SE TILBUD [FRI FRAKT OVER 1000*]

63467 63467 63467 63467 63467 63467

Canon PowerShot G1 X Mark III

APS-C, 24MP, 24-72mm 2,8-5,6, Dual-Pixel

Varenr: 121480
12 499,-
-+
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
Bestilles ved ordre
BeskrivelseAlternativer
Beskrivelse

Nye PowerShot G1 X Mark III kombinerer bildekvaliteten til Canons EOS-speilreflekskameraer og den kompakte størrelsen til PowerShot-kameraene. Med nytt 3x optisk zoomobjektiv med høy presisjon, APS-C-sensor og Canons avanserte DIGIC 7-prosessor, er dette allsidige kameraet egnet til alt fra gatefoto av høy kvalitet til dokumentarlignende historiefortelling.

 

Fremragende bildekvalitet, høy hastighet
Kameraet er et utmerket valg for moderne fotoentusiaster som vil ha speilreflekskvalitet i en kompakt innpakning. Størrelsen er perfekt til fotografering på farten når du ikke ønsker å tiltrekke deg oppmerksomhet. PowerShot G1 X Mark III er utstyrt med eksepsjonell sensor tilsvarende den som sitter i EOS 80D, og med ISO-område fra 100 til 25 600 tar kameraet kvalitetsbilder i under de fleste opptaksforhold. Med PowerShot G1 X Mark III får du flotte bilder om du fotograferer motiver med høy kontrast, for eksempel innendørsbilder der detaljer, skarphet og lite bildestøy er viktig, eller scenarioer med lav kontrast, som en tåkedag. DIGIC 7-prosessoren gir førsteklasses bildekvalitet rett fra kameraet med mindre behov for redigering, takket være funksjoner som automatisk lysoptimalisering og diffraksjonskorrigering, som på EOS-1D X Mark II.

Om du tar portrett- eller makrobilder, kan det innebygde 3x zoomobjektivet skilte med allsidig 24 – 72mm brennvidde (tilsvarende 35mm fullformat) og nærgrense på kun 10 cm, slik at du kan dekke et imponerende spekter av motivtyper med ett og samme objektiv. Liten dybdeskarphet oppnås med APS-C-sensoren kombinert med stor blenderåpning med blender f/2.8 til f/5.6. Objektivet på PowerShot G1 X Mark III er spesialdesignet for sensoren i kameraet, og bidrar effektivt til å redusere eventuelle uønskede elementer som kan ødelegge bildet, for eksempel gjenskinn. Objektivets sirkulære blenderåpning med 9 lameller gir også flott bakgrunnsuskarphet («bokeh»), noe som demper travle bakgrunner og fremhever hovedmotivet.

PowerShot G1 X Mark III er det første kompaktkameraet fra Canon som er utstyrt med Dual Pixel CMOS AF, som gir rask fokusering når øyeblikket plutselig er der. En 4-trinns bildestabilisator justerer og kompenserer for kamerabevegelser i opptakssituasjoner med mye aktivitet, for eksempel når du fotograferer et karneval eller på en musikkfestival, og bildestabilisatoren gjør det også enklere å få vellykket resultat i svakt lys. Dual Pixel CMOS AF leverer presis og rask fokusering på kun 0,09 sekunder, noe som gir responsen, hastigheten og tryggheten som kreves til spontan fotografering når motivet plutselig dukker opp.

 

Behagelig betjening og stabile opptak
PowerShot G1 X Mark III kan skilte med EOS-betjening i et kompakt PowerShot-hus. Kameraet er ikke bare behagelig å betjene – det har også funksjoner som gir kontroll på velkjent speilrefleksnivå, og du kan tilpasse kameraet til ditt bruk. PowerShot G1 X Mark III har innebygd elektronisk søker (EVF) som er optimalisert for å gi høyoppløselig visning på en Organisk EL-skjerm med 2,36 millioner punkter. Om du tar action- eller familiebilder, kan du også enkelt velge ønsket fokuspunkt på LCD-skjermen med intuitiv trykk og dra-autofokusering (AF) og sikre deg skarpe bilder.

Med kompakt utforming og en vekt på kun 399 gram er PowerShot G1 X Mark III 14,8 mm tynnere og ca. 16 prosent mindre enn forgjengeren G1X Mark II – perfekt når du vil spare plass i bagasjen eller i utstyrsbagen. De som er godt kjent med Canons EOS-kameraer, vil kjenne igjen betjeningen og funksjonene på PowerShot G1 X Mark III. Canon-brukere vil sette pris på at kameraet er behagelig og enkelt å bruke – fra kontrollringen på objektivet til utløserknappen.

