SE TILBUD [FRI FRAKT OVER 3000*]

Canon Speedlite EL-100 Kompakt og kraftig blits med ledetall 26

Canon Speedlite EL-100

Kompakt og kraftig blits med ledetall 26

Varenr: 124271
2 199,-
-+
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
Bestilles ved ordre
Beskrivelse
Beskrivelse

Speedlite EL-100
Den enkle måten å lyssette bildene dine på, med et dreibart blitshode for allsidig og kreativ belysning og naturlige resultater innendørs.

Det har aldri vært enklere å ta flotte blitsfotografier
Skap et naturlig utseende med indirekte blits via vegger og tak, eller ved å fjernutløse Speedlite EL-100 fra kameraet. En enkel Auto-modus tar seg av det tekniske slik at du kan ta bedre blitsfotografier av begivenheter og familie og venner.

Blitsfotografering på en enkel måte
Med Speedlite EL-100 kan du enkelt lyssette innendørs- og utendørsbilder. Den gir mer kraft enn en innebygd blits, og har et programhjul som gjør den enkel å sette opp og bruke. Med funksjonen for indirekte blits med både horisontal og vertikal retning får du flotte og kreative resultater innendørs.

Bli kreativ
Når du er klar til å slippe kreativiteten skikkelig løs, har Speedlite EL-100 noen flotte funksjoner du kan prøve. For eksempel stroboskopisk blits som fryser motivet i raske serier, og et andre gardinsynk-program som fremhever følelsen av hastighet – begge er ypperlige til å ta bilder av motiver i bevegelse.

Kompakt og kraftig
Speedlite EL-100 drives av AA-batterier og veier bare 190 g, og dermed er den kompakt og lett nok til å bruke på familiebegivenheter og andre hendelser. Den har et ledetall på 26 og en manuell zoom som kan justeres for optimal lysspredning

Trådløs funksjon gir mer kreativ belysning
Hvis du vil ha mer tredimensjonale lyseffekter, kan du bruke Speedlite EL-100 som en optisk trådløs sender for å utløse blitser fra forskjellige steder, eller du kan ta Speedlite EL-100 av kameraet og bruke det som en optisk mottaker du kontrollerer fra kompatible EOS kameraer.

 Spesifikasjoner:

  • Enkel automodus
  • Ledetall: 26
  • Vertikal og horisontal justering
  • Optisk sender og mottaker
  • Størrelse: 64,6x91,7x71mm
  • Vekt: 190g
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.