Leica M-E

Typ 240, Sølv

Varenr: 126864
48 400,-
-+
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
Bestilles ved ordre (ca 18 dager)
BeskrivelseTilbehørAlternativer
Beskrivelse

Leica M-E (Typ 240) gjør det enkelt å komme i gang med å fotografere med et Leica M-kamera. Denne modellen i den legendariske kamerafamilien er spesielt designet for å immøtekomme nykommere til M-systemet og kommer med en tilsvarende attraktiv pris.

"E" står for "essensen"

Leica M-E reflekterer Leicas designfilosofi og har derfor kun de mest essensielle fotografiske funksjonene. Dette muliggjør intuitiv håndtering, og derfor kan den som fotograferer konsentrere seg om utsnitt og komposisjon - det som faktisk er det viktigste når man tar bilder.

Egenskaper:

 • Det gunstigste digitale M kameraet noen sinne
 • Perfekt for de som ønsker å starte med M-fotografering
 • Full HD video
 • Huset er trukket i sort okseskinn
 • Toppdeksel og bunnplate har antrasittfarget lakk
 • Integrert vater
 • Batteri som varer lenge (1800 mAh)
 • 2GB buffer 

Ikonisk design og utvidet kompatibilitet

Leica M-E (Typ 240) er karakterisert av et ikonisk kameradesign, og konstruksjonen er av Leicas sedvanlige høye kvalitet. Det kompakte huset er forseglet mot støv og vanndråper. Det er ekte skinn rundt store deler av huset. Toppdelen og bunnplaten er i en antrasittgrå lakk som er spesielt utviklet til  Leica M-E (typ 240). Fotografer som fotograferer med Leica M-E (typ 240) drar fordelen av en utvidet systemkompatibilitet som er karakteristisk for M-familien. Takket være M-bayonetten, er Leica M-E (typ 240) kompatibel med nesten alle Leica M-objektiv som noen sinne er konstruert.

Bildekvalitet uten kompromisser

Med en oppløsning på 24MP, tilbyr CMOS-sensoren den ideelle balansen mellom høy oppløsning, for gjengivelse av de fineste detaljene, og en filstørrelse som støtter en problemfri integrasjon i fotografens arbeidsflyt. Leica M-E (typ 240) leverer utmerkede bilder også i dårlig lys takket være ISO-verdi opp til 6400. Et bufferminne på 2GB garanterer den umiddelbare beredskapen man trenger for å fange ethvert øyeblikk når man fotograferer raske sekvenser.

Film i Full HD i Leica-stil

Leica M-E (typ 240) filmer i Full-HD format (1920 x 1080 pixler) med 24, 25, eller 30 bilder per sekund. Fotografiske prosjekter kan derfor berikes med profesjonelle videoer i Leica-kvalitet uten at man behøver å bytte kamera.

I pakken:

 • Leica M-E (Typ 240) kamerahus
 • Kamerarem
 • Batteri
 • Lader
 • Instruksjon
Teknisk info

Cropfaktor 1,0x
Gruppe 1 Foto
Gruppe 2 Kamera
Gruppe 3 Kamera
Kamerafatning Leica M
Kameratype Speilløst
Maks FPS (video) 30FPS
Maks ISO 6400
Minnekorttype SD
Produsent Leica
Sensorstørrelse Fullformat
Stillbildeoppløsning 24MP
Videooppløsning 1080p
WiFi Ikke WiFi
Tilbehør
Leica bærerem i skinn med beskyttelsesører Bærerem av høy kvalitet for Leica M- og X-kameraer. Små skinnører beskytter kameraer slik at remmen ikke skraper opp kameraet.
900,-
Deksel til å sette på hotshoen til nye Leica M når den ikke er i bruk. Hindrer at støv og fukt kommer inn i kontakten.
400,-
Deksel for alle Leica M-kamerahus.
149,-
2
Mikrofon for nye Leica M for å ta opp stereolyd på videoopptakene. Mikrofonen plasserer du i hotshoen på toppen av kameraet. Du kan også bruke adapteret til å montere en annen mikrofon til kameraet via en 3.5mm jack-inngang.
2 090,-
1
40%
Lagersalg: Denne varen er ny i eske Leica SF58 er en profesjonel blits med høy ytelse i et framtidsrettet system. Passer til Leica R-system, Leica M-system og Leica S-system. Med en integrert USB kopling er det mulig å oppdatere blitsens firmware slik at blir kompatibel med framtidige Leica kameraer. Frihet med høy ytelse. Kombinasjonen med høyt ledetall (maks. 58 på ISO 100) og sving og tilt hode tillater indirekte belysning. Høy briljans, oppletting av skygger og...
2 999,-
4 999,-
2
Alternativer
Denne varen er brukt. Vi gir 3 måneder garanti på alt vi selger brukt dersom ikke annet er avtalt. På våre bruktsider finner du full oversikt over hva vi har inne til enhver tid. Tilstand: Meget god stand, som nytt. Eksponeringer: n/a Medfølgende tilbehør: Lader, reim, batteri. Original emballasje: Ja Merk at produktet som selges er brukt, og selges som det er. Bruksmerker og støv som følge av normal bruk må påberegnes. Tilbehør som følger med,...
14 000,-
1
Leica M Monochrom (Typ 246) - Levering starter i mai 2015 Leica tar nå neste steg i sitt vellykkede konsept for digital sort-hvitt-fotografering og presenterer den nye Leica M Monochrom (Typ 246). Med forbedret ytelse og en nyutviklet svart-hvitt-sensor, overgår kameraet standarden satt av sin forgjenger. Samtidig beholdes det unike fokuset: svart-hvitt-bilder med maksimal kvalitet. Den nye 24-megapiksel høyoppløselige svart-hvitt-sensoren
73 700,-
M for milepæl: Leica M10 imponerer med kompakt størrelse, forbedret ytelse og enkel håndtering. Leica M er et ikonisk kamerasystem som igjen setter standarden med nyheten M10. Leica M10 er en perfekt balanse mellom tradisjon og innovasjon. Selv om alle funksjoner er tilpasset kravene til moderne fotografer, er grunnprinsippene til det legendariske M-systemet ivaretatt, nemlig fokuset på hva som er essensen av fotografering Formfaktoren: analog størrelse i den digitale tidsalderen ...
67 500,-
1
Leica M10-D: Digitalt hjerte, analog sjel. Leica M10-D tar den analoge fotograferingsopplevelsen inn i den digitale fotoverdenen. I stedet for skjerm bak på kameraet, har det et mekanisk hjul for eksponeringskompensasjon og en integrert svingbar tommelstøtte for ekstra stabilitet. Leica M10-D er fotografering i sin reneste og mest opprinnelige form med fokus på kun det essensielle: lukkertid, blenderåpning, avstand og ISO-følsomhet. Leica M10-D begrenser seg imidlertid ikke til...
85 800,-
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.