SE TILBUD HER 📷 FRI FRAKT OVER 1000*

81335 81335 81335 81335 81335 81335 81335 81335 81335 81335 81335

Leica SL2

Typ 228, sort

Varenr: 127613
72 995,-
-+
1 på lager nett & butikk
BeskrivelseTilbehørAlternativer
Beskrivelse

Leica SL2 - en ny milepæl.

Etterfølgeren til den banebrytene Leica SL setter tonen i det speilløse markedet.

Leica presser den teknologiske innovasjonen videre. Ved å lytte til tilbakemeldingene fra SL-fotografer og -brukere fra hele verden, er Leica SL2 det naturlige steget videre i å skape det perfekte kameraet som kan brukes til alle formål, både digital fotografering og videografi.

Leica har igjen skapt et kamera med uovertruffen byggekvalitet som er en glede å bruke. Ergonomien er forbedret med et mer komfortabelt grep, som sammen med det velkjente forenklede kontrollpanelet med tre knapper forener Leicas designfilosofi.

Mens nyskapende funksjoner som innebygd stabilisering i kamerahuset gir helt nye muligheter for å benytte de legendariske Leica M-objektivene, er det økende utvalget av SL-objektiver noe av den fineste optikken Leica noensinne har produsert. Leica SL2 er den naturlige utviklingen videre for den fremtidsrettede SL-serien samtidig som kameraprodusentens unike design og filosofi ivaretas.

Laget med samvittighet
SL2 er det eneste speilløse kameraet som er designet og produsert i Tyskland. Kamerahuset er laget i solid metall og trukket med elegant skinn. Det er konstruert for å tåle tidens tann og levere mange år med fotografisk glede, noe også fokuset på regelmessige programvareoppdateringer understreker. 

Strømlinjeformet design med nye statusmenyer
Leica SL2 har et innovativt brukergrensesnitt og en effektiv utforming som gjør at fotografen kan ha fullt fokus på den kreative prosessen ved fotografering og filming. Tilpassingen opp mot Leica M- og Leica Q-systemene gjør at det er enkelt for eksisterende Leica-fotografer å bruke Leica SL2.

Hovedopptaksparametrene kan sees på bakskjermen og justeres enkelt med et fingertapp. Et menyhjul, en joystick og tre strategisk plasserte, individuelt konfigurerbare knapper bidrar også til å kunne endre innstillinger raskt. Takket være forskjellige statusmenyer for stillbilder og videoopptak, kan parametrene for begge opptaksmodusene justeres hver for seg. 

Forbedret ergonomi for stressfri fotografering i alle situasjoner
Til tross for betydelige tekniske forbedringer og innebygd stabilisering i kamerahuset, har Leica SL2 samme størrelse som forgjengeren og er behagelig kompakt å håndtere. Forbedret konstruksjon sammen med økt holdbarhet gjør SL2 til den perfekte følgesvenn for alle former for fotografering. Leica SL2 er forseglet mot vann og støv og har IP54-sertifisering, noe som gjør at det tåler tøffe situasjoner. Et nytt alternativ som gjør det mulig å slå av støyreduksjon gir nye bedre muligheter til å fotografere med lange eksponeringstider. 

CMOS-sensor med 47 megapiksler for overlegen bildekvalitet
Den enestående oppløsningen til CMOS-bildesensoren i fullformatformat gir et enestående detaljnivå og bildekvalitet. Et enormt dynamisk område, 14-bits fargedybde per RGB-kanal og en følsomhet på opptil 50.000 ISO sikrer enestående bildekvalitet under alle lysforhold. Selv når Leica SL2 kombineres med Leica TL-objektiver, som er designet for det mindre sensorformatet til Leica TL2 og Leica CL, leverer SL2s sensor fremdeles en utmerket bildeoppløsning på over 20 megapiksler. 

Nytt: Leica Object Detection autofokus
Leica Object Detention AF sikrer en rask og pålitelig autofokus. I tillegg til en rekke moduser og funksjoner inkludert ansiktsgjenkjenning, oppdager AF-systemet automatisk om et motiv er stasjonært eller i bevegelse, og veksler deretter mellom bevegelse og fokusprioritet. 

