SE TILBUD [FRI FRAKT OVER 3000*]

Sony ECM-W3S trådløst mikrofonsystem Mikrofon med støydemping Sony ECM-W3S trådløst mikrofonsystem Mikrofon med støydemping Sony ECM-W3S trådløst mikrofonsystem Mikrofon med støydemping Sony ECM-W3S trådløst mikrofonsystem Mikrofon med støydemping Sony ECM-W3S trådløst mikrofonsystem Mikrofon med støydemping Sony ECM-W3S trådløst mikrofonsystem Mikrofon med støydemping Sony ECM-W3S trådløst mikrofonsystem Mikrofon med støydemping Sony ECM-W3S trådløst mikrofonsystem Mikrofon med støydemping

Sony ECM-W3S trådløst mikrofonsystem

Mikrofon med støydemping

Varenr: 142124
4 590,-
-+
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
1 stk på lager på nett og i butikk
BeskrivelseAlternativer
Beskrivelse

Fleksible lydopptak

Enten du tar opp intervjuer i ulike scenarioer eller lager reiseinnhold, gjør ECM-W3S det enkelt å få klare taleopptak hvor som helst. Med et kompakt design, lenger batteritid (opptil 6 timer for senderen; mottakeren får strøm fra kameraet) og trådløs overføringsrekkevidde på opptil 150 m*¹ får du frihet til å ta opp ypperlig lyd uansett hvor du er.

 

Klare taleopptak, selv i støyende omgivelser

Få lyd av studiokvalitet. ECM-W3S har et imponerende signal-støy-forhold som gir den skarpe og naturtro stemmegjengivelsen fra Sony. Takket være unik digital lydteknologi fra Sony kan du fjerne omgivelsesstøy med lavpass- og støyreduksjonsfiltrene som er tilgjengelige direkte fra mikrofonen. Med digital USB-lydutgang (48 kHz, 24-biters) kan du fange inn nyansene i enhver stemme med profesjonell lydkvalitet.

 

Enkelt oppsett

ECM-W3S har unike funksjoner som gjør det enkelt å konfigurere for lydopptak. Juster demperen direkte på mikrofonen for å gjøre kjappe justeringer, eller benytt deg av samtidig opptak (-0 dB og -20 dB) for å sikre nøyaktige lydopptak. Mottakeren får strøm via MI-skoen på kompatible kameraer fra Sony, slik at du slipper å styre med kabler og lading. Fest mikrofonen hvor som helst med klemmemekanismen, og bruk det medfølgende etuiet for transport eller som et mottakerstativ under intervjuer.

 

Alt du trenger i én eske

Det trådløse mikrofonsystemet ECM-W3S er utstyrt for å dekke behovene dine med en mikrofon, en mottaker, en vindskjerm, et kontaktvern/-stativ, en veske og et ladeetui. ECM-W3S er klart til bruk med det samme du tar det ut av esken.

 

 

Alternativer