Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.
111871 Nikon VBA410AE Nikon D810 kamerahus FX format, 36MP, Full HD video
Forrige bilde
111871 Nikon VBA410AE Nikon D810 kamerahus FX format, 36MP, Full HD video 111871 Nikon VBA410AE Nikon D810 kamerahus FX format, 36MP, Full HD video 111871 Nikon VBA410AE Nikon D810 kamerahus FX format, 36MP, Full HD video 111871 Nikon VBA410AE Nikon D810 kamerahus FX format, 36MP, Full HD video
Neste bilde

Nikon D810 kamerahus

FX format, 36MP, Full HD video

-+
31 490,-
Antallet avviker fra kjøpsforpakning. Antall endres til nærmeste hele pakke.
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp
Antall måneder
Kredittkjøpspris
Effektiv rente

Produktinfo
Support
Skap dine nye mesterverk med Nikon D810. Fra de fineste mønstre til motiver i rask bevegelse – dette allsidige kameraet med 36,3 megapiksler er klart for hva det skal være.
 
Det har en ny sensor i FX-format, stort ISO-område og EXPEED 4-bildeprosessor. Resultatet er overlegen skarphet, flotte farger og redusert støy i hele følsomhetsområdet.
 
AF-ytelse i toppklasse, opptakshastighet på opptil 7 b/s og filmopptak i full HD med 1080/60p. Det gir frihet til å forevige ethvert motiv med presisjon. Nikons Picture Control 2.0 gir eksepsjonell fleksibilitet til optimalisering og bildebehandling.
 
Sensor i FX-format med 36,3 megapiksler
Den nye sensoren uten lavpassfilter gir enestående detaljgjengivelse. Raskere kanalavlesing, stort dynamisk område og rene bilder på høye ISO-innstillinger.
 
EXPEED 4
Løfter kameraets generelle ytelse til et helt nytt nivå. Langt bedre bildegjengivelse og ISO-ytelse samt høyere bildefrekvenser under filmopptak.
 
Serieopptak på opptil 7 b/s
Ta bilde av motiver som beveger seg raskt, og gled deg over stor fleksibilitet. Ta kvalitetsbilder med full oppløsning og opptil 5 b/s. Ta bilder på 15,3 megapiksler med 7 b/s i DX-beskjæring.
 
Stort ISO-område
For første gang i et digitalt speilreflekskamera starter ISO-området i D810 på ISO 64 for renere og bedre definerte bilder. Fotografer med opptil ISO 12 800 eller utvid området fra 32 til 51 200 ISO (tilsvarende).
 
Klar for film
Ta opp filmer i full HD (1080p) med bildefrekvenser på 50p/60. Tilgang til hele følsomhetsområdet fra ISO 64 under opptak, samt kontroll over lukkertid, blenderåpning og lydnivåer.
 
AF-ytelse i toppklasse
D810 har det samme autofokussystemet som Nikon D4S og leverer det ypperste når det gjelder presisjon og høy oppløsning. Den nye funksjonen for AF søkefeltgruppe sørger for rask fokusering og bedre isolasjon av bakgrunnen selv under vanskelige lysforhold.
 
RAW Size S
Raskere arbeidsflyt med Nikons RAW Size S filformat. 12-bits Nikon NEF-filer med fyldig fargegradasjon gir raskere bildeoverføring og mer effektiv etterbehandling.
 
Picture Control 2.0
Med innstillingen Flat for maksimalt dynamisk område blir etterbehandlingen enklere og detaljene kan finjusteres med innstillingen Klarhet. Med Picture Control 2.0 er det enkelt å definere parametere for å realisere kreative ideer både for bilder og film.
 
Skarpt og stødig: Lukker-/speilkonstruksjonen i D810s, sammen med elektronisk lukker på fremre lukkergardin, bidrar til skarpest mulig bilder. Lukker- og speilmekanismen reduserer vibrasjoner og gir stabilt søkerbilde med minimal mørketid under høyhastighetsopptak. Når den elektroniske lukkeren på fremre lukkergardin er aktivert, minimeres interne vibrasjoner under eksponeringen, slik at risikoen for uskarphet i selv de minste detaljer reduseres.
 