Optisk bildestabilisering med sensorskiftteknologi
I en viktig utvikling av SL har Leica SL2 en hengende sensor som justerer posisjonen for raskt og effektivt å kompensere mot kamerarystelser. Denne formen for bildestabilisering gjør at Leica SL2 kan brukes med objektiver som ikke er utstyrt med egen bildestabilisering.

I tillegg kan Leica SL2 ta opptil åtte bilder på rad i multishot-modus. Sensoren forskyves en halv piksel for hver eksponering. Dette resulterer i bilder med firedoblet oppløsning, det vil si ca. 187 megapiksler, noe som fører til en ekstrem økning i detaljoppløsningen. 

Leica EyeRes søker med enda høyere oppløsning
Kameraets elektroniske søker har nå en oppløsning på 5,76 megapiksler, noe som gir et stort søkerbilde med fullstendig naturlig utseende. Samtidig er opplevelsen forbedret når du benytter berøringsskjermen som har økt i størrelse til 3,2 tommer og en betydelig høyere oppløsning på 2,1 megapiksler. 

Maestro III-prosessor for lynrask drift
Den nye Maestro III-prosessoren gir en overlegen driftshastighet og forbedret ytelse. Autofokusen er betydelig raskere, mykere og tilnærmet fri for hakking, noe som kompletteres av at den nye modusen Smart AF selv skifter mellom fokusprioritet og lukkerprioritet. Det er mulig å fotografere 10 bilder per sekund på full oppløsning med fokalplanlukkeren og 20 bilder per sekund med den elektroniske lukkeren. Takket være to UHS-II-kompatible SD-kortspor, kan filene lagres samtidig i DNG- og JPEG-format. 

Perfekt verktøy for filmografer
Leica SL2 er også et aktuelt verktøy for filmfotografer. Aktivering av Cine-modus forvandler SL2 til et manuelt kontrollert cine-kamera hvor ISO blir til ASA, lukkerhastigheten er markert i grader på rotasjonsskiven og f-stoppene erstattes av T-stopp som måler den faktiske mengden lys som overføres gjennom linsen. Spill inn opptil 60 bilder per sekund i Cine 4K-modus, og opptil 180 bilder per sekund i Full-HD-modus. Kameraet har innebygde kontakter for hodetelefon og mikrofon i tillegg til en HDMI-kontakt for eksterne skjermer. 

Ubegrensede brennvidder å velge mellom
Leica SL2 har L-bajonett og er ikke bare kompatibel med den stadig voksende porteføljen av SL-objektiver, men også med objektiver fra TL kamerasystem i tillegg til de legendariske Leica M-, R- og S-objektivene via adapter. Dette gir mer enn 170 Leica-objektiver å velge mellom. L-Mount Alliance utvider mulighetene ytterligere ved å gi SL2-fotografer tilgang til L-mount-kompatible objektiver fra Sigma og Panasonic.

Leica FOTOS App
Selvfølgelig kan Leica FOTOS app benyttes med Leica SL2. Den allsidige appen er tilgjengelig for Android og iOS. Leica FOTOS kobles direkte til kameraet via Wi-Fi (Bluetooth® støttes der det er tilgjengelig) og lagrer registreringsinformasjonen for å gjøre fremtidig oppkobling mellom kamera og app så rask som mulig. Leica FOTOS gir tilgang til Live View-funksjonen, samt mulighet for å endre eksponeringsinnstillinger som blenderåpning, ISO-verdi, lukkerhastighet og eksponeringskompensasjon fra telefonen. Appen gir naturligvis også trådløs kontroll av utløseren, noe som åpner for helt nye kreative muligheter.


Takket være den høye oppløsningen til dagens smarttelefoner, kan du se over bildene i full størrelse for å vurdere skarpheten. Eksponeringsinnstillingene vises også, noe som kan være ekstremt nyttig når man trenger å justere innstillingene.


