Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.
114942 Canon 1263C029 Canon EOS 80D kamerahus 24MP, 45 AF-punkt, Full HD, EISA vinner
114942 Canon 1263C029 Canon EOS 80D kamerahus 24MP, 45 AF-punkt, Full HD, EISA vinner 114942 Canon 1263C029 Canon EOS 80D kamerahus 24MP, 45 AF-punkt, Full HD, EISA vinner

Canon EOS 80D kamerahus

24MP, 45 AF-punkt, Full HD, EISA vinner

-+
10 815,-
Antallet avviker fra kjøpsforpakning. Antall endres til nærmeste hele pakke.
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp
Antall måneder
Kredittkjøpspris
Effektiv rente

Produktinfo
Support

Uansett hvilken motivtype du ønsker å utforske – fra sport til natur og action – er EOS 80D ekstremt responsiv og fanger alt ned til minste detalj på en imponerende måte. Den nye sensoren gir sylskarpt resultat med muligheter for utsnitt og beskjæring, mens det nye AF-systemet med 45 kryssensorer og serieopptak på 7 bilder i sekundet, kan fryse handlingen med suveren presisjon. AF-punktene kan velges individuelt eller grupperes i områder for presis fokusering, noe som gir deg større kontroll over komposisjonen uansett hvor motivet befinner seg i bildefeltet. Når du bruker kameraet med objektiver med liten blender, sørger 27 AF-punkter som støtter f/8, for presis fokus selv i de mest ekstreme situasjoner.

Kameraet er utviklet for å gi gode opptak i varierende lysforhold og har ISO-område fra ISO 100 til ISO 16000, som kan utvides til ISO 25 600. AF-systemet fungerer selv når lyset er svakere enn månelys (-3EV). RGB-IR-lysmåleren på 7560 piksler måler både synlig lys og usynlig infrarødt lys for presise eksponeringer, mens flimmerregistreringen sikrer konsekvent eksponering ved opptak under flimrende kunstig lys. Den nye White Priority-innstillingen gjør det enklere å redusere varmere toner.

Et kamera som tilpasser seg dine preferanser 
EOS 80D er spesialutviklet for å gi fotografer alt de trenger. Kameraet har en intuitiv design som betyr at du enkelt kan tilpasse opplevelsen til dine behov. Med praktisk plasserte kontroller har du tilgang til de mest brukte funksjonene og innstillingene. Den intelligente søkeren viser 100 prosent av bildefeltet, i tillegg til gjeldende innstillinger, og det er enkelt å bytte til den vribare Clear View LCD II-berøringsskjermen på 7,7 cm (3,0”) som er velegnet for filmopptak, Live View-innstilling og gir deg rask tilgang til funksjoner. 

Bli den fotografen ønsker å være 
Om du lager en videoblogg fra en reise eller film i kinokvalitet, gir EOS 80D deg full fleksibilitet med filmopptak i full HD. Du kan glede deg over presis autofokus og jevn følgefokus, takket være Canons unike Dual Pixel CMOS AF-teknologi. Det er også enkelt å justere autofokushastigheten og følsomheten for følgefokus, noe som gir deg full kontroll og lar deg tilpasse dette til den aktuelle filmstilen.

Seriøse videofotografer kan stole på at opptakene får profesjonell kvalitet med mulighet for opptak med 60p i MP4-format, perfekt når du vil senke farten på action og likevel ha kontroll på fokus. EOS 80D har både hodetelefon- og mikrofoninngang slik at du kan ta opp og ha full kontroll på lyden under et opptak.

Koble til, fjernstyr og del på en enkel måte 
Nyt friheten ved å styre EOS 80D fra smarttelefonen eller nettbrettet ved hjelp av Canons Camera Connect-app. Innebygget Wi-Fi og dynamisk nærfeltskommunikasjon gjør det enkelt å koble til og dele JPEG-bilder i full oppløsning med smartenheter. Du kan også koble til og styre kameraet via en PC, uten at du må ha en trådløs hjemmeruter. Lagre, vise og deler bilder og filmer, raskt og enkelt fra ett sted, ved hjelp av Canon Connect Station CS100.

Spesifikasjoner:

  • 24 megapixler
  • ISO: 100-16000 (utvidbar til 25600)
  • AF: 45 AF-punkt
  • Lukker: 30 sek - 1/8000
  • Søker: 100% dekning, 0,95 forstørrelse
  • LCD: Vridbar 3" 1040k oppløsning
  • Full HD, 60p
  • HDMI-utgang, Headset-utgang, mikrofon-utgang
  • Batteritid: ca 940 bilder
  • Vekt: 730g