Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.
115910 Leica  Leica M-P + Summilux-M 35mm f/1.4 Sort Det klassiske street photography-settet

Leica M-P + Summilux-M 35mm f/1.4 Sort

Det klassiske street photography-settet

-+
113 299,-
Antallet avviker fra kjøpsforpakning. Antall endres til nærmeste hele pakke.

Produktinfo
Support
Leica M-P (Typ 240) i sort er basert på den ellers identiske Leica M og tilbyr alle de tekniske fordelene med Leica M-kamerasystemet i tillegg til flere andre funksjoner.

-Ripebestandig skjermbeskyttelse laget av safirglass.
-Umiddelbart klar til opptak med en stor bildebuffer på 2 GB.
-Ren design uten Leica-logoen og bokstaven "M" på forsiden.
-Manuell søkerrammevelger med den tradisjonelle "frame selector".
Klassisk "Leica"-gravering på toppdekselet.
"P" i navnet indikerer et designkonsept som er spesielt utviklet for å oppfylle behovene til profesjonelle fotografer. Leica M-P har ripebestandig safirglass som sikrer LCD-skjermen mot slitasje. Materialet er så hardt at det kun kan bearbeides med diamantkutteverktøy, og det står imot slitasje gjennom mange års bruk. I tråd med Leica sin filosofi er alle funksjoner og finesser designet og konstruert for robusthet og lang levetid. Topp- og bunnplatene er produsert av solid messing og huset av robust magnesium. Spesielle gummipakninger beskytter kamerahuset mot støv, vannsprut og fuktighet.
 
Bufferminnekapasiteten til Leica M-P er på hele 2 GB - dobbelt så stort som på Leica M. Dette garanterer at Leica M-P umiddelbart er klart til bruk. Dette er en fordel når du tar bilder i rask rekkefølge fordi bildedataene må bufres direkte etter at lukkeren utløses før de skrives til SD-minnekortet.
 
Nå slipper du å bytte objektiv for å vurdere passende utsnitt. Den nye rammevelgeren projiserer seks ulike brennvidder inn i søkeren for å simulere de forskjellige utsnittene. Dette gir større kreativ frihet og gir fotografen mulighet til å konsentrere seg fullt og helt om å komponere bilder. Rammene vises i par på brennvidde 28 og 90 mm, 35 og 135 mm, eller 50 og 75 mm.
 
Et annet trekk ved Leica M-P er den minimalistiske stilen. Mange fotografer som bruker Leica M teiper over den røde Leica-logoen for å gjøre sin tilstedeværesle så lite påtrengende som mulig. Leica M-P har tatt hensyn til dette og utelatt den røde logoen på fronten av kameraet. Dette kan gi deg enda mer diskresjon i avgjørende fotograferingssituasjoner. Topplaten på kameraet er i stedet gravert med en subtil Leica-skrift.
 
Leica M-P har en nyutviklet Leica Max CMOS-sensor på 24 megapiksler i fullt 35mm-format, designet og konstruert for både M- og R-objektiver. I samspill med Leica Maestro-prosessoren, som også sitter i Leica sine S-kameraer, betyr dette maksimal bildekvalitet og hurtighet. I kombinasjon med M- og R-objektiver åpner kameraets nye 1080p Full-HD-videofunksjon opp nye horisonter.