SE TILBUD [FRI FRAKT OVER 3000*]

Tragopan Monal V2 Fotoskjul To-manns kamuflasjetelt Tragopan Monal V2 Fotoskjul To-manns kamuflasjetelt Tragopan Monal V2 Fotoskjul To-manns kamuflasjetelt Tragopan Monal V2 Fotoskjul To-manns kamuflasjetelt Tragopan Monal V2 Fotoskjul To-manns kamuflasjetelt Tragopan Monal V2 Fotoskjul To-manns kamuflasjetelt Tragopan Monal V2 Fotoskjul To-manns kamuflasjetelt Tragopan Monal V2 Fotoskjul To-manns kamuflasjetelt Tragopan Monal V2 Fotoskjul To-manns kamuflasjetelt Tragopan Monal V2 Fotoskjul To-manns kamuflasjetelt Tragopan Monal V2 Fotoskjul To-manns kamuflasjetelt

Tragopan Monal V2 Fotoskjul

To-manns kamuflasjetelt

Varenr: 134951
4 599,-
-+
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
På vei til lager (ubekreftet dato) 13.06.2024
Send meg mail når varen er på lager
BeskrivelseTilbehørAlternativer
Beskrivelse

Tragopan Monal V2 - To-manns fotoskjul

 

Dette teltet er designet for best mulig komfort og allsidighet. Det er det største teltet og har plass til 2 personer, eller 1 person som trenger større plass og betjener flere kameraer. Teltet har 6 luker til å fotografere gjennom. Disse kan tilpasses ut i fra behov hvor synlig du skal være og hvilke høyde du ønsker å fotografere fra. Den leveres med en rekke vindusruter og objektivtrekk.


Det åpnes veldig enkelt ved å trekke i en snor og teltet åpner seg på samme måte som en paraply. Det medfølger også et avtagbart gulv som gjør det mulig å overnatte. Det er også lagt inn netting i taket for god ventilasjon.  Det medfølger også et vanntett overtrekk som hindrer vann i og komme inn gjennom nettingen.

Teltet er konstruert med 150D vanntett polyester som tørker like fort som nylon, men er betydelig sterkere og tåler UV-eksponering langt bedre. Innsiden av stoffet er nå belagt med et ugjennomsiktig isoterm PU-belegg som reduserer temperaturen inne i persiennen i sollys og skaper totalt mørke inne i persiennen for å forhindre silhuett når persiennen er bakbelyst.

De fleste teltene kommer i håndholdt bag som gjør det enkelt å ta det med seg. Kan enkelt stroppes til fotosekken for lengre turer.


Følger med:

  • 2 lange objektiv sleeves med glidelås til blitsport
  • 2 lange kamonettinger
  • 6 nettingruter til å stikke objektivene gjennom
  • 1 Regntak
  • 10 teltplugger
  • 4 Barduner

 

Spesifikasjoner:

  • Størrelse åpen: 139,7 cm høy, 220,98cm lang
  • Størrelse i bag: 24cm høy, 25cm bred, 81cm lang
  • Vekt: 5,9kg med alt tilbehør i bagen.

 

 

Tilbehør
Alternativer