SE TILBUD [FRI FRAKT OVER 3000*]

Sigma 85mm f/1.4 DG DN ART Sony FE Lyssterkt portrettobjektiv til Sony FE Sigma 85mm f/1.4 DG DN ART Sony FE Lyssterkt portrettobjektiv til Sony FE Sigma 85mm f/1.4 DG DN ART Sony FE Lyssterkt portrettobjektiv til Sony FE

Sigma 85mm f/1.4 DG DN ART Sony FE

Lyssterkt portrettobjektiv til Sony FE

Varenr: 129950
13 190,-
-+
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
Bestillingsvare (
BeskrivelseTilbehørAlternativer
Beskrivelse

 

Lyssterkt portrettobjektiv til Sony FE

Dette er objektivet for deg som vil ha et kompakt portrettobjektiv med fantastiske resultater. Med en brennvidde på 85mm og blender på f/1,4 får du et objektiv som er helt optimalt for effektive bilder med en vakker bokeh.

Fordeler

  • 85mm - optimal brennvidde for portretter
  • Lyssterkt med vakker bokeh takket være sine 11 blenderlameller
  • Rask og presis autofokus
  • 15 høykvalitets glasselementer i 11 grupper
  • De optiske elementene motvirker kormatisk abberasjon
  • Kompakt design på bare 9,4cm 

Optimal portrettbrennvidde

Skal du fotografere portretter? Eller kanskje et bryllup? 85mm har lenge klassifisert seg som den optimale brennvidden for å fotografere menneskerl. Med f/1,4 får du også en veldig fin separasjon mellom objektiet ditt og bakgrunnen, også kalt bokeh. Takket være sin lave vekt og sitt kompakte design er den også veldig liten i forhold til øvrige 85mm på markedet. Helt perfekt for ditt neste fotoeventyr.

 

Sigma ART

Alle Sigmas ovjektiver i ART-serien er bygget for å levere høy optisk ytelse og fantastiske resultater. Denne 85mm er intet unntakt. I objektivet finner du 15 glasselementer av ypperlig kvalitet, som sammen hjelper deg å ta det perfekte bildet.

Tilbehør
Alternativer