SE TILBUD HER - FRI FRAKT OVER 1000,-*

56734

Irix 11mm f/4 Firefly Pentax

Værtettet og lyssterk ultravidvinkel

Varenr: 119205
6 499,-
Fatning
Nikon F
Nikon F
Canon EF
Canon EF
Pentax
Pentax
-+
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
Bestilles ved ordre (ca 9 dager)
BeskrivelseAlternativer
Beskrivelse

Irix 11mm f/4 Firefly

Irix er en objektivserie fra den sveitsiske produsenten TH Swiss. Objektivene er designet i Sveits og bygget i Korea. Objektivene holder høy kvalitet, både optisk og mekanisk, med gjennomtenkte løsninger.

Irix 11mm/4 er et lyssterk ultravinkel-objektiv med værtetting som gjør det godt egnet til bruk utendørs og i dårlige lysforhold.

Objektivet er værtettet og konstruert i ABS-plastikk for å holde vekten nede. De inngraverte markeringene for fokusavstand og lignende er fylt med selvlysende farge slik at det er enkelt å se fokusavstang og informasjon på objektivet selv i mørke omgivelser.

Fokusering

Irix 11mm f/4 har manuell fokus, men det har samtidig en rekke finesser som gjør fokuseringen lettere. Det har tydelig fokusmarkering og har i tillegg dybdeskarphet/hyperfokal-skala., en finesse som er forsvunnet på mange moderne objektiver.

Et eget klikk gjør det enkelt å vite når du når uendelig uten å måtte se på skalaen, og når du først har funnet fokus kan du enkelt låse fokus slik at du slipper å dobbeltsjekke mellom hver eksponering og ikke risikerer å stille på fokus ved et uhell.

Optisk ytelse i toppkvalitet

15 linseelementer i 9 grupper, hvorav du finner 4 HR-, 2 ED-element, sikrer høy ytelse og få optiske svakheter. Neutrino-antirefleksbelegg hindrer reflekser og strølys som gir høyere kontraster og bedre ytelse i motlys. 9 avrundede blenderlameller sikrer fin sirkulær bokeh i de uskarpe områdene.

Spesifikasjoner:

 • Værtettet
 • Tilpasset fullformat
 • Brennvidde: 11mm
 • Største blender: f/4
 • Minste blender: f/22
 • Blenderkontroll: Elektronisk via kamera
 • Antall blenderlameller: 9
 • Bildevinkel: 126°
 • Fokus: manuell
 • Nærgrense: 27,5cm
 • Konstruksjon: 16 elementer i 10 grupper. 4 HR-, 2ED-elementer.
 • Filterdiameter: -
 • Bakre filterslot: 30x30mm slot for gel-filter
 • Størrelse: 118x103mm
 • Vekt: 730gAlternativer
Irix 11mm f/4 Blackstone Irix er en objektivserie fra den sveitsiske produsenten TH Swiss. Objektivene er designet i Sveits og bygget i Korea. Objektivene holder høy kvalitet, både optisk og mekanisk, med gjennomtenkte løsninger. Irix 11mm/4 er et lyssterk ultravinkel-objektiv med svært solid konstruksjon og værtetting som gjør det godt egnet til bruk utendørs og i dårlige lysforhold. Blackstone, tåler alt Objektivet er værtettet og konstruert i aluminium-magnesiumlegering
8 299,-
Irix 15mm f/2.4 Blackstone Irix er en objektivserie fra den sveitsiske produsenten TH Swiss. Objektivene er designet i Sveits og bygget i Korea. Objektivene holder høy kvalitet, både optisk og mekanisk, med gjennomtenkte løsninger. Irix 15mm f/2.4 er et lyssterk vidvinkel-objektiv med svært solid konstruksjon og værtetting som gjør det godt egnet til bruk utendørs og i dårlige lysforhold. Blackstone, tåler alt Objektivet er værtettet og konstruert i...
6 489,-
Irix 15mm f/2.4 Firefly - Fullformats vidvinkelobjektiv i høy kvalitet med en en synsvinkel på 110°. Den optiske konstruksjonen består av tre HR glasselementer (High Refractive), to ED glasselementer og to asfæriske elementer som sikrer minimalt med støy. Objektivet er værtettet, og passer derfor godt til fotografer som er ute i vær og vind. Firefly-versjonen er av samme høye optiske kvalitet og med samme mekanismer som Blackstone, men i ett 12% lettere hus i plastkomposit uten...
Fra 4 644,-
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.