SE TILBUD [FRI FRAKT OVER 1000*]

104436 104436 104436 104436 104436

Leica Q2 Reporter

Fullformatskompakt forsterket med kevlar

Varenr: 135374
62 000,-
-+
Bestilles ved ordre
BeskrivelseTilbehørAlternativer
Beskrivelse

Robust kamera forsterket med kevlar.

Leica Q2 Reporter fortsetter en lang tradisjon med kamera som er spesielt rettet mot reportasje- og pressefotografer og de utfordrende forholdene de kan komme ut for. Leica Q2 Reporter tilbyr maksimal presisjon og pålitelighet selv under de mest ugunstige forhold.

Leica Q2 Reporter trukket med Kevlar-stoff, et syntetisk materiale som blir brukt til å lage beskyttelsesklær av høy kvalitet. Topp- og bunnplaten har en hardfør mattgrønn maling som er særdeles ripe- og slitebestandig. Resultatet er et kamera som både er diskret og slitesterkt.

Kevlar-trekket karakteriseres av et særegent mønster og beskytter kameraet effektivt mot mekanisk, kjemisk og termiske påvirkning. Selv om stoffet i utgangspunktet er sort i tonen, vil solens UV-stråler over tid gradvis lysne fargen til den stemmer godt overens med grønntonen i malingbelegget. Kevlar-fibrene vil også heve seg litt over tid, noe som utelukkende vil forbedre grepet ytterligere.

Kameraets generelle design viser at det er lagt stor vekt på at kameraet skal være diskret: den røde Leica-logoen på forsiden er utelatt og graveringer og innstillingselementer er diskret innlagt. Verken formålet eller kameraets sanne verdi er umiddelbart synlig.

De tekniske spesifikasjonene er de samme som standardmodellen, Leica Q2. Kameraet har en fullformatsensor på hele 47,3 megapiksler. Sammen med Leica Summilux 28mm f1.7 ASPH er resultatet eksepsjonell detaljgjengivelse på stillbilder og 4K-video med ISO-følsomhet opp til 50.000. Den store blenderåpningen på f1.7 leverer optimal bildekvalitet selv i de vanskeligste lysforhold.

Leica Q2: Den neste generasjons kompaktkamera med et lyssterkt objektiv og fullformatsensor.

Egenskaper

 • Summilux 28mm f1.7 ASPH. med makro, det mest lyssterke objektivet i sin klasse
 • 47,3 megapiksler CMOS-sensor i fullformat
 • Raskeste autofokus i sin klasse
 • Bildestabilisering
 • Nyutviklet Leica Maestro II-prosessor som er spesiallaget for kompaktkamera
 • Integrert 3,68 megapiksler OLED-søker med 0.76x forstørrelse
 • Integrert WiFi/3Bluetooth
 • 4K Video
 • Gratis app for iOS og Android
 • Beskyttelse mot støv og vannsprut (IP52)
 • Byggkvalitet - 100% Made in Germany

Værbestandig

I dag lanseres Leica Q2 - neste generasjons modell i Leica Q-serien. Med en nyutviklet fullformatsensor, det lyssterke objektivet Leica Summilux 28mm f1.7 ASPH, rask autofokus og innovativ OLED EVF-søkerteknologi, viderefører den nye modellen både egenskapene og den tidløse utformingen til sin forgjenger i tillegg til å tilby nye egenskaper og funksjoner. Dette er det eneste kameraet i sin klasse med en beskyttende tetning mot støv og vannsprut (IP52) og er ideelt å bruke i de fleste værforhold. Ta med Leica Q2 overalt.

Gir best mulig bilde i enhver lyssituajson

Kameraet har en fullformatsensor på 47,3 megapiksler som sammen med objektivet Leica Summilux 28mm f1.7 ASPH sikrer eksepsjonell detaljgjengivelse på stillbilder i tillegg til 4K-video med ISO-følsomhet opp til 50.000. Den store blenderåpningen på f1.7 sikrer optimal bildekvalitet selv i de vanskeligste lysforhold. Dette gjør Leica Q2 til den perfekte følgesvenn til både gate-, arkitektur-, landskaps- og portrettfotografering. Den praktiske låsen for valg av manuell eller automatisk fokusering og enkel bytte til makro-modus med nærgrense på 17 cm er plassert på objektivet, noe som understreker den kreative friheten.

Digital zoomfunksjon

Den digitale zoomfunksjonen er utvidet opp til 75 mm, noe som gir enda mer fleksibilitet ved komponering av bildene. I tillegg til den faste 28 mm brennvidden, kan man velge en gitt beskjæring for å simulere eksponeringer med brennvidder på 35, 50 eller 75 millimeter. Den valgte utsnittet vises som en lysramme i søkeren og på bakskjermen. Det beskjærte bildet lagres i JPEG-format med tilsvarende reduserte oppløsninger på 47,3, 30, 14,7 eller 6,6 megapiksler. Det ubeskjærte bildet lagres som en DNG-fil med full oppløsning på 47,3 megapiksler.

