SE TILBUD HER 🌱 FRI FRAKT OVER 1000*

NISI Filteruker

Denne uken: 25% rabatt på alle runde filter!

Tilbud

Sjekk ut aktuelle tilbud her!

Gjør deg klar for Z9

Nikon kunngjør utviklingen av ny modell

SONY ZV-1 vloggkamera

Kjøp med grep og spar 1000,-

 Peak Design 

 Geniale fester og bæreløsninger

 Canon Lens Bonus 

 Få tilbakebetalt inntil 12 000,-

71325

Canon Speedlite EL-100

Kompakt og kraftig blits med ledetall 26

Varenr: 124271
2 419,-
-+
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
Bestilles ved ordre (ca 20 dager)
BeskrivelseAlternativer
Beskrivelse

Speedlite EL-100
Den enkle måten å lyssette bildene dine på, med et dreibart blitshode for allsidig og kreativ belysning og naturlige resultater innendørs.

Det har aldri vært enklere å ta flotte blitsfotografier
Skap et naturlig utseende med indirekte blits via vegger og tak, eller ved å fjernutløse Speedlite EL-100 fra kameraet. En enkel Auto-modus tar seg av det tekniske slik at du kan ta bedre blitsfotografier av begivenheter og familie og venner.

Blitsfotografering på en enkel måte
Med Speedlite EL-100 kan du enkelt lyssette innendørs- og utendørsbilder. Den gir mer kraft enn en innebygd blits, og har et programhjul som gjør den enkel å sette opp og bruke. Med funksjonen for indirekte blits med både horisontal og vertikal retning får du flotte og kreative resultater innendørs.

Bli kreativ
Når du er klar til å slippe kreativiteten skikkelig løs, har Speedlite EL-100 noen flotte funksjoner du kan prøve. For eksempel stroboskopisk blits som fryser motivet i raske serier, og et andre gardinsynk-program som fremhever følelsen av hastighet – begge er ypperlige til å ta bilder av motiver i bevegelse.

Kompakt og kraftig
Speedlite EL-100 drives av AA-batterier og veier bare 190 g, og dermed er den kompakt og lett nok til å bruke på familiebegivenheter og andre hendelser. Den har et ledetall på 26 og en manuell zoom som kan justeres for optimal lysspredning

Trådløs funksjon gir mer kreativ belysning
Hvis du vil ha mer tredimensjonale lyseffekter, kan du bruke Speedlite EL-100 som en optisk trådløs sender for å utløse blitser fra forskjellige steder, eller du kan ta Speedlite EL-100 av kameraet og bruke det som en optisk mottaker du kontrollerer fra kompatible EOS kameraer.

 Spesifikasjoner:

  • Enkel automodus
  • Ledetall: 26
  • Vertikal og horisontal justering
  • Optisk sender og mottaker
  • Størrelse: 64,6x91,7x71mm
  • Vekt: 190g
Alternativer
Revolusjonerende blitsinnovasjon – AI indirekte blits Med denne kraftige Speedlite-blitsen i mellomsjiktet kan du ta bilder med profesjonell belysning på en spennende måte. Garantert naturlig, flatterende lys takket være et motorisert hode som kan vippes og roteres, og som justerer seg automatisk for å sikre riktig vinkel. Det motoriserte blitshodet justerer seg automatisk, slik at vinkelen på den indirekte blitsen alltid sørger for bedre lyssetting når du vil ha naturlige og...
5 499,-
Avanserte funksjoner Tross sin størrelse og beskjedne vekt på bare 203 gram har Nissin i40 profesjonelle funksjoner som f.eks. trådløs TTL, synkronisering ned til 1/8000 sekunds lukkertid, LED-lys til opptak med regulering av lysstyrke i 9 trinn. Blitshodet kan dreies både vertikalt (90º) og horisontalt (180º). En blitsfot i metall forsterker den profesjonelle følelsen. Automatisk zoomreflektor Den innebygde zoomreflektoren dekker et zoomområde på 24-105 mm og justeres
3 509,-
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.