SE SOMMERTILBUD☀️FRI FRAKT OVER 1000*

72692 72692 72692 72692 72692 72692 72692 72692 72692

Manfrotto Pro Light Cinematic Expand

Praktisk ryggsekk for videofotografen

Varenr: 124749
3 390,-
-+
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
Bestilles ved ordre (ca 9 dager)
BeskrivelseAlternativer
Beskrivelse

Ryggsekk Pro Light Cinematic Expand

  • Utvidbar front for modulært videokamera med montert håndtak
  • Stødabsorberende Flexi Divider System for støtdemping
  • Sterk, lett konstruksjon designet for lange reiser
  • Unnagjemt stropp for transport av videorammer og stativ
  • Praktisk sidetilgang for raske linseendringer

Manfrotto Pro Light Cinematic Expand videoryggsekk er en profesjonell videografsekk designet for et enmanslag som trenger å bære alt som kreves for å gjøre jobben sin i en enkelt veske. Denne ryggsekken er konstruert for å holde og beskytte et modulær videokamera med opptil 70-200/2.8 mm montert og opptil 10 objektiv, videotilbehør eller kamerahus. Camera Protection System skilleveggene, garanterer optimal beskyttelse fra veskens hjerte. En uavhengig lomme for bærbar PC kan romme en enhet opp til 17".
 
Takket være den utvidbare fronten, kan denne ryggsekken bli større for å passe et videokamera med et håndtak montert. På en enkelt måte kan sekken utvides og konfigurasjonen endres til et praktisk arbeidsmodus. Når ryggsekken må være så kompakt som mulig for reise, kan frontpanelet enkelt bli gjort mindre for å passe på kabinveskestørrelse. Det nye Flexi Shock Absorbing System bidrar til å plassere forskjellige kameraer i riktig posisjon for å gi plass til det utvidbare håndtaket mens du demper innholdet for optimal kamerabeskyttelse.

Vesken har også rask tilgang til den indre glidelåsen fra siden, slik at du kan bytte objektivet uten å miste et sekund. Forsiden og siden Never-Lose-båndet sikrer at videoutstyret ditt er perfekt støttet i vesken din. Brystreimene, skulderreimene og midjebeltet er fullt justerbare for den mest komfortable, tilpassede passformen. Ryggsekken er laget av vannavvisende Rip-Stop nylon / polyester, hul ITW Nexus spenne og Duraflex-maskinvare, og er ultralett, men likevel sterk nok til å beskytte en stor mengde utstyr for lange arbeidsøkter. Det har også ytre glidelås eller strekklommer for tilbehør og en vannflaske. Ryggsekken leveres med DuoFace sol / regndeksel for å beskytte mot tøft vær og reflekterer sollys for å holde utstyret kaldt og tørt hele dagen.

 

FargeSvart
MaterialeSyntetisk stoff,  RipStop,  Nylon
Størrelse i "17.3"
Volum45 L
Vekt i kg2.6
Ytre dimensjoner (BxHxD) i cm59 x 36,5 x 23
Indre dimensjoner (LxHxB) i cm52 x 33 x 21,5
Alternativer
Ryggsekk Pro Light Cinematic Balance Rommer DSLR eller speilfri med DJI Ronin M / MX Rommer alle gimbaltilbehør og videobenstativ Sterk, lett konstruksjon designet for lange arbeidsøkter Unnagjemt stropp for festing av videorammer og stativ Praktisk sidetilgang for raske linseendringer Manfrotto Pro Light Cinematic Balance videoryggsekk er en profesjonell videografveske designet for et enmanslag som trenger å bære alt som kreves for å gjøre jobben sin i en enkelt veske....
2 899,-
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.