SE TILBUD [FRI FRAKT OVER 3000*]

Samyang AF 75mm f/1.8 FE Sony E Lyssterkt og kompakt for portretter Samyang AF 75mm f/1.8 FE Sony E Lyssterkt og kompakt for portretter Samyang AF 75mm f/1.8 FE Sony E Lyssterkt og kompakt for portretter Samyang AF 75mm f/1.8 FE Sony E Lyssterkt og kompakt for portretter Samyang AF 75mm f/1.8 FE Sony E Lyssterkt og kompakt for portretter

Samyang AF 75mm f/1.8 FE Sony E

Lyssterkt og kompakt for portretter

Varenr: 129138
4 699,-
-+
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
1 på lager
BeskrivelseTilbehørAlternativer
Beskrivelse

Den lille, men allmektige serien så verdens lys i 2017 for å imøtekomme etterspørselen etter lettere objektiver med enestående optisk ytelse til speilløse kameraer. AF 75 mm f/1.8 FE er det femte medlemmet i denne populære serien designet for Sony sine speilløse kameraer rettet mot portrett- og livsstilsfotografer.

AF 75 mm f/1.8 FE passer godt til en minimalistisk livsstil – den veier bare 230g og er 6,9 cm lang. Kombinert med en stor blenderåpning er dette et perfekt objektiv for bryllups- og portrettfotografer som er på farten. Objektivet er designet for en fullbildesensor og fungerer bra for APS-c.

Med et flott optikkdesign viser Samyang at en kremaktig og en vakker bokeh ikke kun kommer fra blenderåpning, men også fra et unikt optisk design. Med 10 elementer totalt fordelt på 9 grupper og ved bruk av 5 spesialelementer (3 for ekstra lav dispersjon og 2 for høy lysbrytning), skaper dette objektivet et bilde med utrolig skarphet, lav kromatisk aberrasjon og minimal forvrengning. Blenderåpningen består av 9 lameller og produserer sammen med det optiske designet en fin og sirkulær bokeh.

Objektivet gir rask og stabil autofokus ved bruk av en ny lineær trinnmotor (STM). Motoren er rask, stillegående og presis. Godt egnet for fotografer og videografer som trenger rask og pålitelig autofokus. Det er perfekt for raske og ustabile situasjoner, for eksempel under bryllup og fotografering av barneportretter.

En ny funksjon for dette objektivet er en spesialtilpasset bryter. Det lar brukeren justere blenderåpningen med fokusringen ved å skru på bryteren på siden av objektivet. Den tilpassede bryterfunksjonen kan også endres til kundens preferanser via programvare (Samyang Lens Station kreves).

Spesifikansjoner:

  • Brennvidde: 75mm
  • Minste blender: f/22
  • Største blender: f/1.8
  • Antall blenderlameller: 9
  • Nærgrense: 69cm
  • Autofokus: Stillegående STM-motor.
  • Konstruksjon: 10 elementer i 9 grupper, hvorav 3 ED-elementer og 2 HR-elementer.
  • Filterdiameter: 58mm
  • Størrelse: 6,9cm x 6,5cm
  • Vekt: 230g
Tilbehør
Alternativer