Fra telefonen kan bildene deles i sosiale nettverk eller lagres dersom man ønsker å etterbehandle på mobilen. Leica FOTOS kan brukes til dette i kombinasjon med flere populære apper for bildebehandling. Bildene kan overføres til den respektive appen i DNG-formatet hvis man ønsker å viderebehandle råfila. Hvis brukere ønsker å lagre de ferdige bildene på mobilen, er det mulig å lagre dem i et eget Leica Gallery. Dette holder møysommelig komponerte og behandlede bilder fra Leica FOTOS-appen atskilt fra vanlige øyeblikksbilder. Forvent mange nye funksjoner og en helt ny mobil arbeidsflytopplevelse på iPad når Leica FOTOS vil være tilgjengelig i versjon 2.0 fra 21. november 2019. 

SPEIFIKASJONER
LEICA SL2 

Kameratype:
Speilløst fullformatkamera 

Type nr.:
2998 

Bufferminne:
4 GB: DNG: 78 eksponeringer / JPG: > 100 eksponeringer 

Lagringsmedia:
UHS-II (anbefalt), UHS-I, SD/SDHC/SDXC minnekort 

Materialer:
Metallhus av aluminum og magnesium, lær, deklser, vannbeskyttet i samsvar med IEC-standarden 60529 (beskyttelsestype IP54). 

Objektivfeste:
Leica L-bajonett med kontaktlist for kommunikasjon mellom objektiv og kamera 

Driftsforhold:
-10 to +40°C 

Grensesnitt:
ISO tilbehørsko med ekstra kontrollkontakter, HDMI-kontakt 2.0b Type A, USB 3.1 Gen1 Type C, Audio-Out 3,5 mm / Audio-In 3,5 mm, kommunikasjonsgrensesnitt i basedekselet for multifunksjonshåndtak 

Stativfeste:
A 1/4 DIN 4503 (1/4”) med rustfritt stål i sokkelen 

Størrelse (bxhxd):
146 x 107 x 42 mm 

Vekt:
Ca. 835 g (uten batteri) 

SENSOR 

Sensorstørrelse:
CMOS-sensor, pixel pitch: 4.3 µm / Fullformat (47.3 MP): 8368 x 5584 piksler / APS-C (20.2 MP): 5504 x 3664 piksler 

Bildestabilisering:
5 axis bildestabilisering. Kameraet stabiliserer opp til 5.5 stopp. 

Filter:
RGB fargefilter, UV/IR-filter, ikke lavpassfilter 

Prosessor:
Leica Maestro-serien (Maestro III) 

Filformater :
Foto: DNG (raw data), DNG + JPG, JPG (DCF, Exif 2.31) Video: MP4: H.264/MPEG-4 AVC (Audio Format: 2ch 48 kHz/16 bit, AAC), MOV: H.264/MPEG-4 AVC (Audio Format: 2ch 48 kHz/16 bit, AC-3) 

Bildeoppløsning:
DNG: 8368 x 5584 piksler (46.7 MP) JPG: 8368 x 5584 piksler (46.7 MP), 6000 x 4000 piksler (24 MP), 4272 x 2848 piksler (12 MP) 

Fargedybde:
DNG: 14 bit, JPG: 8 bit 

Fargeområde:
Bilde: sRGB, ECI-RGB v2.0, Adobe RGB Video: Rec. 709/Rec. 2020 (HLG)/L-Log 

Filstørrelse:
DNG: 84.4 MB JPG: avhengig av oppløsning og bildeinnhold Video: maks lengde: 29 min, maks filstørrelse: 96 GB  

Opptaksmodus Video:
Video mode: P - A - S – M / Cine mode: M 

Videooppløsning/frame rate:
MOV 5K: 29.97 fps, 25 fps, 23.98 fps / MOV C4K: 59.94 fps, 50 fps, 29.97 fps, 25 fps, 24 fps / MOV 4K: 59.94 fps, 50 fps, 29.97 fps, 25 fps, 23.98 fps / MOV FHD: 180 fps, 150 fps, 120 fps, 100 fps, 59.94 fps, 50 fps, 29.97 fps, 25 fps, 23.98 fps / MP4 4 K: 59.94 fps, 50 fps, 29.97 fps, 25 fps, 23.98 fps / MP4 FHD: 180 fps, 150 fps, 120 fps, 100 fps, 59.94 fps, 50 fps, 29.97 fps, 25 fps, 23.98 fps 