Nyutviklet OLED-søker

Leica Q2 har en nyutviklet OLED-søker med en oppløsning på 3,68 megapiksler, samt økt bildeforstørrelse (0.76x) og forbedret optikk. De høye oppløsningen gir full kontroll, betydelig forbedret bildedybde og større kontrast. I motsetning til LCD-teknologien der bare hele områder av visningsbildet kan bli mørkt, tilpasses lysstyrken til hver enkelt piksel i søkeren til Q2. Søkeren aktiveres så snart kameraet legges inntil øyet og viser motivet uten noen synlig forsinkelse. Til tross for den høye oppløsningen forblir strømforbruket lavt.

Forbedret støyfunksjon

Autofokussystemet bruker mindre enn 0,15 sekunder på å fokusere, noe som gjør Q2 til et av de raskeste kameraene i sin klasse. Den nye Maestro II-prosessoren kan ta 10 bilder per sekund med full oppløsning på 47,3 MP. De kreative alternativene er ytterligere utvidet med filmopptak i 4K-oppløsning og 4K-burstfotografering, samt forbedret støyreduksjon ved høyere ISO. Ta opp video med en oppløsning på 3840 x 2160 piksler og en bildefrekvens på 30 eller 24 bilder pr. sekund eller alternativt i Full HD med 120, 60, 30 eller 24 bilder pr. sekund.

Leica FOTOS App

I kombinasjon med Leica FOTOS App gjør kameraets integrerte Wi-Fi-modul det mulig å dele bilder og filmer i sosiale medier, samt endre mange av kamerainnstillingene eller bruke mobilen som fjernutløser. Takket være Bluetooth LE (Low Energy), etableres en permanent forbindelse mellom kamera og smarttelefon.

Robust konstruksjon

Utformingen av Leica Q viderefører Leica-tradisjonen om å ha fokus på kun det essensielle. Leica Q2 er «Made in Germany» - en garanti for at bare de beste og mest robuste materialene er benyttet. Kameraet har integrert tommelstøtte og en diamantmønstret skinnkledning som sammen sikrer optimalt grep og fremhever symbiosen mellom form og funksjon. Brukervennligheten har også blitt forbedret. Diopterinnstillingen bak på kameraet har fått en knapp som forhindrer utilsiktet endring av kompensasjonsverdien. Utløserknappen styrer nå kun på- og av-funksjonen, mens valget for kontinuerlig opptak er flyttet til kameramenyen.

Bredt utvalg av tilbehør

Et omfattende utvalg av tilbehør er også tilgjengelig for Leica Q2. Dette inkluderer for eksempel kameravesker og -remmer i skinn i forskjellige farger. Leica lanserer også en ny og elegant serie, «Ettas», med myke, polstrede kameraposer i lerret som kan benyttes til forskjellige Leica-kameraer. Kameraposene vil i første omgang komme i fargene midnattblå, grå og rød. Tilbehøret til Leica Q2 omfatter også teknisk utstyr som blitsene Leica SF 40 og SF 60, fjernkontrollen Leica SF C1, ekstra tommelstøtte og håndgrep. Alt er perfekt tilpasset kameraet, designet for å være enkelt å bruke og produsert kun med de beste materialer for å sikre lang levetid.

I pakken:

 • Leica Q2 Reporter
 • Bærestropp
 • Solblender
 • Linsedeksel
 • Blitssko deksel
 • Batteri
 • Batterilader med strømkabel (EU)

 

 

 

TEKNISK INFO

HovedkategoriKamera
ProduktkategoriKompaktkamera
ProdukttypeKompaktkamera
ProdusentLeica
Tilbehør
Originalt Leica-batteri til Leica SL. Leica BP-SCL4 Lithium-Ion batteri er et oppladbart batteri for Leica SL (Typ 601) speilløst systemkamera. Batteriet har en 1860mAh-kapasitet med en spenning på 8.4V, og gir strøm til opptil 400 bilder når det er fulladet. BP-SCL4 Lithium-Ion batterier kan lades med Leica BC-SCL4 batterilader.
1 600,-
2
Alternativer
Leica Q2 Monochrom ; Det eneste kompaktkamera i fullformat med dedikert sort-hvitt-sensor. Q2 Monochrom har en dedikert sort-hvitt fullformatsensor, det mest lyssterke objektivet i sin klasse, en presis autofokus og innovativ OLED EVF-søkerteknologi. Den nye modellen viderefører dermed både egenskapene til sin forgjenger i tillegg til å sette ny standard innen sort-hvitt-fotografering. Den røde Leica-logoen er med vilje utelatt på dette kameraet. Kameraets...
66 000,-
1
Leica Q2: Den neste generasjonen av kompaktkameraet med fullformatsensor og lyssterkt objektiv. Q2 har en nyutviklet fullformatsensor, et lyssterkt objektiv, rask autofokus og innovativ OLED EVF-søkerteknologi. Den nye modellen viderefører dermed både egenskapene og den tidløse utformingen til sin forgjenger i tillegg til å tilby nye funksjoner. Dette er det eneste kameraet i sin klasse som har beskyttende tetning mot støv og vannsprut (IP52). Det gjør det ideelt å bruke i de fleste...
59 000,-
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.