Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.
8%
116635 Fujifilm Fujifilm X-T2 + VPB-XT2 grep 24MP, 4K, Værtettet, WiFi, 8 bps
Forrige bilde
116635 Fujifilm Fujifilm X-T2 + VPB-XT2 grep 24MP, 4K, Værtettet, WiFi, 8 bps 116635 Fujifilm Fujifilm X-T2 + VPB-XT2 grep 24MP, 4K, Værtettet, WiFi, 8 bps 116635 Fujifilm Fujifilm X-T2 + VPB-XT2 grep 24MP, 4K, Værtettet, WiFi, 8 bps 116635 Fujifilm Fujifilm X-T2 + VPB-XT2 grep 24MP, 4K, Værtettet, WiFi, 8 bps
Neste bilde
Tilbehør
 • Alternativer
 • Fujifilm X-T2 + VPB-XT2 grep

  24MP, 4K, Værtettet, WiFi, 8 bps

  -+
  18 648,-
  Før20 298,-
  Du sparer: 8%
  Antallet avviker fra kjøpsforpakning. Antall endres til nærmeste hele pakke.
  Delbetaling velges i kassen
  Månedsbeløp
  Antall måneder
  Kredittkjøpspris

  Produktinfo
  Support

  Pakke med Fujifilm X-T2 kamerahus og grepet VPB-XT2

  Med en bildesensor på 24 megapixler, video med 4K oppløsning og den raskeste og mest avanserte autofokusen i et Fujifilm-kamera hittil er Fujifilm X-T2 et kamera som takler de fleste utfordringer i en kompakt størrelse. Det inntar dermed plassen som Fujifilms flaggskip sammen med X-Pro2.

  Ny sensor og mer kraft

  X-T2 har robust og værtettet konstruksjon i magnesiumlegering. X-Trans CMOS III-sensoren  på 24,3 MP og X Processor Pro prosessoren er det samme som man finner i X-Pro2. Takket være sensordesignet trenger ikke X-T2 lavpassfilter, noe som gir høyere detaljgjengivelse, fantastisk fargegjengivelse og en unngår moiré i fine mønster. Den nye sensoren gir mindre støy ved høye ISO-verdier og X-T2 kan presses opp til hele 51200 ISO. 

  Den kraftige prosessoren gir mulighet for den raskeste autofokusen i et Fujifilm-kamera hittil. Den store elektroniske søkeren har blitt enda bedre med høyere oppdateringsfrekvens og kortere "blackout"-tid mellom eksponeringene ved serieopptak. Den har også fått dobbelt så høy lysstyrke og forbedret ytelsse i dårlig lys.

  Profesjonelle videofunksjoner

  Fujifilm X-T2 har mulighet for å ta videoopptak i 4K (3840x2160 pixler i 30p). For å gi maksimal videokvalitet bruker kamera 1,8x oversampling, hvilket innebærer at kamera bruker 1,8 ganger mer informasjon fra sensoren en strengt tatt nødvendig for å få best mulig kvalitet i 4K. Kamera byr på 100 Mbps opptak internt i kamera og du kan benytte Fujifilms anerkjente fargeprofiler og filmsimulering direkte på videooptaket. Ønsker du bedre kvalitet og full kontroll får du ukomprimert studiokvalitet i 4:2:2 8-bit i F-log fargeprofil ut av HDMI-porten. F-log gir maksimalt dynamisk omfang og fargerom slik at du har mest mulig å jobbe med i etterarbeidet. Andre nyttige videofunksjoner er focus peaking og fokushjelp, manuell justering av lydnivå og 3,5mm jack-inngang for mikrofon.

  Bygd for action

  X-T2 er ypperlig allroundmodell som takler de fleste situasjoner. Serieopptak med 8 bilder pr sekund (11 med VPB-XT2), lukkertid på 1/8000 (1/32000 elektronisk lukker) og blitssync på 1/250 s gjør det spesielt godt egnet til fart og action. Autofokusen har gjennomgått videre utvikling og er blitt enda mer avansert med nye funksjoner og flere AF-punkter enn tidligere; 91 punkt, der de 49 i senter er fasedetekterende for maksimal hastighet og presisjon. Fokuspunktene dekker større del av søkerbildet og kan velges automatisk eller manuelt. Ved behov for større nøyaktighet kan antallet punkter økes til 325 gjennom en innstilling i menyen.

