Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.

Kurs

Her finner du oversikt over kurs, seminarer og workshops. Datoer, påmelding og mer informasjon får du ved å trykke deg inn på de forskjellige kursene. Ta gjerne kontakt med oss dersom det er noe du savner eller har spørsmål.

Dalen Villmarkssenter

Panasonic Kamerakurs
 
Vi samarbeider med Dalen Villmarkssenter om å skape et mekka for naturfotografer! Stavanger foto støtter med objektivutleie og arrangerer jevnlig felles turer, men det er også fullt mulig å ta turen alene eller i egen gruppe.
 
Om Dalen Villmarkssenter

Dalen Villmarkssenter byr på fotogene øyeblikk hele året i ei naturperle uten sidestykke! Plassert midt i Dalen i Telemark er det lett tilgjengelig fra både Sør-, Øst- og Vestlandet. Dette er et perfekt sted for nybegynnere til å utfolde seg med god hjelp og veiledning om ønskelig. Samtidig byr det på mange muligheter og er et flott sted for  erfarne ringrever å komme igjen og igjen for å samle nye blinkskudd.

Jostein Hellevik har bygget opp en god infrastruktur med tilrettelagte skjul og relativt lett ankomst. Det er en positiv og bratt læringskurve som møter deg gjennom aktive dager og fine foredragskvelder! Dalen Villmarkssenter byr på et vilt og vakkert landskap med fossefall, våtområder, dype skoger og en naturlig mystikk. Her møter du et variert dyre- og fugleliv.

For booking ta kontakt med Jostein Hellevik
E-post: jostein@hovdmyra.no
Tlf.: 900 65 976