SE TILBUD [FRI FRAKT OVER 1000*]

87202 87202 87202 87202 87202 87202 87202 87202

Chasing M2 Undervannsdrone 100m

Profesjonell undervannsdrone

Varenr: 129595
31 999,-
-+
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
Bestilles ved ordre
BeskrivelseTilbehørAlternativer
Beskrivelse

En undervannsdrone for profesjonelle.

Etter å ha erobret luften, vender teknologien nå andre veien og tar oss lengre ned under overflaten med den nye undervannsdronen M2 fra Chasing.

Chasing introduserte seg selv som et spennende nytt selskap og en pioner innen community’n for undervannsdroner med Gladius Mini, en lettvektig og prisverd drone for entusiaster.  Nå er tiden kommet for en profesjonell undervannsdrone (ROV), den nye M2.

Chasing M2 er en lettvektig undervannsROV/drone designet for industriell bruk av profesjonelle. Designen gjør den spesielt passende for dykkeinspeksjoner av skrog og kaier, undervannskonstruksjoner, samt søking og berging. Nye funksjoner for M2 er flere og kraftfullere motorer, forbedret kamera, forbedret bildekvalitet og muligheten å montere lasermålere, robotklør og alle andre tilbehør som underletter ditt arbeid, opp til 1,5 kg.

Til tross for den lave vekten på 4,5 kg, har M2 en 8 vektordrevet motorlayout som muliggjør OMNI-bevegelser i alle retninger. Den kan komme opp i en hastighet på 3 knop, dykke ned til 100 m og styres innen en horisontal radius på 200 m.

Drivmotorene er utstyrt med en anti-stuck motorteknologi for å redusere risikoen for at motoren kjører seg fast i sandbunnen.  Dette lar piloten styre sikkert og pålitelig i alle mulige kompliserte undervannsmiljøer.

M2-kameraet tilbyr 4K video, en blender på f/1.8 og er utstyrt med en 1/2.3 Sony CMOS og elektronisk bildestabilisering, som forbedrer kameraets ytelse i lave lysforhold og det dynamiske omfanget betydelig. Dronen er også utrustet med to dimmbare LED-lys på 2000 lumen.

En annen ny spennende funksjon er det nye utbyttbare batteriet. M2 kommer med et batteri på 99Wh med en driftstid på 2-4 timer. Hvis du trenger en lenger driftstid, finnes det også et nytt 200Wh batteri (ikke inkludert) som forlenger driftstiden betydelig.

En egenskap som profesjonelle har lengtet etter, er muligheten å montere på eksternt utstyr for å forbedre dronens funksjoner.  M2 er nå kompatibel med sofistikerte tilbehør som robotklo, GoPro-kamera, eksterne LED-lys og lasermåler, osv. Den maksimale monteringsvekten av tilbehør er 1,5 kg og oppfyller mange av industriens krav.

Spesifikasjoner:

  • Designet for profesjonelle brukere, for eksempel, til dykkeinspeksjoner av skrog og kaier, undervannskonstruksjoner, søking og berging.
  • 8 drivmotorer
  • Utbyttbart batteri
  • 4K video
  • dybde 100 m

Kompatibel med ekstra utstyr som robotklo, GoPro-kamera, lys og lasermåler.

Tilbehør
Batteridrevet trommel som gjør det enkelt å håndtere kabelen til M2 dronen. Trommelen går opptil 200 meter på bare 2 minutter. Gjør det praktisk å håndtere kabelen, spesielt når du er alene.
7 995,-
Vanntett koffert i hardplast for Chasing M2 undervannsdrone. Hjul gjør den lett å transportere Takler temperaturer ned til -40?, og tåler omgivelser i -20? ~ 60? i lengre perioder. Tåler støt i henhold til IK08
6 395,-
CHASING Control Console is a professional underwater drone control platform designed for high-end professional users. It is used to control the ROV, USV, AC Power, USBL, Grabber Claw, Multibeam Sonar, External Light and other professional accessories, and its ergonomic design makes underwater work more professional and convenient. Viewable in Direct Sunlight The control console has a 13-inch 1000cd/m2 high-brightness display, which makes the images on the screen clear and viewable...
39 090,-
Robotisk arm som gjør det mulig å plukke opp gjenstander. Passer til Gladius Mini S og Chasing M2 undervannsdrone
4 599,-
MicroSDXC Extreme Adapter 160MB/s A2 C10 V30 Opptil 160 MB / s lesehastighet Opptil 90 MB / s skrivehastíghet ** 4K UHD og Full HD Video (1) Klasse 10, App Performance Class 2 (A2) (2) Video Speed Class 30 (V30) (4), UHS Speed Class 3 (U3) (4) SanDisk Memory Zone included (3) RescuePRO® Deluxe ett år Media Recovery Software (last ned tilbud) (5) SD-adapter inngår Livstidsgaranti (6) Laget for ekstreme forhold Kortet er temperaturbestandig, vanntett, støtsikker og...
199,-
9
Alternativer
Den kompakte og bærbare undervannsdronen Chasing Dory er designet like mye for glede som for nytte. Utstyrt med et kamera som tar opp video i full-HD (1080p), lysfølsom optikk, innebygde LED-lamper og kapasitet til å dykke ned til 15 meter, er dette riktig utstyr for deg som ikke har dykkersertifikat, men likevel vil oppleve og dokumentere hva som foregår under vannoverflaten! Styringssystem og teknologi er i stor grad hentet fra storebror Gladius. Utover dybden hvor Gladius går...
5 299,-
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.