SE TILBUD [FRI FRAKT OVER 3000*]

PGYTECH CreateMate Kortleser CF Type A Grønn,  CFexpress type A og SD kort PGYTECH CreateMate Kortleser CF Type A Grønn,  CFexpress type A og SD kort PGYTECH CreateMate Kortleser CF Type A Grønn,  CFexpress type A og SD kort

PGYTECH CreateMate Kortleser CF Type A

Grønn, CFexpress type A og SD kort

Varenr: 145489
1 999,-
-+
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
2 stk på lager på nett og i butikk
BeskrivelseTilbehørAlternativer
Beskrivelse

Den multifunksjonelle minnekortorganiseren

PGYTECH CFexpress CreateMate Card Reader Case er en multifunksjonell minnekortorganiserer som kombinerer lagring av minnekort og ultrahøyhastighets datalesing for å imøtekomme fotografens behov for minnekortlagring og dataoverføring under daglig arbeid og reiser.

Høydepunkter
Integrerer kortlagring og ultrarask datalesing
Standard Type-C-grensesnitt støtter plug-and-play

Høykapasitetslagring
PGYTECH CFexpress Type A/SD-versjonen har stor intern lagring for 3 CFexpress Type-A-kort, 3 SD-kort, 4 Micro SD-kort, 2 Nano SIM-kort og en telefonutstøterpinne, noe som gjør den ideell for et bredt spekter av kameraer, mobiltelefoner, droner og actionkamera-brukere.

Dataoverføringshastighet
Doble CFexpress Type-A-kort og SD-kortspor, støtte for hot swapping. Innebygd USB 3.2 Gen2-brikke, med overføringshastighet opptil 10 Gbps. Kompatibel med CFexpress Type-A-lagringskort, med en dataoverføringshastighet på opptil 1000 MB/s. Kortleseren støtter SD 4.0-spesifikasjonen for SD/Micro SD-kort (via kortadapter), med en dataoverføringshastighet på opptil 312 MB/s.

Konstant og stabil overføring
Utstyrt med et Type-C-grensesnitt, plug-and-play for både datamaskiner og smarttelefoner, slik at øyeblikkelig dataoverføring og deling er mulig. Reservert ekstern strømgrensesnitt sikrer konstant og stabil dataoverføring. Leveres med en super-rask Micro SD-kortadapter for en overføringshastighet på opptil 312 MB/s. Den standardtilpassede utstøterpinnen fungerer både som et kortutstøter for smarttelefoner og som en midlertidig spalte skrutrekker for å montere og demontere hurtigutløsningsplater.

Solid og holdbar
Kroppen er laget av integrert aluminiumslegering, solid og holdbar. Den indre og ytre skallet har en lukket struktursdesign av pull-typen, kombinert med et silikonbeskyttelsesdeksel, oppnår IP54-nivå profesjonell beskyttelse.

Egenskaper
Materiale: Aluminiumslegering, ABS, silikon
Dimensjoner: 130 x 75 x 27 mm
Kompatible enheter: Kameraer, smarttelefoner, droner, actionkameraer

I esken
1 x PGYTECH CFexpress CreateMate Card Reader Case
1 x Silikondeksel
1 x Høyhastighets Micro SD-kortadapter
1 x Multifunksjonell utstøterpinne
1 x Karabiner

Tilbehør
Alternativer