SE TILBUD [FRI FRAKT OVER 3000*]

Sigma 50-100mm f/1.8 DC HSM Art Lyssterk telezoom til Canon

Sigma 50-100mm f/1.8 DC HSM Art

Lyssterk telezoom til Canon

Varenr: 127583
13 990,-
-+
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
Bestillingsvare (
BeskrivelseTilbehør
Beskrivelse

Allsidig og lyssterk telezoom
Med fokus på allsidighet har dette lyssterke zoomobjektivet fra Sigma, designet for APS-C-sensorer et zoomomfang på 50-100mm og dekker tre vanlige brennvidder på 85mm, 105mm og 135mm (i 35mm-format) - alt i et objektiv. Med en stor blender på f/1,8 gjennom hele zoomområdet får du bilder av høy kvalitet selv i dårligere lysforhold og den 9-bladede runde blendere gir en pen bokeh-effekt som gjør det ypperlig for portrett.

Den optiske designen av ELD-, FLD- og SLD-glasselement gir deg veldig bra bildekvalitet men minimalt med kromatisk abberasjon gjennom hele zoomområdet og objektivets Super Multi-Layer Coating begrenser lysslør og ghosting for å gi deg skarpe bilder med høy kontrast selv i motlys. Objektivet er også utstyrt med HSM-motor for rask og stille fokusering. For bekvem håndtering har objektivet et indre fokuserings- og zoom-systemet som innebærer at den totale lengden av objektivet ikke endres under fokusering og zooming.

Leveres med:

  • Fremre og bakre objektivdeksel
  • Solblender (LH880-02)
Tilbehør