SE TILBUD [FRI FRAKT OVER 1000*]

4949

Leica Søkerlupe-M 1.4X

Til Leica M

Varenr: 101796
3 589,-
-+
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
Bestilles ved ordre
BeskrivelseAlternativer
Beskrivelse
Leica Viewfinder Magnifier M 1,4 x forstørrer søkerbildet med to femdeler. Forstørring av søkerbildet gir bedre kontroll på fokus, spesielt ved fotografering med telefotobrennvidder.
 
Leica Viewfinder Magnifier M 1,4 x forstørrer bildet på søkeren 1x (0,95 x med M8 modeller) og gir behagelig visning av motivet med begge øyne. Søkeren M 1,4 x hjelper til med å velge utsnitt på brennvidder over 50 mm, men anbefales for brennvidder på 75 mm eller mer.
 
Skru forstørreren inn i søkerokularet på Leica M. En liten sikringslenke festet til bærestroppen på kameraet forhindrer at den blir borte eller skadet. Det følger også med en lærveske som Leica Viewfinder Magnifier M 1,4 x oppbevares i når den ikke er i bruk.
Alternativer
Forstørrer søkerbildet og er spesielt nyttig når en bruker objektiver med brennvidder fra og med 50mm. Leveres i skinnveske med sikringslenke.
2 950,-
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.