Canon EOS 200D M/18-55 IS STM

24.2 MP med berøringsskjerm.

Varenr: 120828
6 799,-
-+
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
Bestilles ved ordre (ca 20 dager)
BeskrivelseTilbehørAlternativer
Beskrivelse
 

Canon EOS 200D Sort + EF-S 18-55mm f/4-5.6 IS STM - EOS 200D lanseres med tanke på de som ønsker et stilig, lett og brukervennlig kamera. Uansett om du tar bilder eller filmer, er dette et ideelt valg for å forevige og dele historier. EOS 200D er kompakt og passer derfor til enhver anledning, fra solnedgang over Taj Mahal til familieselskaper og sammenkomster med venner.

 

I toppsjiktet med ny teknologi

Canon EOS 200D er verdens letteste digitale speilreflekskamera med vribar skjerm. Kameraet innehar den nyeste teknologien fra 2017 og deler funksjoner med Canons kameraer i toppsjiktet, dermed sikres den beste kvaliteten i hvert bilde. Fra skygger til høylys, og med imponerende oppløsning, sikrer EOS 200D kontroll over dybdeskarphet slik at du kan oppnå uskarpe bakgrunner i alle bildene dine. EOS 200D har verdens raskeste Dual Pixel CMOS autofokus, som sikrer enkel og presis fokusering for skarpest mulig motiv. Den nyeste APS-C-sensoren forbedrer ytelse i svakt lys, noe som gjør det mulig å ta vakre bilder selv når solen går ned og stjernene titter frem.  

 

Det digitale speilreflekskameraet innehar også DIGIC 7, den nyeste prosessoren fra Canon. Hjernen til kameraet optimaliserer innstillinger automatisk i enhver situasjon, slik at du enkelt får bilder av høy kvalitet og med redusert bildestøy, hver gang.

  

Enkel i bruk og med eksepsjonell bildekvalitet

EOS 200D har søker og vribar skjerm med berøringsfunksjoner, noe som er fordelaktig for de som kjøper sitt første digitale speilreflekskamera. Kom tett på motivet med gjennom søkeren, eller bruk den vribare skjermen til å ta bilder fra enhver posisjon. Ved å enkelt kunne bytte mellom skjerm og søker, er det perfekte bildet aldri langt unna. Berøringsfunksjonaliteten sikrer at overgangen fra smarttelefon til kamera er både enkel og velkjent. EOS 200D har et intuitivt grensesnitt som forklarer funksjonene til brukeren underveis. En enkel visuell opplæringsguide forklarer effekten endrede innstillinger har på bildet, men kan selvfølgelig slås av når du føler deg som en ekspert.

 

Stilfull og kompatibel med smarttelefoner

EOS 200D er det første digitale speilreflekskameraet fra Canon som kommer med “selfie”-modus, og inkluderer funksjoner for jevn hudtone og uskarp bakgrunn. Moteinteresserte kan også uttrykke sin stil, selv før de har tatt sitt første bilde, ved å velge mellom 3 ulike farger på sitt EOS 200D: klassisk Canon-sort, eller hvitt og vintage-inspirert sølv og brun. Kameraet er kompatibel med smarttelefoner, og har innebygd Wi-Fi og Bluetooth. Via Canon Camera Connect-appen kan man enkelt dele bilder av høy kvalitet i sosiale medier mens man er på farten.


Tilbehør
Batteri til Canon EOS M3, 750D, 760D
599,-
2
Alternativer
Denne varen er brukt. Vi gir 3 måneder garanti på alt vi selger brukt dersom ikke annet er avtalt. På våre bruktsider finner du full oversikt over hva vi har inne til enhver tid. Tilstand: Meget god. Eksponeringer: 3612 Original embalasje: Ja Medfølgende tilbehør: Lader, batteri, reim, frontdeksel Merk at produktet som selges er brukt, og selges som det er. Bruksmerker og støv som følge av normal bruk må påberegnes. Tilbehør som følger med, og...
4 500,-
1
Den beste bildekvaliteten noensinne i konsumentklassen! Nøkkelfunksjoner: Serieopptak med 5 b/s 11-punkters AF-system med kryss-sensor i midten RGB-lysmålingssensor med 420 piksler med Nikons motivgjenkjenningssystem D-film: Filmer i full HD -kvalitet med bildefrekvenser på opptil 50/60p Innebygd mikrofon og kompatibilitet med Nikons ME-1-stereomikrofon Enkel trådløs tilkobling : Via Nikons...
3 495,-
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.