SE TILBUD HER🌱FRI FRAKT OVER 1000*

81252

B+W Rengjøringssett 5 deler

Klut, pensel, væske, blåsebelg og lomme

Varenr: 127586
499,-
-+
Bestilles ved ordre (ca 12 dager)
BeskrivelseAlternativer
Beskrivelse

B+W Rengjøringssett 5 deler består av rengjøringsklut i mikrofiber, rengjøringspensel av mykt geitehår, rengjøringsvæske, blåsebelg og en lomme til å oppbevare det i.

 

B+W renseklut i mikrofiber ca. 20x20 cm
B+W renseklut fjerner effektivt uønskede partikler fra objektiv og kamerahus. Der vanlig bomull eller genserermet bare dytter smusset rundt, er denne kluten laget av laboratoiretestet mikrofibermateriale som suger til seg smuss og fett. Til tross for at kluten føles silkemyk, er mikrofibrene designet for å skjære gjennom smussen og løfte vekk partikler, fett og væske. Linseovreflaten blir helt ren. Mikrofiberkluten egner seg særdeles godt sammen med B+W rengjøringsvæske.

 

B+W Rengjøringspensel fjerner smuss skånsomt
B+W Rengjøringspensel er 12 cm lang og leveres med en hette om beskytter penselen når den ikke er i bruk. Den fjerner effektivt uønskede partikler fra objektiv og kamerahus. Penselen består av naturlig slitt geitehår. Det betyr at hårene ikke er klippet og dermed helt uten skarpe kanter. Den myke busten forårsaker ikke skade på linseoverflatene og er helt fri for kjemiske stoffer.

 

B+W Rengjøringsvæske 50 ml
Ffor rengjøring av optikk, filter og objektiver. Lens Cleaner II kan også benyttes på LCD- og TFT-skjermer, briller, smarttelefoner og nettbrett.
 
Inngrodde merker på en sensitiv optisk flate lar seg ikke fjerne med pusseklut alene. B+W Lens Cleaner II er utviklet nettopp med det for øyet. Det er en meget effektiv rengjøringsvæske som ikke etterlaterseg  uønskede rester på glassoverflaten.
 
Pumpeflasken er enkel å bruke. Væsken er ikke ildfarlig og er miljøvennlig nedbrytbar.

 

B+W Blåsebelg rengjør uten berøring
B+W Blåsebelg fjerner effektivt uønskede partikler fra objektiv og kamerahus. Fungerer også utmerket til enklere rengjøring av presisjonsinstrumenter som kikkerter og kikkertsikter, klokker m.m.

 

B+W Blåsebelg er 15 cm lang og laget av gummi. Størrelsen og materialet gjør blåsebelgen enkel å håndtere og den gir en sterk luftstrøm med høy presisjon.

 

Rent fotoutstyr gir best bilderesultat
En skitten linse reduserer bildekvaliteten; det kan bli både uskarphet, strølys og skygger på bildene dine. Hvis frontlinsen er helt tilsmusset, blir hele bildet uskarpt og fargemetning og kontrast svekkes kraftig.

 

Husk alltid å rengjøre objektiv, både frontlinse og bakre linse, samt kamerafilter før fotografering. Regelmessig rengjøring med de riktige verktøyene gjør at du får den bildekvaliteten du vil ha, og dessuten forlenger det levetiden på utstyret ditt.

 

Når du velger filtre og tilbehør fra B+W kan du stole på at du får det beste. B+W har høykvalitetsprodukter som skånsomt fjerner både smuss og kraftige fingeravtrykk, og bør alltid være med i kameravesken.

 

Slik rengjør du utstyr profesjonelt
1. Fjern løs smuss med blåsebelg og/eller rengjøringspensel.
2. Ved behov, spray linseoverflaten med rengjøringsvæsken B+W Lens Cleaner II.
3. Tørk bort oppløst smuss og væske med B+W Pusseduk.
4. Nå er overflaten ren og utstyret vil gi optimalt bilderesultat.

Alternativer
Rengjøringssettet består av B+W Lens Cleaner II Spray (50ml) og B+W Photo Clear pusseklut 18x18 cm. For rengjøring av objektiv, briller, IPad ol.
249,-
10
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.