Bit Rate:
8/10 bit for opptak på SD-kort, 10 bit via HDMI 

Video Gamma:
Rec. 709, L-Log Rec. 2020, HLG Rec. 2020 

Søker (EVF):
Oppløsning: 5,760,000 punkter, 120 fps, magnification: 0.78x, aspect ratio: 4:3, frame coverage: 100%, exit pupil position: 21 mm, setting range +2/-4 diopters, with eye sensor for automatic switchover between viewfinder and LCD panel, time delay 0.005 s 

LCD panel:
3.2" (bakbelyst LED) med anti-fingeravtrykk og anti-riper belegg, 2,100,000 piksler (punkter), format 3:2, berøringskontroll tilgjengelig 

Toppskjerm:
1.28" meget reflekterende, refleksivt monokrom LCD, 128 x 128 pixels, synsvinkel 120°; anti-fingeravtrykkbelegg 

LUKKER 

Lukkertype:
Elektronisk styrt fokalplanlukker / elektronisk lukker 

Lukkerhastigheter:
Mekansk lukker: 30 min. til 1/8000 sek. / Elektornisk lukker: 1 sek. til 1/40000 sek. / Blitssynkronisering: opp til 1/250 sek. 

Lukkerknapp:
To-trinn (1. trinn: Aktivering av kameraelektronikken inkludert autofokus og eksponeringsmåling, 2. trinn: Ta bildet) 

Selvutløser:
Forsinkelse: 2 sek. eller 12 sek. 

Serieopptak:
Single Continuous Low Speed (3 fps), Continuous Medium Speed (6 fps), Continuous High Speed (10 fps without AFc/AE/WB), Continuous Super Speed (20 fps with electr. shutter function without AFc/AE/WB), Interval Shooting, Exposure Bracketing, Multishot 

Multishot:
Genererer 2 DNGs: 1x 47 MP, 1x 187 MP (8 bilder kombineres til ett høyoppløst bilde) 

FOKUSERING 

Arbeidsområde:
30 cm til uendelig, med makroinnstilling: fra 17 cm 

Focus Mode:
Automatic (Autofocus in modes iAF/AFs/AFc/Touch AF) or manual. With manual setting: Auto Magnification and Focus Peaking optionally available as focus aids 

Autofokussystem:
Basert på kontrastmåling og dybdekartlegging 

Autofokusmodus:
Smart AF (autonomously selects AFs and AFc), AFs (picture taken only after successful focusing), AFc (picture can be taken at any time), AF setting can be saved 

Metoder for autofokusmåling:
Spot (can be shifted), Field (can be shifted), Multi-Field, Zone, Face detection, object Tracking, optional Touch AF 

Autofocus Metering Fields:
225 

EKSPONERING 

Eksponeringsmåling:
TTL (Through The Lens) 

Metoder for eksponeringsmåling:
Spot, Center-Weighted, Multi-Field  

Eksponeringsmodus:
Automatic program (P), Aperture priority (A): manual aperture setting, Shutter priority mode (S): manual shutter speed setting Manual (M): manual setting for shutter speed and aperture 

Eksponeringskompensasjon:
±3 EV in 1/3 EV trinn eller 1/2 EV trinn 

Automatisk bracketing:
3 eller 5 eksponeringer, opp til ±3 EV, i 1/3 EV trinn Shift-funksjon: opp til ±3 EV, utterligere LPG-HDR 

ISO-område:
Auto ISO: ISO 100 til ISO 50000, Manuell: ISO 50 til ISO 50000 

Hvitbalanse:
Automatic (Auto), Daylight 5200 K, Cloudy 6000 K, Shadow 7000 K, Tungsten 3200 K, HMI 5600 K, Fluorescent Warm 4000 K, Fluorescent Cold 4500 K, Flash 5400 K, Gray Card Live View, Gray Card, Color Temperature 2000 K to 11500 K 

