SE KAMPANJER☀️FRI FRAKT OVER 1000*

35544

PocketWizard PlusX

Transceiver CE

Varenr: 112157
1 295,-
-+
Bestilles ved ordre (ca 9 dager)
Beskrivelse
Beskrivelse
PlusX Tranciever CE er den enkleste PocketWizard radiosender noensinne og den perfekte inngangen til PocketWizards fantastiske trådløse system. Borte er alle de avanserte features, tilbake er kun det essensielle.
 
PlusX er kompatibel med alle standard PocketWizard radioenheter og tidligere modeller, både sendere og mottakere. Så PlusX er, foruten en genial inngang til systemet, også den perfekte ledsager for deg som allerede har PocketWizard.
 
Sett en PlusX på kameraet ditt og en til sammen med blitsen din. Ingen kabler, ingen vanskelige innstillinger, du trenger bare å stille inn de to PlusXene til samme kanal og begynne å fotografere.
 
PlusX har 10 kanaler. Så du kan jobbe med din "egen" kanal selv om det er andre fotografer som jobber tett på deg. Eller du kan jobbe med flere set up i samme motiv ved hjelp av forskjellige kanaler. Kanalen velges lett via det store dreiehjul på forsiden av PlusX. Valget av kanal ses tydeligt pga. det bakgrunnsopplyste displayet.
 
Antennen sitter innvendig, plasert diskret i toppen slik den er på Plus III modellen, og kan derfor ikke knekke eller bli utsatt for skadelig belastning. PlusX monteres til kameraet via blitsskoen. Den har minijack-inngang til forbindelse med blitsenheter. Leveres med minijack til minijack- og PC-kabel, samt minijack-adapter.
 
Auto-Sensing Transceiver-teknologi gjør at PlusX selv skifter mellom sender og mottaker, alt etter hva situasjonen krever.
Auto-Relay, som er en Auto-Sensing Transceiver-teknologi, betyr at du kan fjernutløse et kamera via en ekstra PlusX (1 ved fotografen, 1 ved kameraet og 1 ved blitsen).
 
PlusXs LED-statusindikator har to formål: Når PlusX sender eller mottar et signal, vil lysdioden lyse rødt. Dessuten angis batteriets resterende levetid ved hjelp at et grønt, blinkende lys.
 
PocketWizards Plus-modeller er alle kjent for deres store rekkevidde og pålitelighet. Det gjelder også PlusX, som har en rekkevidde på opp til 500 meter.
 
PlusX kan synkronisere opp til 1/250 for spaltelukkere og 1/500 for sentrallukkere.
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.