SE TILBUD HER 📷 FRI FRAKT OVER 1000*

4430

Lastolite 2126 Brolly Grip Kit

Sett med grep og 50cm hvit paraply

Varenr: 101623
499,-
-+
Bestilles ved ordre (ca 14 dager)
BeskrivelseTilbehørAlternativer
Beskrivelse
Lastolite Brolly Grip Kit m/grep og 50cm transparent paraply
 
Den optimale lyskontrollen for fotografer som er mobile. Svært kompakt, håndholdt blitsholder for batteriblits og paraply.
 
Det nye Brolly-grepet er en unik, håndholdt brakett som holder en batteriblits i en horisontal posisjon langs med paraplystangen.
 
Sammen med en transparent paraply blir blitslyset mykt, noe som gir muligheter for nydelige portretter under vanskelige lysforhold.
 
 En 50cm paraply er inkludert i kittet som er enkelt og raskt å montere.
 
Slik bruker du Lastolite Brolly Grip:
www.lastoliteschoolofphotography.com/using-the-brolly-grip
Tilbehør
Superkompakt og transparang, paraply, med diameter 90cm. Passer i en kameraveske takket være teleskopstangen. Lyssettingen skjer gjennom paraplyen akkurat som en softboks. Lystapet vil være på 0,9 blendertrinn. Passer til eksterne kamerablitser og fastlys. Stativ og paraplyholder følger ikke med.
249,-
Alternativer
Beskrivelse Lastolite Joe McNally Ezybox Speed-Lite 2 Plus är en kompakt softbox, storlek 22x22cm. Monteras direkt på blixten och tack vare låg vikt kan blixten vara placerad på kameran eller vid sidan på stativ. Detta specialutförande av Speed-Lite 2, Joe McNelly version, har vit insida på softboxen vilket ger ett mjukare ljus som Joe uppskattar vid sina porträttbilder. Joe McNally Ezybox Speed-Lite 2 Plus har dubbla diffusordukar som minskar ljusflödet med ca 2 bländarsteg. En annan
1 099,-
Den nye Ezybox Speed-Lite 2 er en 22x22 cm kompakt softboks til å brukes sammen med vanlige kamerablitser. Dette er en oppdatert versjon av den originale Ezybox Speed-Lite, med betydelig forbedret design og funksjonalitet. Den nye festemekanismen benytter en silikonstropp i forbindelse med en strammehjulet slik at fotografen kan tilpasse monteringen og sikre en perfekt passform.
990,-
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.