BLITS 

Blitskontakt:
I tilbehørssko 

Blits synk-tid:
1/250 s, slower shutter speeds available, automatic changeover to TTL linear flash mode with HSS-compatible Leica flash units if sync time is undercut 

Måling av blitseksponering:
Using center-weighted TTL pre-flash metering with Leica flash units (SF 26, 40, 40MkII, 58, 60, 64) or with system-compatible flash units, flash remote control SF C1 

Blits eksponeringskompensasjon:
SF 40: ±2 EV i 1/2 EV trinn, SF 60: ±2 EV i 1/3 EV trinn

TILKOBLINGER 

Mikrofon:
Stereo internal + microphone input 3.5 mm stereo jack 

Høytaler:
Mono internal + headphones output 3.5 mm stereo jack 

WLAN:
Leica FOTOS app er nødvendig for å bruke WLAN-funksjonen. Last ned FOTOS app fra Apple App Store eller Google Play Store. Compliant with Wi-Fi IEEE802.11b/g/n, 2.4 GHz, channel 1-11 (2412-2462 MHz) and Wi-Fi IEEE802.11ac, 2.4 GHz & 5 GHz, channel 39-48 (5180-5240 MHz), channel 52-64 (5260-5320 MHz), channel 100-140 (5500-5700 MHz) (standard WLAN protocol), encryption method: WLAN-compatible WPA/WPA2 

Bluetooth:
Bluetooth v4.2 (Bluetooth Low Energy (BLE)), 2402 til 2480 MHz 

GPS:
Via Leica FOTOS app 

Menyspråk:
Engelsk, tysk, fransk, italiensk, spansk, russisk, japansk, kinesisk, koreansk 

STRØMFORSYNING 

Oppladbart batteri (Leica BP-SCL4):
Lithium-ion oppladbart batteri, nominell spenning: 7.2 V (DC); kapasitet: 1860 mAh (min.), ca. 370 bilder (basert på CIPA-standard, uten EVF); ladetid: ca. 140 min. (etter dyp utlading); produsent: Panasonic Energy (Wuxi) Co. Ltd., Made in China 

USB strømforsyning:
USB-laderfunksjon i standby-modus eller når den er slått av, USB-strømforsyning når den er slått på 

Lader (Leica BC-SCL4):
Input: AC 100–240 V, 50/60 Hz, 0.25 A, automatic switchover; Output: DC 8.4 V 0.85 A; Produsent: Salom Electric (Xiamen) Co., Ltd., Made in China

