SE KAMPANJER - FRI FRAKT OVER 1000,-*

38485 38485 38485 38485 38485

Leica M Monochrom (type 246)

24 mp sort/hvit sensor

Varenr: 113105
85 000,-
-+
Bestilles ved ordre (ca 20 dager)
BeskrivelseTilbehørAlternativer
Beskrivelse
Leica M Monochrom (Typ 246)  - Levering starter i mai 2015
 
Leica tar nå neste steg i sitt vellykkede konsept for digital sort-hvitt-fotografering og presenterer den nye Leica M Monochrom (Typ 246). Med forbedret ytelse og en nyutviklet svart-hvitt-sensor, overgår kameraet standarden satt av sin forgjenger. Samtidig beholdes det unike fokuset: svart-hvitt-bilder med maksimal kvalitet.
 
Den nye 24-megapiksel høyoppløselige svart-hvitt-sensoren i fullformat er uten low-cut-filter. Det resulterer i ekstremt skarpe bilder på alle følsomhetsinnstillinger opp til ISO 25.000, og med eksepsjonell dybde, klarhet og detaljoppløsning som langt overstiger eksponeringer med fargefilter på sensoren. Bilder tatt med Leica M Monochrom har en unikt finkornet gjengivelse av detaljer uten forstyrrende artefakter.
 
De nye komponentene i Leica M Monochrom (Typ 246) er en høy-ytelses Leica Maestro bildeprosessor og et bufferminne med en kapasitet utvidet til 2 gigabyte. Denne kombinasjonen sikrer høyere hastighet og gjør Leica M Monochrom enda mer allsidig. Leica Maestro bildeprosessor bruker mindre enn to sekunder på å levere JPG-filer i høy kvalitet i tillegg til RAW-filer i DNG-format.
 
Takket være 1080p Full-HD videofunksjon, kan Leica M Monochrom også ta opp høykvalitets video i svart-hvitt. Videoopptak kan raskt og enkelt startes og stoppes med en egen utløserknapp. Videosekvenser kan tas opp i Motion JPG-format, det vil si i ekte, individuelle full rammer, noe som gir enorme fordeler i forhold til videoredigering. Optimal lyd sikres av Leica mikrofonadaptersett (ekstratilbehør).
 
Utformingen på Leica M Monochrom gjenspeiler den etablerte Leica-filosofien om robusthet og diskresjon. Topp- og og bunnplate er laget av solid messing og behandlet i svart krom. Kamerahuset er laget av en sterk magnesiumlegering.
 
Den ripebestandige og nesten uknuselige safirglasset på LCD-skjermen er av like høy kvalitet. Det er behandlet med et beskyttende antirefleksbelegg som sørger for at fotografer kan vurdere bilder under alle lysforhold.
 
I tillegg til Leica M-objektiver kan nesten alle objektivene i R-serien benyttes ved hjelp av Leica R adapter M (ekstratilbehør). Dette utvider de kreative mulighetene kraftig.
 
Takket være kombinasjonen av lav støy opp til ISO 25.000, en lys søker, utløser med lavt vibrasjonsnivå og raske objektiver, åpner den nye Leica M Monochrom (typ 246) for helt nye dimensjoner innen fotografering i tilgjengelig lys.
Tilbehør
OBS! Denne utgaven kan kun kjøpes sammen med kamera Kjøp Capture One når du kjøper kamera og få 1376,- i rabatt! Kjøper du kamerahus eller kit får du muligheten til å sikre deg Capture One til  kun 2199,-! Last ned 30 dagers gratis prøveversjon av Capture One her Capture One er designet med og for profesjonelle fotografer. Det gjør at programmet fokuserer på en rask og effektiv arbeidsflyt. Ved å utnytte maskinenes prosesseringskraft best mulig sikrer...
2 119,-
20+
Leica bærerem i skinn med beskyttelsesører Bærerem av høy kvalitet for Leica M- og X-kameraer. Små skinnører beskytter kameraer slik at remmen ikke skraper opp kameraet.
995,-
Forstørrer søkerbildet og er spesielt nyttig når en bruker objektiver med brennvidder fra og med 50mm. Leveres i skinnveske med sikringslenke.
2 950,-
Leica Viewfinder Magnifier M 1,4 x forstørrer søkerbildet med to femdeler. Forstørring av søkerbildet gir bedre kontroll på fokus, spesielt ved fotografering med telefotobrennvidder. Leica Viewfinder Magnifier M 1,4 x forstørrer bildet på søkeren 1x (0,95 x med M8 modeller) og gir behagelig visning av motivet med begge øyne. Søkeren M 1,4 x hjelper til med å velge utsnitt på brennvidder over 50 mm, men...
3 589,-
Variabel søker med rammer for 21, 24, og 28mm objektiv.
5 000,-
2
Alternativer
Leica M10-D: Digitalt hjerte, analog sjel. Leica M10-D tar den analoge fotograferingsopplevelsen inn i den digitale fotoverdenen. I stedet for skjerm bak på kameraet, har det et mekanisk hjul for eksponeringskompensasjon og en integrert svingbar tommelstøtte for ekstra stabilitet. Leica M10-D er fotografering i sin reneste og mest opprinnelige form med fokus på kun det essensielle: lukkertid, blenderåpning, avstand og ISO-følsomhet. Leica M10-D begrenser seg imidlertid ikke til...
84 000,-
Med Leica M10-P tas diskresjon til et nytt nivå. Leica M10-P har den laveste lukkerlyden av alle M-kameraer som noensinne er konstruert. Dette gjør det til det første digitale M-kameraet som til og med er enda mer diskret enn sine analoge forgjengere. Den knapt hørbare lukkeren gjør Leica M10-P til det ideelle verktøyet for å fange autentiske scener - spesielt i situasjoner der stillhet og ro er avgjørende. Designet på Leica M10-P er minimalistisk. Kameraet har ingen rød logo på forsiden,
84 000,-
Med Leica M10-P tas diskresjon til et nytt nivå. Leica M10-P har den laveste lukkerlyden av alle M-kameraer som noensinne er konstruert. Dette gjør det til det første digitale M-kameraet som til og med er enda mer diskret enn sine analoge forgjengere. Den knapt hørbare lukkeren gjør Leica M10-P til det ideelle verktøyet for å fange autentiske scener - spesielt i situasjoner der stillhet og ro er avgjørende. Designet på Leica M10-P er minimalistisk. Kameraet har ingen rød logo på forsiden,
84 000,-
Det er 60 år siden det første rammesøkerkameraet fra Leica, M3, forlot fabrikken og endret verden av fotografering. I anledning dette jubileet presentere Leica en ny analog modell: Leica M-A. Høydepunkter - Lukker blender avstand ikke noe annet å tenke på. - Analog ikke noen batterier. - Helmekanisk hus. - Kodak Tri-X 400 B/W inkludert. - To versjoner: sølv og svart. - Som et rent mekanisk rammesøkerkamera, står Leica M-A
48 500,-
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.