Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.
117306 Panasonic DMC-FZ2000EP Panasonic Lumix DMC-FZ2000 1" 20,1MP sensor, 20x zoom, 4K, WiFi

Panasonic Lumix DMC-FZ2000

1" 20,1MP sensor, 20x zoom, 4K, WiFi

-+
9 259,-
Antallet avviker fra kjøpsforpakning. Antall endres til nærmeste hele pakke.

Produktinfo
Support

Det ultimate foto-/videohybridkameraet
Ekstrem høy videografisk ytelse som møter profesjonelle behov er lagt til en kraftig zoom og 1" sensor i et kamera som virkelig er designet for de som skaper.

Nylig utviklet foto/video hybrid linse
Den nye F2.8-4.5 24-480 mm LEICA DC VARIO-ELMARIT-linsen har høy optisk ytelse for både fotoer og videoer.
Dette linsesystemet har en intern zoomstruktur med styrestangmekanisme for jevn, stabil zooming, og dramatisk undertrykker bildeforskyvning med 80 % sammenlignet med forgjengeren FZ1000. En kjerneløs DC-motor muliggjør også konstant zooming fra bred til 20x tele-enden.
En galvanometerdrevet iris, som brukes i profesjonelle videokameraer, fanger enkelt opp plutselige endringer i lysstyrke. Dette sikrer jevn, sømløs iriskontroll selv under zooming.

20x optisk zoom i et kompakt kamerahus
Den nye LEICA DC VARIO-ELMARIT-linsen har en F2.8-4.5 lysstyrke som motstår uskarphet selv i telefotoopptak, og en visningsvinkel som strekker seg fra 24 mm bredvinkel til 20x optisk zoom* mens den fysiske størrelsen forblir den samme.
Linseenheten består av 16 elementer i 11 grupper, inkludert 4 ED-linser, 5 sfæriske linser med 8 sfæriske overflater, og en UHR-linse. Denne linsen oppfyller Leicas strenge standarder i MTF-verdien og i undertrykkelsen av skygger og refleksjoner.
Panasonics unike sfæriske linsefasongteknologi oppnår en vakker, heljevn avfokusering med en usynlig kantlinje.
*Tilsvarende 35 mm kamera: 24-480 mm.

Videoopptak som oppfyller krav til profesjonell kvalitet
LUMIX FZ2000 har videreutviklet seg til å oppfylle krav til profesjonell kvalitet og standard med muligheten til 4K (Cinema 4K: 4 096 x 2 160 / 24 fps og QFHD-4K: 3840 x 2160 / opptil 30 b/s) videoopptak i MOV/MP4 og Full HD-videoopptak med ultrahøy på 200 Mbps (ALL-Intra) / 100 Mbps (IPB) uten begrensning av opptaksvarighet. I tillegg har det en rekke praktiske funksjoner innebygd som kreves for profesjonelle videoopptak.
* Bruk SDXC/SDHC-minnekort som er kompatible med UHS-hastighetsklasse 3 (U3) ved bruk av videoopptak på 100 Mbps eller høyere bithastighet.

Stor 1" sensor – Vakre bilder selv i dempet belysning
Den store 1" 20,1 megapiksel MOS-sensoren med høy følsomhet forbedrer S/N-forholdet, som gjør det mulig å ta klare bilder med minimalt støy selv ved opptak i ISO12800 / Extended ISO25600. Den rike lysmengden hjelper til med å produsere en imponerende avfokusering med liten dybdeskarphet. Du kan ta virkelig slående bilder i en rekke ulike opptaksforhold.

0,74x Large OLED LVF med 2 360k-dot
En elektronisk OLED-søker med 2 360k punkter og høy oppløsning, er godt synlig takket være kontrastforhold på 10 000:1 og perfekt komposisjon selv i situasjoner med kraftig sollys. Høy 0,74x forstørrelse (tilsvarende 35 mm-kamera) og en bred visningsvinkel gjør det enkelt å se bildedetaljer selv når øyet flyttes unna midten av søkeren.
Den bakre skjermen som kan vippes/vris, gir deg i tillegg frihet til å finne uvanlige perspektiver samtidig som kameraet er enkelt å bruke og du har fullstendig kontroll over bildet. Berøringskontroll lar deg også umiddelbart angi fokus for et motiv ved bare å berøre det på skjermen, og du kan frigjøre lukkeren med ett klikk.

Alt på rett sted
Et godt definert grep gir stabilitet med minimal anstrengelse til tross for den betydelige vekten. Fremre/bakre dobbelhjulsystem muliggjør direkte innstilling av lukkerhastighet og blenderåpning, akkurat som på LUMIX G-kameraer. Den optimale layouten av hjul, knapp, spak og bryter gir en intuitiv og komfortabel kontroll for både bilde- og videoopptak.

Uforglemmelige øyeblikk med 4K-BILDEOPPTAK
Takket være 4K-teknologien i LUMIX FZ2000 kan du med 4K PHOTO ta vare på det perfekte øyeblikket i 30 fps og velge det beste bildet etter opptaket. Spill inn, velg og lagre. Med 4K PHOTO-modus på LUMIX FZ2000 kan du virkelig ikke gå glipp av øyeblikkene.

  • 1" MOS-sensor 20,1 megapiksler
  • Wifi
  • 20x Leica DC Vario-Elmarit-objektiv
  • 4K-video, FHD-video med høy bithastighet
  • 20x optisk zoom
  • Post fokus
  • 2360k-dot OLED LV