Teknisk info
 
Cropfaktor 1,0x
Gruppe 1 Foto
Gruppe 2 Kamera
Gruppe 3 Kamera
Kamerafatning L-mount
Kameratype Speilløst
Maks FPS (video) 180FPS
Maks ISO 50000
Minnekorttype SD
Produsent Leica
Sensorstørrelse Fullformat
Stillbildeoppløsning 47MP
Videooppløsning 4K
WiFi Har WiFi
Tilbehør
Leica APO-Vario-Elmar-T 55-135mm f3.5-4.5 ASPH - eksepsjonell ytelse og allsidighet for fotografering over lange avstander. Dettee høytytende Leica T telezoomobjektivet tilsvarer 80-200mm i 35mm-format og er objektivet du aldri bør legge igjen hjemme. Det er ideelt for portretter, ulike typer arrangementer, reisefotografering, naturfotografering, og det blinger deg rett inn i handlingen på sportsbegivenheter. Tekniske spesifikasjoner Field angle (diagonal,...
21 295,-
1
Leica Apo-Vario-Elmarit 90-280mm f2.8-4. Zoomområdet på Leica APO-Vario-Elmarit-SL 90-280mm f2.8-4 dekker et bredt spekter av telebrennvidder fra 24mm til 280mm. Det nyutviklede dual internal focusing-konseptet gjør at Leica Apo-Vario-Elmarit har den raskeste autofokusen på markedet. Konstruksjonsdetaljer Av de 23 elementene i sju bevegelige grupper, er syv laget av glass med anomale delvis spredning for minimering av kromatisk avvik. Bevegelsen på de to...
74 295,-
Leica AA-SCL4 lydadapter. Audioadapteret har 3,5 mm jack-kontakt for hodetelefoner og ekstern mikrofon.
1 850,-
Original batterilader for Leica SL. Leica BC-SCL4 batterilader er kompatibelt med batteriet Leica BP-SCL4 som er utformet for å gi strøm til Leica SL (typ 601) speilløst systemkamera.
1 595,-
LEICA SL displaybeskyttelse. Denne folien gir effektiv beskyttelse mot riper og merker på berøringsskjermen og forhindrer reflekser.
295,-
Leica RC-SCL4 trådutløser til Leica SL. Vibrasjonsfri, kablet fjernutløser til Leica SL til for eksempel lange eksponeringer eller flere eksponeringer for HDR-bilder. Fjernutløseren har også en utløserlås, et nyttig hjelpemiddel når du fotograferer i bulb-modus (B), og eksponeringer på opptil 30 minutter er mulig.
1 250,-
Leica HDMI-kabel til Leica SL. Type A HDMI-kabel for tilkobling av Leica SL til eksternt utstyr med HDMI-porter.
1 250,-
Leica kamerahusdeksel til Leica SL.
450,-
Originalt Leica-batteri til Leica SL. Leica BP-SCL4 Lithium-Ion batteri er et oppladbart batteri for Leica SL (Typ 601) speilløst systemkamera. Batteriet har en 1860mAh-kapasitet med en spenning på 8.4V, og gir strøm til opptil 400 bilder når det er fulladet. BP-SCL4 Lithium-Ion batterier kan lades med Leica BC-SCL4 batterilader.
1 695,-
2
Leica M-adapter for Leica SL og TL Leica M-adapter-T er et eget adapter som sørger for at du kan montere Leica M-objektiver på Leica SL og TL. Kommunikasjonen mellom objektivet (6-bit koding) og kamerahuset gir korrekt eksponering ved f. eks. blenderprioritet eller ved helmanuelle innstillinger. Adapteret kan brukes med alle Leica M-objektiver, men objektivet må ha 6-bit koding for riktig eksponering på automoduser. (Se etter små hvite og sorte streker på objektivfatningen)
4 895,-
Leica SF 40 systemblits - fullt utstyrt, enkel å bruke. Leica SF40-blitsen er lett å bruke og tilbyr et komplett utvalg av funksjoner som trådløs TTL-modus, high-speed sync, og en ni-trinns videolysfunksjon. Ledetall 40 for brennvidder fra 24 til 105 mm og en kompakt størrelse gjør det til en ideell følgesvenn på reise.
4 398,-
Leica SF 64 systemblits - en av verdens kraftigste kompaktblitser. Den høye ledetallet, 64 ved ISO 100/21°, og en motorzoom for utmerket lysspredning med brennvidder fra 24 til 200 mm lyser opp alle motiver. Den har også en berøringsskjerm, et USB-grensesnitt, en vertikal (-9/+ 90°) og en horisontal (300°) reflektor, og smart dual-reflektorteknologi.
6 990,-
Leica Summicron-T 23mm f2 ASPH Leica Summicron-T 23mm f2 ASPH har klassisk Leica-brennvidde som tilsvarer 35 mm i fullformat, noe som er ideelt til reportasje og street photography. Det lave blendertallet gir en drømmende dybdeskarphet og den lille størrelsen på objektivet gjør at du vil ha den med deg overalt. Autofokusen i objektivet er rask, nøyaktig og helt lydløs. Perfekt for diskret gatefotografering. Leica T-objektivene er...