PowerShot G1 X Mark III er utstyrt med forseglinger som sikrer ytelsen i utfordrende opptaksforhold[i] og beskytter mot støv og fuktighet – perfekt for mer eventyrlystne fotografer. Det er Canons eneste kompaktkamera med APS-C sensor som kan utvides med vanntett kamerahus som tilleggsutstyr[ii]. Dermed kan PowerShot G1 X Mark III brukes under vann ned til 40 meter – perfekt til kreative fotoprosjekter på dypt vann.

 

Flere kreative muligheter, avanserte tilkoblingsalternativer
PowerShot G1 X Mark III støtter opptak av full HD 60p-film i MP4, med jevn, stabil filming takket være 5-akset dynamisk bildestabilisering og Dual Pixel CMOS AF. Dynamisk bildestabilisering korrigerer og stabiliserer videoopptakene når du filmer på farten, mens Dual Pixel CMOS AF muliggjør kinofilmlignende fokusskift («focus pulls»).PowerShot G1 X Mark III har velkjent funksjon for intervallopptak, men det er også det første Canon kompaktkameraet som er utstyrt med panoramamodus.Trykk på knappen, og beveg deretter kameraet vannrett eller loddrett for å lage flotte, detaljerte panoramabilder i høy kvalitet.

Du kan glede deg over muligheten til å ta opp mer med PowerShot G1 X Mark IIIs Øko-modus, som gir opptil 25 prosent lengre batteritid. Du kan også lade kameraet via USB-porten med en smarttelefonlader eller USB-kompatible batteripakker når du er på farten.

PowerShot G1 X Mark III er utstyrt med et bredt spekter av tilkoblingsmuligheter, som Wi-Fi og dynamisk NFC, for enkel tilkobling av kompatible smartenheter. Kameraet kan til og med vekkes fra standbymodus fra en Bluetooth®[iii]-aktivert smarttelefon som fungerer som en enkel Bluetooth®[iv]-basert fjernkontroll. Med full manuell kontroll via Wi-Fi kan du forhåndsvise bildet direkte på smartenheten, noe som gjør at du kan følge med på og fotografere dyreliv i naturlige omgivelser uten å forstyrre.

 

[i] Sørg for at alle deksler på kameraet er festet og lukket ordentlig slik at kameraet er best mulig beskyttet mot støv og fuktighet. Kameraet er konstruert for å være motstandsdyktig mot støv og dråper for å hindre at sand, støv, skitt eller vanndråper trenger inn i kameraet, men det er imidlertid ikke mulig å beskytte kameraet 100 prosent mot at dette skjer.

[ii] Undervannshus WP-DC56

[iii] Bluetooth®-ordmerket og -logoene er registrerte varemerker som eies av Bluetooth SIG, Inc. Canon Inc. bruker disse merkene under lisens. Andre varemerker og varenavn tilhører de respektive eierne. Krever smartenhet som er utstyrt med Bluetooth versjon 4.0 (eller nyere).Krever operativsystemet iOS 8.4 (eller nyere) eller Android 5.0 (eller nyere).

[iv] Konstant tilkobling mellom smartenhet og kamera via Bluetooth® må konfigureres i Canon Camera Connect-appen. Stabiliteten på Bluetooth®-tilkoblingen avhenger av smartenhetmodellen og andre miljøfaktorer. Bluetooth®-ordmerket og -logoene er registrerte varemerker som eies av Bluetooth® SIG, Inc. og Canon Inc. bruker disse merkene under lisens. Andre varemerker og varenavn tilhører de respektive eierne. Kompatible smartenheter krever Bluetooth® versjon 4 (eller nyere) og kjører iOS 8.4 (eller nyere) eller Android 5.0 (eller nyere) med den nyeste Canon Camera Connect-appen installert (tilgjengelige i Apple App Store eller Google Play).

Alternativer
Siden introduksjonen i 2011 har Fujifilms ikoniske X100-serie med premium kompaktkameraer i målesøker-stilblitt verdsatt av kresne fotografer som ønsker et mer kompakt alternativ til systemkameraet - uten at det går ut over bildekvaliteten. Fujifilm X100V vil være den femte generasjonen i serien, og forbedringene og oppdateringene er flere enn noen gang. I tillegg til den nyeste generasjonen bildesensor (X-Trans CMOS 4) og prosessor (X-prosessor 4), har kameraet bl.a. fått et nytt objektiv,...
16 690,-
Møt RX100 V – det optimale kompaktkameraet til å fange inn videoer og stillbilder med et fantastisk detaljnivå. Kameraet arver den berømte 1.0-type sensoren fra RX100-serien. Videre har den svært rask AF på 0,05 sekunder 1 , 315 fasegjenkjennende AF-punkter i fokalplanet, kontinuerlig fotografering på opptil 24 bps 2 med AF/AE-sporing, samt mulighet for flotte 4K-videoer. ZEISS® Vario-Sonnar® T*-objektiv for presisjonsbilder Det store ZEISS® Vario-Sonnar® T*-objektivet
8 979,-
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.