SE TILBUD HER - FRI FRAKT OVER 1000,-*

84016

Forhåndsbestillingsliste Canon EOS R5

Sett deg på venteliste, ikke prissatt

Varenr: 128509
0,-
-+
Forventet til lager 15.06.2020
Beskrivelse
Beskrivelse

 

Sett deg på venteliste!

*OBS! Dette varenummeret er kun en venteliste

Canon har annonsert at EOS R5 er under utvikling, men foreløpig er det ikke lansert pris eller leveringsdato. Ved å kjøpe dette varenummeret legges du automatisk på vår liste slik at du kan sikre deg en tidlig plass i køen. Nærmere info om pris og levering blir gitt  så snart produktet offisielt lanseres.

En ny epoke innenfor bildekvalitet

Nye standarder for stillbilder med høy oppløsning og enestående 8K-videokvalitet. EOS R5 tar bildekvalitet til nye høyder når det gjelder stillbilder og videoer, med en elektronisk lukker med en hastighet på 20 bilder/sek eller en mekanisk lukker med en hastighet på 12 bilder/sek. EOS R5 er gjennomført, raffinert og skapt for det storslagne.

Vær filmskaperen

Fang inn det beste arbeidet ditt i imponerende 8K-kvalitet, og gled deg over spennende nye muligheter for kreativ filming. Med så høy oppløsning lar EOS R5 deg utvide filmskapersjangeren og utforske nye dynamiske måter å fortelle historier på.

Nye standarder for stabilitet

Kameraet er det første Canon-kameraet som har intern bildestabilisering som sammen med Canon RF-objektiver med bildestabilisering samarbeider om å levere stødige og krystallklare bilder og videoer. Du kan filme eller fotografere uten stativ og likevel være trygg på at du får et stødig og klart resultat.

Nettskytilkobling med mer

Fotografer og overfør bilder og videoer på farten, takket være innebygd Wi-Fi som kan koble til Canons splitter nye image.canon-tjeneste. EOS R5 er kompatibel med automatisk bildeoverføring. Du kan dermed fotografere og redigere på farten eller laste ned til en datamaskin automatisk.

Allsidig og anvendelig

Ytelse som betyr noe. To kortspor betyr mye lengre opptakstid. Siden EOS R5 er en del av den utrolige EOS R-familien, med RF-fatningen som gir det beste innen kvalitet og anvendelighet, er også dette kameraet kompatibelt med Canons utrolige serie med RF-fatninger, takket være et utvalg av RF-EF-adaptere for sømløs integrasjon.

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.