20 695,-
Leica Summilux-SL 50mm f1.4 ASPH. Tilgjengelig fra starten av 2017. Dette er et autofokusobjektiv med enestående optisk ytelse som legger lista for neste generasjon optikk. Helt egen standard når det gjelder skarphet. Det første objektivet i SL-systemet med fast brennvidde. Et særtrekk ved konstruksjonen er motorisert fokuseringssystem. I motsetning til fast optikk med manuell fokusering hvor lengden på objektivet vanligvis varierer når du fokuserer, har Leica Summilux-SL 50 mm f...
66 400,-
Leica Vario-Elmar-T 11-23mm f3.5-4.5 - vidvinkelzoom med utmerket skarphet. Denne Leica T vidvinkelzoomen tilsvarer 17-35 mm i 35mm-format, og tilbyr utmerket skarphet for spesielt brede scener. Ideell for å fange detaljene arkitektur eller majestetiske landskapsscener. Tekniske spesifikasjoner: Field angle (diagonal, horizontal, vertical) At 11 mm: approx. 103°, 93°, 70°,at 23 mm: approx 65°, 56°, 39°, corresponding to around approx. 17 - 35 mm focal
21 295,-
Leica Vario-Elmarit-SL 24-90mm f2.8-4 ASPH. Innovativ og brukervennligmed brennvidde 24mm – 90mm. Diskret, presis og rask autofokus. Høysete bildeytelse på alle blendere og avstander. Ypperlig nærgrense: 0,3 meter. Leica Optical Image Stabilization. Made in Germany. Vekt: 1150 gram. Tilgjengelig fra 16. november 2015.
56 095,-
1
Leica Vario-Elmar-T 18-56mm f3.5-5.6 ASPH Leica Vario-Elmar-T 18-56mm f3.5-5.6 ASPH er ideell for kreativ eksperimentering med ulike perspektiver og brennvidder, fra vidstrakt landskap til dokumentarbilder og portretter. Brennvidden tilsvarer ca. 28-85mm i 35mm-format. Autofokusen i objektivet er rask, nøyaktig og helt lydløs. Perfekt for diskret og lite påtrengende fotografering. Leica T-objektivene er presisjonsverktøy utviklet av Leicas optiske...
18 895,-
Alternativer
Fujifilm GFX50R Med inspirasjon fra Fujifilm sin arv innenfor analoge mellomformatskameraer, som GA645 og GF670, utvides nå tilbudet av speilløse mellomformatskameraer i GFX-systemet med en ny modell i rangefinder-stil, FUJIFILM GFX 50R. GFX 50R er svaret på ønskene fra fotografer som jobber med reportasje, bryllup, portrett og gatefoto, og som har etterlyst et enda mindre og lettere kamera med høyeste mulige bildekvalitet. 51.4 megapiksel FUJIFILM G CMOS og X-Processor Pro
35 999,-
1
Fujifilm GFX50R Med inspirasjon fra Fujifilm sin arv innenfor analoge mellomformatskameraer, som GA645 og GF670, utvides nå tilbudet av speilløse mellomformatskameraer i GFX-systemet med en ny modell i rangefinder-stil, FUJIFILM GFX 50R. GFX 50R er svaret på ønskene fra fotografer som jobber med reportasje, bryllup, portrett og gatefoto, og som har etterlyst et enda mindre og lettere kamera med høyeste mulige bildekvalitet. ...
35 999,-
1
Leica CL - nytt systemkamera Leica utvider nå produktporteføljen av kameraer med APS-C-sensor. Nyheten Leica CL forener nyskapende teknologi, mekanisk presisjon, intuitiv håndtering, kompakt konstruksjon og klassisk design og er en perfekt følgesvenn i hverdagen. Leica APS-C-systemet tilbyr med dette to kameramodeller som begge blir laget i Tyskland: Leica CL og Leica TL2. Teknisk sett er de likeverdige, men de kan nesten ikke bli mer forskjellige i forhold til design og...
28 595,-
Leica TL2 viderefører det innovative TL kamerasystemet som har blitt kontinuerlig utviklet siden lanseringen. Et særtrekk ved Leica TL2 er den unike og eksepsjonelle utformingen av kamerahuset. Hvert kamerahus er frest ut av en aluminiumblokk på Leica-fabrikken i Wetzlar. Den høye kvaliteten på materialvalget og den nitidige produksjonsprosessen er unik innen kameraproduksjon og gir Leica TL2 det karakteristisk utseendet og holdbarheten. Strålende bilder og video Leica TL2 er utstyrt med...
26 400,-
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.