  Den nye autofokusen er raskere og ved å bruke de spesielle fokusprogrammene som er spesialtilpasset for ulike situasjoner kan du gi autofokusen enda bedre presisjon. Du kan også stille inn dine egne spesialinnstillinger som styrer hastighet og prioritering, en funksjon som gjør X-T2 velegnet for sport- og dyrefotografering.

  Kompakt hus og praktiske løsninger

  Håndteringen og betjeningen har blitt forbedret på X-T2. Utformingen på knappene er bedre slik at de er lettere å bruke, det er lagt til en joystick som enkelt lar deg velge AF-punkt, og hjulene på toppen er blitt større og kan låses. LCD-skjermen på 3" kan vinkles i 3 retninger; oppover og nedover når man fotografere i liggende format samt oppover nåt kamera brukes i stående format. Videre har huset fått 2 høyhastighets SD-spor, begge UHS-II kompatible. Trådløs overføring og fjernstyring via Wifi og appen Fujifilm Camera Remote gjør det enkelt å dele bildene.

  Funksjoner

  ·        24.3 megapixel APS-C X-Trans CMOS III sensor uten lavpassfilter
  ·        Video i 4K (3840x2160 pixler, 30p/25p/24p) eller Full-HD (1920x1080 pixler, 60p), med bitrate opptil 100 Mbps eller 4:2:2 8-bit ut HDMI-utgang.
  ·        91 AF-punkter, 49 fasedetekterende. Utvidbart til 325 AF-punkter.
  ·        SRask og presis AF med mulighet for å velge mellom frem spesialtilpassede AF-program og et program hvor du kan lagre dine egne spesialinnstillinger.
  ·        Serieopptak med 8 bilder/s og hela 11 bilder/s sammen med batterigrepet Vertical Power Booster Grip VPB-XT2 (tilbehør)
  ·        Værtettet konstuksjon i magnesiumslegering
  ·        Rejäla och intuitiva reglage, bl.a. joystick för styrning av AF-punkt
  ·        3" LCD-skjerm med 1 040 000-punkters oppløsning, vridbar i tre retninger
  ·        Elektronisk søker med 2 360 000 punkters oppløsning, 0,77x forstørrelse og jevnt bilde med minimal "blackout" ved serieopptak
  ·        Fujifilms anerkjente filmsimulering, fungerer både ved fotografering (15 ulike innstillinger) og videooptak (9 innstillinger)
  ·        Wi-Fi for trådløs bildeoverføring for trådløs bildeoverføring og mulighet for å fjernstyre kamera med appen FUJIFILM Camera Remote
  ·        Dobble minneskortspor (SD/SDHC/SDXC), begge støtter UHS-II (Ultra High Speed Class 2)
  ·        Mekanisk lukker med korteste tid 1/8000 s samt 1/250 s blitssynk. Elektronisk lukker med 1/32 000 s
  ·        ISO 200 til 12 800, kan utvides til ISO 51 200
  ·        F-Log färggraderingsprofil för video

  Vertical Power Booster Grip - VPB-XT2

  VPB-XT2 forbedrer grepet og ytelsen til Fujifilm X-T2. Du kan ha to batterier i grepet og et i huset noe som totalt gir 3 batterier og en kapasitet på over 1000 eksponeringer. Samtidig får X-T2 ekstra kraft som gjør at ytelsen forbedres fra 8 til 11 bilder pr sekund i serieopptak, søkerens blackout tid forkortes og du kan ta opptak i 4K i inntil 30 minutter.
   
  Grepet har en solid konstruksjon i magnesium og har samme værtetting som kamerahuset. Det har hjul, joystick og knapper som gjør det enkelt  og komfortabelt å fotografere i høydeformat. I tillegg har grepet hodetelefonutgang slik at en kan monitorere lyden ved videoopptak.
   
  Det følger med AC-adapter AC-9VS som lar deg lade batteriene i grepet uten å ta de mut. Grepet blir da i praksis en effektiv dobbellader. Den kan selvfølgelig også fungere som en vanlig AC-adapter om du ønsker å kjøre kamera på strøm, ideelt for deg som bruker kamera til video, timelapse eller i studio og ikke ønsker å bekymre deg for batteritiden.
  • Solid magnesiumkonstruksjon
  • Gir ekstra godt grep
  • Mulighet for 2 batterier i grepet og 1 i huset
  • Øker hastighet til 11 bilder per sekund i serieopptak
  • Lar deg filme 4K i inntil 30 minutter
  • Hjul, joystick og knapper for bruk i vertikalposisjon
  • Hodetelefonutgang
  • Begge batteriene kan lades i grepet med den medfølgende AC-adapteren