SE TILBUD [FRI FRAKT OVER 3000*]

Sirui SH-05 Videostativ Komplett pakke med stativ og videohode Sirui SH-05 Videostativ Komplett pakke med stativ og videohode Sirui SH-05 Videostativ Komplett pakke med stativ og videohode Sirui SH-05 Videostativ Komplett pakke med stativ og videohode Sirui SH-05 Videostativ Komplett pakke med stativ og videohode Sirui SH-05 Videostativ Komplett pakke med stativ og videohode Sirui SH-05 Videostativ Komplett pakke med stativ og videohode Sirui SH-05 Videostativ Komplett pakke med stativ og videohode Sirui SH-05 Videostativ Komplett pakke med stativ og videohode Sirui SH-05 Videostativ Komplett pakke med stativ og videohode Sirui SH-05 Videostativ Komplett pakke med stativ og videohode Sirui SH-05 Videostativ Komplett pakke med stativ og videohode Sirui SH-05 Videostativ Komplett pakke med stativ og videohode Sirui SH-05 Videostativ Komplett pakke med stativ og videohode Sirui SH-05 Videostativ Komplett pakke med stativ og videohode Sirui SH-05 Videostativ Komplett pakke med stativ og videohode Sirui SH-05 Videostativ Komplett pakke med stativ og videohode

Sirui SH-05 Videostativ

Komplett pakke med stativ og videohode

Varenr: 138586
1 799,-
-+
Bestillingsvare (
BeskrivelseAlternativer
Beskrivelse

Et videostativsett på startnivå designet for fotografer og kinematografer som brenner for videoopptak, og også et perfekt stativsett for spottingscope!

Sirui Video Tripod SH-05 er et videosett med et profesjonelt hode.

Toppen av stativet har en 60 mm bolle. Det er mulig å vippe og låse hodet trinnløst fra -75° til +90°. 360°-basen gir en jevn panoreringsfriksjon.

Hvis du vil utjevne opptaksvinkelen, dreier du bare håndtaket nederst på videohodet uten å justere stativbena.

Tilbehør med flere spesifikasjoner kan festes til hodet via 3/8" skrueporten.

Innebygde hydrauliske dempere gir jevn hastighet og bevegelseskontroll.

Gummiert håndtak gir et komfortabelt grep. Du kan montere håndtaket enten til venstre eller høyre og panorere/vippe håndtaket 360° for vinkeljustering.

Den allsidige QR-platen er utstyrt med to sikkerhetslåser for å forhindre at utstyret faller ved et uhell. Du kan montere utstyret ditt på videohodet via 1/4" og 3/8" monteringsskruene.

Stativet består av tre seksjoner. Løsne benlåsene for å velge høyder fra 71-140 cm.

SH-05 inkluderer uttrekkbare metallpigger designet for utendørs bruk på ujevne overflater. Gummiføtter er gitt for å beskytte ømfintlige overflater og øke stabiliteten.

Alternativer