SE KAMPANJER - FRI FRAKT OVER 1000,-*

59743

FeiyuTech WG2

Vanntett gimbal for GoPro

Varenr: 120235
2 488,-
-+
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
Bestilles ved ordre (ca 10 dager)
Beskrivelse
Beskrivelse

Feiyu Tech WG2 er en utmerket vanntett gimbal med 3 akser og kan bl.a. brukes med GoPro HERO 4, HERO 5, HERO 6 og HERO 7. WG2 har forbedret designet kombinert med en vanntett Gimbal ned til 0,5 meter som gjør at du kan snorkle, være ute en regntung dag, surfe og så videre. I tillegg til å være vanntett ha også den forbedrede forseglingen gjort at den også kan brukes i mer røffe miljøer der sand og støv er en del av opptaket.

Auto-Rotasjon
WG2 kan følge planlagt rotasjonsrute som du angir manuelt, noe som gjør at komplisert fotografering av tidsløpet blir enkelt og morsomt.

Kompabilitet
WG2 leveres med utvekslingsmontering for GoPro HERO 4 / 5 / 6 og Session-kameraer, du kan bytte til de ulike festene uten at du trenger verktøy. Den fungerer også til kamera som YI 4K / SJCAM / AEE og kameraer med samme størrelse som GoPro.

Kompakt, men kraftig
WG2 er en av de mest kompakte og lette motoriserte stabilisatorene, men det gir imponerende dreiemoment i alle tre motorer for å motstå alle bevegelser og risting ved håndtering.

Solid
WG2 produseres i et delikat metallmateriale med CNC-presisjonsprosess for å sikre høy holdbarhet mot støt noe som gir kompromissløs ytelse.

Batteri
WG2 har et innebygd 1500mAh, 3,7V batteri, som gir deg ca 2,5 timer batterilevetid.

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.