Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.
117318 Irix IL-15BS-EF Irix 15mm f/2.4 Blackstone Canon Solid, værtettet og lyssterk vidvinkel
117318 Irix IL-15BS-EF Irix 15mm f/2.4 Blackstone Canon Solid, værtettet og lyssterk vidvinkel 117318 Irix IL-15BS-EF Irix 15mm f/2.4 Blackstone Canon Solid, værtettet og lyssterk vidvinkel

Irix 15mm f/2.4 Blackstone Canon

Solid, værtettet og lyssterk vidvinkel

-+
6 489,-
Antallet avviker fra kjøpsforpakning. Antall endres til nærmeste hele pakke.
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp
Antall måneder
Kredittkjøpspris
Effektiv rente

Produktinfo
Support

Irix 15mm f/2.4 Blackstone

Irix er en objektivserie fra den sveitsiske produsenten TH Swiss. Objektivene er designet i Sveits og bygget i Korea. Objektivene holder høy kvalitet, både optisk og mekanisk, med gjennomtenkte løsninger.

Irix 15mm f/2.4 er et lyssterk vidvinkel-objektiv med svært solid konstruksjon og værtetting som gjør det godt egnet til bruk utendørs og i dårlige lysforhold.

Blackstone, tåler alt

Objektivet er værtettet og konstruert i aluminium-magnesiumlegering for å tåle tøff bruk. De inngraverte markeringene for fokusavstand og lignende er fylt med selvlysende farge slik at det er enkelt å se fokusavstang og informasjon på objektivet selv i mørke omgivelser.

Objektiven är tillverkade med stor grad av kompromisslöshet. Både optiskt, mekaniskt och funktionsmässigt verkar man ha tänkt på det mesta, med genomtanke och smarta lösningar som inte ens de etablerade tillverkarna erbjuder i många fall. Irix 15/2,4 Blackstone och Firefly är också försedda med elektronisk bländaröverföring, vilket möjliggör användning av full expneringsautomatik, samt tillgång till Exif-information och fokusindikering i sökaren.

Fokusering

Irix 15mm f/2.4 har manuell fokus, men det har samtidig en rekke finesser som gjør fokuseringen lettere. Det har tydelig fokusmarkering og har i tillegg dybdeskarphet/hyperfokal-skala., en finesse som er forsvunnet på mange moderne objektiver.

Et eget klikk gjør det enkelt å vite når du når uendelig uten å måtte se på skalaen, og når du først har funnet fokus kan du enkelt låse fokus slik at du slipper å dobbeltsjekke mellom hver eksponering og ikke risikerer å stille på fokus ved et uhell.

Optisk ytelse i toppkvalitet

15 linseelementer i 9 grupper, hvorav du finner 3 HR-, 2 ED- og 2 asfæriske element, sikrer høy ytelse og få optiske svakheter. Neutrino-antirefleksbelegg hindrer reflekser og strølys som gir høyere kontraster og bedre ytelse i motlys. 9 avrundede blenderlameller sikrer fin sirkulær bokeh i de uskarpe områdene.

Spesifikasjoner:

 • Værtettet
 • Tilpasset fullformat
 • Brennvidde: 15mm
 • Største blender: f/2.4
 • Minste blender: f/22
 • Blenderkontroll: Elektronisk via kamera
 • Antall blenderlameller: 9
 • Fokus: manuell
 • Konstruksjon: 15 elementer i 9 grupper. 3 HR-, 2ED- og 2 asfæriske elementer.
 • Filterdiameter: 95mm
 • Bakre filterslot: 30x30mm slot for gel-filter
 • Størrelse: 114x100mm
 • Vekt: 685g