SE TILBUD [FRI FRAKT OVER 3000*]

Zeiss Conquest HD 8x42 Topp kvalitet med nøyaktig gjengivelse Zeiss Conquest HD 8x42 Topp kvalitet med nøyaktig gjengivelse Zeiss Conquest HD 8x42 Topp kvalitet med nøyaktig gjengivelse Zeiss Conquest HD 8x42 Topp kvalitet med nøyaktig gjengivelse

Zeiss Conquest HD 8x42

Topp kvalitet med nøyaktig gjengivelse

Varenr: 144281
10 990,-
-+
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
2 på lager
BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAlternativer
Beskrivelse

Prøv en kikkert i en helt ny klasse.


Se på fugler, insekt og hele naturens verden med eksepsjonell nøyaktig og nøytral fargegjengivelse. Nyt følelsen av perfekt ergonomi som gjør at det er komfortabelt å observere. Nyt en imponerende visuell opplevelse inn i skumringstimene. Denne visuelle opplevelsen er avrundet av den kompakte størrelsen og den lette vekten av kikkerten. Med CONQUEST HD er du perfekt utstyrt til å gå nye veier.


Ny modell i topp kvalitet, dielektrisk HD linser og Schmidt Pechan prismer. All optikk med spesialglass fra Schott Glass gir kikkerten maksimal lystransmisjon og perfekt skarphet. Den har Carl Zeiss T* multi-layer antirefleks med lystransmisjon på mer enn 90 %. LotuTech coating får vann og smuss til å prelle av. Kommer med okulardeksel, bred rem og corduraveske. Prøv den!

 

Spesifikasjoner:

Vekt750 g
Dimensjoner120 × 74 mm
Produsent

Zeiss

Forstørrelse (x)

8

Objektiv diameter / lysåpning (mm)

42

Prismesystem

Schmidt-Pechan

Vanntett

Ja

Nitrogenfylt

Ja

Diopterjustering

-4 til +4

Synsfelt v/ 1000m (m)

128

Linsebeskyttelse

Ja

Utgangspupill (mm)

5,25

Skumringsfaktor

18,3

Nærfokus (m)

2

Driftstemperatur

+60°C til -30°C

Teknisk info

Produktinformasjon

Kikkertstyrke 8x42


Tilbehør
Alternativer