Bedre Picture Control: full kontroll over skarphet, kontrast, lysstyrke, nyanser og fargemetning under fotografering og filming Innstillingen Flat gir full frihet i etterbehandlingen: Behold alle detaljene og bevar informasjon om fargetoner både i høylys og skygger. Innstillingen Klarhet brukes til presis justering av kontrasten og til å differensiere fine strukturer.
 
Skjerm med fargejustering: Fargebalansen og lysstyrken kan justeres i en hvilken som helst retning for å passe til den enkeltes arbeidsflyt. RGBW LCD-skjermen på 8 cm har 1 229 000 punkter. Den er antirefleksbehandlet og har automatisk lysstyrkejustering.
 
Todelt skjermvisning med zoom: Kontroller skarpheten og om bildet er vannrett, med todelt Live View-skjerm som har zoom. Denne funksjonen brukes for å sammenligne to punkter i bildet: Hvert punkt forstørres og vises på den todelte skjermen. Funksjonen er tilgjengelig via i-knappen på kameraet og er ideell for arkitektur- og produktfotografering.
 
Multi-CAM 3500FX 51-punkters AF-system: Finjustert for bilder med svært høy oppløsning. Kan konfigureres for motivdekning med 9, 21 eller 51 AF-punkter og følsomhet ned til -2 EV (ISO 100, 20 °C). Forbedringene omfatter blant annet bedre lock-on, utvidet "lagre etter retning" og alternativer for AF funksjonsbegrensninger. 15 korsformede sensorer i midten er kompatible med AF NIKKOR-objektiver som har lysstyrke f/5.6 eller bedre, og 11 sentrale fokuspunkter fungerer med lysstyrke f/8.
 
AF søkefeltgruppe: Forbedret motivgjenkjenning og motivfølge. AF søkefeltgruppe overvåker konstant fem ulike søkefelt. Det gir bedre fokusering og isolerer bakgrunnen bedre. Effektivt for fotografering av små motiver som er nær en distraherende bakgrunn eller en bakgrunn med høy kontrast. Søkefeltet med 5 AF-punkter kan flyttes på tvers av rekken med 51 punkter, avhengig av hvilke krav komposisjonen stiller.
 
Multiformat D-film: D-film leverer filmer i kringkastingskvalitet under de forskjelligste forhold og i flere formater. D810 tar opp filmer i full HD (1080p) i FX- og DX-format med bildefrekvenser på 50p/60p med merkbart mindre støy, moaré og fargefeil. Kameraet har ren HDMI-utgang, i tillegg til at det kan gjøre høyoppløselige opptak i kameraet og på en ekstern opptaker.
 
Frihet til å filme: Du har full kontroll over opptaket under filming. Følsomheten kan innstilles fra ISO 64 helt opp til ISO 51 200 (tilsvarende) med innstillingen M, og med funksjonen Auto ISO kan du stille inn de høyeste ISO-verdiene du vil arbeide med. Nikons 3D støyreduksjon gir mindre tilfeldig støy, fortegning og flimmer under filming med høy følsomhetsinnstilling. Høylysvisning på kameraskjermen viser hvor høylys er utbrent.
 
Hi-fi lydkontroll: forbedret lydkontroll gir bedre lydkvalitet og større fleksibilitet. Med inngang for stereomikrofon og lydutgang kan du finjustere lydnivået isolert både før og under opptak. Du kan både velge lydområde (stort/stemme) og redusere vindstøy når du gjør opptak med den innebygde mikrofonen.
 
Raskt, robust og med god respons: D810 er klart til bruk på omtrent 0,12 sekunder og har en utløserforsinkelse på bare 52 ms. Lukkeren av kevlar/karbonfiber-kompositt er testet med opptil 200 000 utløsninger med lukkertider fra 1/8000 til 30 s og blitssynkronisering på inntil 1/250 s.
 
Ubegrenset serieopptak: Ta talløse JPEG-bilder og skap enestående bilder av lysspor. Fotografer med utløserfunksjonen kontinuerlig og lukkertid 4 sekunder eller lenger, og du kan registrere så mange JPEG-bilder som minnekortet og batteriet tillater. Med ekstremt kort intervall mellom hver eksponering er det mulig å skape sømløse bildeserier av stjernespor eller baklys - og oppnå flotte effekter ved hjelp av tredjeparts programvare.