SE TILBUD [FRI FRAKT OVER 3000*]

Panasonic Lumix S Pro 16-35mm f/4 Lyssterk, værtettet vidvinkelzoom Panasonic Lumix S Pro 16-35mm f/4 Lyssterk, værtettet vidvinkelzoom Panasonic Lumix S Pro 16-35mm f/4 Lyssterk, værtettet vidvinkelzoom Panasonic Lumix S Pro 16-35mm f/4 Lyssterk, værtettet vidvinkelzoom

Panasonic Lumix S Pro 16-35mm f/4

Lyssterk, værtettet vidvinkelzoom

Varenr: 127630
18 990,-
-+
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
Bestillingsvare (
BeskrivelseTilbehørAlternativer
Beskrivelse

Fang naturen i detaljer
Denne linsen med vidvinkelzoom kombinerer toppnivåoppløsning med et lett, kompakt design. Som medlem av LUMIX S PRO-serien, lever den opp til alle de strenge LEICA-standardene. Oppløsningsytelsen er utmerket gjennom hele zoomespennet, og i hver eneste piksel av bildet.

I tillegg hjelper fokusaktuatoren som har lineær motor med dobbel magnet med å gi 480 fps AF-kontroll for høyhastighets og meget nøyaktig AF-ytelse. For å gi støtte til enestående videoopptak, er linsen designet for å minimere forstyrrelser ved brennviddeendringer og gjøre smidige eksponeringsskifter. Både på stillbilder og video gir LUMIX S PRO 16-35mm F4 en uttrykksfull kraft og en kvalitet som ikke går på kompromiss av noe.

Robust design for fryktløs fotografering
Utfordre naturkreftene i nesten all slags vær eller alle typer steder. Denne linsen er støv- og sprutresistent og er designet for å kunne brukes i så lave temperaturer som -10 °C. Linsen beskyttes for sand, regn og mer på innsiden av systemet, noe som gjør den perfekt til fotografering under tøffe forhold, og robust nok til å tåle tøft bruk. Nå er det ingenting som holder deg tilbake fra å ta de kreative natur- eller landskapsbildene du ønsker å tå.

Videostøtte for det perfekte videoopptak
Med videostøtte får brukere alt de trenger til opptak med deres LUMIX-kamera. Linsen gir et utrolig responsivt autofokus og smidige åpningsendringer for å minimere hopp i eksponeringen. Denne toppnivåytelsen gjør at du kan fange vakre og ultraskarpe 4K-videoer. I tillegg gjør det stille designet til linsen det mulig å forsterke lydopptaket.

Optisk konstruksjon
Objektivet er satt samen av 12 elementer i 9 grupper, hvorav det er 3 asfæriske linser, 1 ekstra-lav-dispersjonslinse og 1 ultra-høy-brytningsindekslinse.

Asfæriske (ASPH) linser reduserer størrelse og vekt, og forhindrer effektivt sfærisk aberrasjon og forvrenging.

En linse med ekstra-lav-dispersjon (ED) retter opp kromatisk aberrasjon for å gjengi skarpe, høykontrastbilder med klare farger fra hjørne til hjørne.

En ultra-høy-brytningsindekslinse (UHR) forbedrer optisk ytelse, reduserer størrelse og vekt, og oppnår en enhetlig, enestående bildekvalitet fra midten til kantene av bildet.

Spesifikasjoner:

  • L-fatning
  • Brennvidde: 16-35mm
  • Største blender: f/4
  • Minste blender: f/22
  • Antall blenderlameller: 9
  • Filterdiameter: 77mm
  • Nærgrense: 25cm
  • Værtettet
  • Størrelse: 99,6 x 85mm
  • Vekt: 500g
Tilbehør
Alternativer