SE TILBUD [FRI FRAKT OVER 3000*]

WANDRD PRVKE 31L Sedona Photo Bundle V3 Sedona Orange 31-liters ryggsekk WANDRD PRVKE 31L Sedona Photo Bundle V3 Sedona Orange 31-liters ryggsekk WANDRD PRVKE 31L Sedona Photo Bundle V3 Sedona Orange 31-liters ryggsekk WANDRD PRVKE 31L Sedona Photo Bundle V3 Sedona Orange 31-liters ryggsekk WANDRD PRVKE 31L Sedona Photo Bundle V3 Sedona Orange 31-liters ryggsekk WANDRD PRVKE 31L Sedona Photo Bundle V3 Sedona Orange 31-liters ryggsekk WANDRD PRVKE 31L Sedona Photo Bundle V3 Sedona Orange 31-liters ryggsekk

WANDRD PRVKE 31L Sedona Photo Bundle V3

Sedona Orange 31-liters ryggsekk

Varenr: 145501
3 999,-
-+
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
1 stk på lager på nett og i butikk
BeskrivelseAlternativer
Beskrivelse

WANDRD PRVKE 31-Liter Fotobundle V3

Vi har tatt vår prisbelønte PRVKE-serie og gjort forbedringer med fokus på funksjoner og komfort. Vi begynte med å oppdatere ryggpanelet og skulderstroppene, ved å implementere nye former og polstring for å skape en mer komfortabel, pustende og allsidig bæreopplevelse for alle kroppsformer og størrelser.

Vi oppdaterte den skjulte passlommen for å gjøre den større og mer diskret. Vi la også til en stropp for gjennomføring av bagasje. Andre eksterne endringer inkluderer sterkere magneter i bærehåndtakene, oppdaterte glidelås-trekkere, nytt, lettere å bruke nøkkelkrok, merkevareoppdateringer og borrelås-og-rulle Cinch Strap nettorganisering.

Inne i PRVKE oppdaterte vi lommen med fleece-fôr og festet den til tilgangspunktet for klaffen i det øvre rommet, og reverserte åpningsretningen slik at den ikke lenger henger i veien når du får tilgang til det øvre rommet fra innsiden av bagen. Vi oppdaterte lukkesystemet for bærbare datamaskiner/nettbrett og la til 3 nye lommer på bærbare datamaskiner/nettbrettsleeven. Til slutt fjernet vi fôrklaffen som dekket kamerakubekompartementet for rask tilgang til utstyret ditt.

Den perfekte bagen ble nettopp enda mer perfekt.

Egenskaper
Rask tilgang til kamera på siden
Laptop-lomme
Magnetiske bærehåndtak
Værbestandige glidelåser
Utvidbar lomme for vannflaske/stativ
Sikker passlomme
Avtagbar kamerabeskyttelse
Dimensjoner: 48 X 32 X 19 cm (19"H X 12.5"W X 7.5"D)
Volum: 31 L til 36 L (rulle topp fullt utvidet)
Vekt: 1.5 kg (3.4 lbs)
Dimensjoner på bærbare datamaskinlomme: 34 X 25 X 2.5 cm
Dimensjoner på nettbrettsleeve: 33 X 25 X 1.25 cm
Inkludert WANDRD kamerakube, bære- og midjestropper
Livstidsgaranti


I esken
PRVKE ryggsekk
Kamerakube
Tilbehørsstropper
Midjestropper

Alternativer