SE KAMPANJER - FRI FRAKT OVER 1000,-*

2516

B+W 110 ND-77mm MRC F-Pro Filter

10 stegs Gråfilter

Varenr: 100985
1 999,-
-+
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
Bestilles ved ordre (ca 20 dager)
BeskrivelseAlternativer
Beskrivelse

B+W Filter ND110 77mm (ti blendertrinn)

Filteret er egnet til observasjon og dokumentering av industrielle prosesser ved høye temperaturer og lysverdier, f.eks. for å få fram interessante detaljer i en sveisebrenner. Filterfaktoren er 100 hvilket gir en forlengning av eksponeringen på 10 EV (ND 3,0). B+W gråfilter er produsert med nøytralgrått Schott NG-glass. Filterglasset blokkerer hele det synlige spektrumet og reduserer lysmengden uten innvirkning på kontrast eller farger. 
For noen typer kreativ fotografering er gråfilter av stor betydning. For eksempel når man ønsker at bakgrunnen skal bli uskarp for å rette oppmerksomheten mot hovedmotivet, hvilket en stor blenderåpning gjør. 
Dessuten brukes ofte gråfilter når man vil "tømme" en plass for mennesker f.eks. foran en bygning. Et kraftig gråfilter gir såpass lang lukkertid at kun bygninger og andre statiske motiv "festes" på bildet. 
Det kan også gi heftige effekter for fossefall eller når man vil få hav eller innsjø til å se trolsk og diffus ut. Tips: Husk å bruke et godt stativ ved lengre lukkertider.

MRC Antirefleksbelegg (Multi Resistant Coating) 
MRC Antirefleksbelegg består av hele 7 lag antirefleksbelegg samt ett beskyttelseslag på begge filterflatene. Filteret får en overflate som er hardere enn glass og har høy motstandskraft mot smuss, fuktighet og er ekstra motstandsdyktig mot riper. MRC forenkler også rengjøring av filteret samt øker lysgjennomslippet til ca. 99 % (et ubehandlet filterglass slipper gjennom ca. 92 %).

F-Pro filterfatning 
F-Pro filterfatning, tykkelse 5mm, i messing med tillbehørsgjenger i fronten. Messingen er lakkert i matt svart farge som minimerer refleksjoner. F-Pro kan brukes på de fleste objektiver ned til 24mm på fullformat, uten at vignettering oppstår.

Alternativer
Klikk her for å bli kjent med Syrp-familien på våre tema-sider. Syrp ND-filter kit hører hjemme i sekken til en hver filmskaper og videofotograf. Det gjør det mulig å få til bilder som ellers er umulige å få til i kamera. ND-filteret er variabelt og kan varieres fra 1-8,5 stopp. Det gjør at du kan skyte i lyse og solfylte omgivelser med stor blenderåpning eller lang lukkertid. Skyter du video kan du oppnå
2 399,-
1
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.