Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.
100369 Canon 2045B005 Canon EF 14mm 1:2.8 L II USM Lyssterk ekstremvidvinkel

Canon EF 14mm 1:2.8 L II USM

Lyssterk ekstremvidvinkel

-+
21 499,-
Antallet avviker fra kjøpsforpakning. Antall endres til nærmeste hele pakke.
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp
Antall måneder
Kredittkjøpspris
Effektiv rente

Produktinfo
Support
EF 14mm f/2.8L II USM er et vidvinkelobjektiv som brukes av krevende profesjonelle. Bruk av UD og asfæriske linseelementer gir utmerket bildekvalitet. Største blenderåpning er f/2,8, noe som er ypperlig under svake lysforhold.

Egenskaper
 
Konstruksjon for L-serien med spesielle tetninger mot støv og fuktighet
Stor f/2,8 blender
Asfæriske linseelementer og UD-linseelementer
Autofokus med ring-USM og manuell overstyring
Rund blenderåpning
Super Spectra-belegg som reduserer refleks og skygger 
 
Vidvinkelobjektiv for den profesjonelle.

Et spesielt perspektiv
EF 14mm f/2.8L II USM dekker en synsvidde på hele 114°, som er mer enn den menneskelige synsvidden. Ideell for fotografering av mindre rom, store objekter på kort avstand eller dramatisk landskap. Dette uttrykksfulle objektivet kan også brukes til å skape et skarpt skille mellom objekter i forgrunnen og resten av bakgrunnen.
 
L-seriens konstruksjon
Som alle objektiver i L-serien kombinerer EF 14mm f/2.8L II USM presisjonsoptikk med uovertruffen kvalitet, pålitelighet og brukervennlighet. Tetning mot støv og fuktighet beskytter effektivt mot naturkreftene, selv i svært dårlig vær.
 
Stor f/2,8 blender
Med den maksimale blenderen på f/2,8 kan man ta bilder raskt uten blits selv under svake lysforhold, og den gir også god dybdeskarphet.
 
Asfæriske linser og UD-glass
Objektivet inneholder to ulike spesialmaterialer for optimal visuell ytelse: asfæriske linser som korrigerer sfæriske avvik og Super UD-glass (ultralav fargespredning) for å eliminere sekundære kromatiske avvik. Resultatet blir en skarp, forvrengningsfri bildekvalitet med høy kontrast helt ut i bilderutens periferi.
 
Ring-USM for autofokus med manuell overstyring
Canons ringformede USM for autofokus bruker vibrasjoner med ultralydsfrekvenser for rask, eksakt og nesten lydløs drift med utmerket vridningsmoment. Fokus med manuell overstyring, via en stor ring som ikke roterer ved autofokusering, gjør at fotografen kan fininnstille direkte.
 
Super Spectra-belegg
Super Spectra-belegg gir korrekt fargebalanse og høy kontrast, og demper dessuten refleks og skygger ved å absorbere lyset som reflekteres fra interne linser og digitale EOS-sensorer.
 
Rund blenderåpning
En sirkelformet blender gir jevn og myk bakgrunnsuskarphet – perfekt for å isolere objekter ved stor blenderåpning, eller for portrettbilder.
 
Tilbehør
EF 14mm f/2.8L II USM har en innebygd kronbladformet motlysbeskyttelse for den fremre linsen, noe som forbedrer kontrasten og hindrer flimmer. Objektivdeksel og mykt etui medfølger.