rullpapir for utskrift av rullmedier med to- og tretommers kjerne og bredde på opptil 17 tommer (produktet er tilleggsutstyr)
 • Frontmatet papirbane for kunstpapir gir enkel mating av kunstpapir og stive medier
 • Støtter Epson Connect. Støtte for Apple AirPrint og Google Cloud Print
 • Wi-Fi Direct for direkte trådløs utskrift fra nettbrett, datamaskiner og smarttelefoner
 • Stort 2,7-tommers fargeberøringspanel for enkelt oppsett og lettvint betjening
 • Den rikelige blekkpatronstørrelsen på 80 ml er perfekt for store mengder fotoutskrifter med profesjonell kvalitet
 • Kompakt størrelse – får plass hvor som helst, enten hjemme eller i studioet
 • Ny moderne design gir et flott utseende og kvalitetsfølelse
 • Ethernet, Wi-Fi- og USB 2.0-tilkobling

EIZO CS2420

Yrkesaktive og hjemmebrukere vil oppleve at CS2420 er en allsidig skjerm for foto og grafisk formgivning, med stort fargeområde, lik lysstyrke fra hjørne til hjørne (DUE Calibrated) og innebygd harware-kalibrering for riktige og konsise farger over tid. 

EIZO-utviklet ASIC som kjernekomponent 
Alle ColorEdge-modeller leveres med en ASIC (application specific integrated circuit), som er utviklet av EIZO, for å tilfredsstille behovene i det grafiske markedet. ASIC har sine egne algoritmer som brukes til høypresisjons fargebehandling for å gi jevne fargetoner. 

Farger som er klare når du er klar 
Fra tidspunktet da skjermen slås på tar det typisk 30 minutter eller mer før skjermens lysstyrke, kromatisitet og fargetonekarakteristikk stabiliseres. EIZO har redusert oppvarmingstiden med mer enn 75 % ned til bare 7 minutter. Når du skal kontrollere arbeidet ditt i et fotostudio eller ta med skjermen til et opptakssted, kan du komme i gang uten forsinkelser. 

Lysstyrke og fargestabilitet med DUE 
Svingninger i lysstyrke og kromatisitet i forskjellige områder på skjermen er en vanlig egenskap for LCD-skjermer. For å motvirke dette har skjermen EIZO’s patenterte Digital Uniformity Equalizer (DUE)-teknologi innebygd, og den sikrer en Delta-E-differanse på 3 eller mindre over hele skjermen når den leveres fra fabrikken. Og nå sørger DUE også for å balansere ut påvirkningen som varierende omgivelsestemperatur kan ha på fargetemperatur og lysstyrke for å sørge for stabil fargevirkning. 

Reproduserer nesten hele Adobe RGB-fargeområdet 
110% Adobe RGB fargerom og 99 % i klipping mot Adobe RGB-fargeområdet slik at bilder som er tatt i RAW kan konverteres til Adobe RGB, og bilder som er tatt i Adobe RGB vil bli vist korrekt. Fargene i fotografier av klar blå himmel og fyldig grønne skoger blir gjengitt i naturtro farger, på en måte som ikke er mulig på skjermer med sRGB-fargeområde. Det store fargeområdet sikrer også at skjermen reproduserer nesten hele ISO-coated og US web-coated CMYK-fargeområdene som brukes ved trykking. 

Individuelt justert fra fabrikken 
Gammanivået for hver enkelt ColorEdge-skjerm justeres på fabrikken. Dette gjøres ved å måle R, G og B gammaverdier fra 0 – 255, og deretter brukes skjermens 16-bit look-up table (LUT) til å velge de 256 mest egnede tonene for å oppnå ønsket verdi. 

10-bits simultan visning 
Når man bruker DisplayPort-inngangen har skjermen 10-bit simultan fargevisning* fra en 16-bit look-up table (LUT), som innebærer at den kan vise mer enn 1 milliard farger samtidig. Dette er 64 ganger så mange farger som du får med 8-bits visning, og dette gir enda jevnere fargeoverganger og redusert Delta-E mellom to farger som står mot hverandre.
*Grafikkort og software som støtter 10-bits utgangssignaler er også påkrevd for 10-bits visning.