SE KAMPANJER☀️FRI FRAKT OVER 1000*

3023

Epson Hot Press Natural 60"

Rull 60" x 15m. Fineart uten struktur

Varenr: 101154
3 999,-
-+
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
Bestilles ved ordre (ca 18 dager)
Beskrivelse
Beskrivelse

Dette papiret har en syrefri basis og er et pH-bufret, 100 % bomullspapir på 330 g/m². Det har en hvit overflate uten hvittoner, med ultraglatt strukturering som gir utmerkede reproduksjoner både i farge og svart/hvitt. Papiret har en ekstremt høy D-Max og gir derfor en kontrastrik gjengivelse, det tørker øyeblikkelig og råder over et stort fargeområde.

Kunstnere og profesjonelle fotografer har behov for dokumentmedier med ulike gramvekter og overflateegenskaper til sine digitale kunstverk og fotografier. Nå kan Epson tilby deg et syrefritt, 100 % Hot Press-bomullspapir som er belagt på begge sider og derfor enda mer allsidig. Dette produktet, fremstilt på rundviresylinder, har en superglatt overflate (ark) på begge sider, som er optimert for Epson UltraChrome-blekk. Den fløyelsaktige overflaten er meget populær både hos fotografer og kunstnere, og føles og ser ut som det fineste kunstpapir av høy kvalitet. Kombinasjonen av et virkningsfullt kunsttrykkbomullspapir og Epson-teknologi har gitt et papir som vil forbli en klassiker i mange år. Som alle innovative medier fra Epson er dette papiret fremstilt for å gi deg høyest mulig oppløsning og fargemetning. Epsons skriverprogramvare optimerer virkelig blekkmengden som påføres hver side, alt etter hvilke papirtype som brukes. Som alltid garanterer forbruksmateriell fra EPSON også EPSON-kvalitet.

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.