Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.
122835 Sigma 212955 Sigma 14-24mm f/2.8 Art DG HSM Nikon Ultravidvinkelzoom med høy bildekvalitet
122835 Sigma 212955 Sigma 14-24mm f/2.8 Art DG HSM Nikon Ultravidvinkelzoom med høy bildekvalitet 122835 Sigma 212955 Sigma 14-24mm f/2.8 Art DG HSM Nikon Ultravidvinkelzoom med høy bildekvalitet

Sigma 14-24mm f/2.8 Art DG HSM Nikon

Ultravidvinkelzoom med høy bildekvalitet

-+
14 499,-
Antallet avviker fra kjøpsforpakning. Antall endres til nærmeste hele pakke.

Produktinfo
Support

Sigma 14-24mm f/2.8 DG HSM Art

Sigma 14-24mm f/2,8 HSM Art er et værtett vidvinkelobjektiv med god lysstyrke gjennom hele zoomområdet. Den brede vinkelen lar deg fange store landskap, interiør, arktitektur og action/sportsbilder i spennende vinkler- Tre FLD-glass og tre SLD-glass bidrer til gode motlysegenskaper og lav forvrengelse.

Den brede bildevinkelen lar deg fange mye i bildet, og kan gi en spesiell følelse i bildene. Vidvinkelobjektiv brukes ofte til å fotografere innredning og innendørs der det ofte er liten plass, samt til arkitektur og interiør-bilder. Populære bruksområder er også landskapsfotografering der du vil få med mye natur i bildene, samt sportsbilder tatt på nært hold for å få en intim og actionfylt følelse i bildene.

Takket være zoomen klarer objektivet mange ulike situasjoner. Av og til kan 14mm være i bredeste laget, og da er det smidig og raskt kunne zoome inn for å minimere bildevinkelen. Dette gjør også at du slipper å beskjære bildene dine fra 14mm, og på denne måten beholde maksimal bildekvalitet.

Den høye lysstyrken gjennom hele zoomområdet gjør det lett å fotografere også når det er dårligere lys, som f.eks. på natten eller i dårlig opplyste lokaler. Takket være den konstante lysstyrken endres ikke eksponeringen dersom du zoomer inn, noe som virkelig hjelper på arbeidet i stressede situasjoner der du bruker kameraet på manuelle innstillinger.

FLD og SLD-glass hjelper til å minimere strølys, og gir gode motlysegenskaper. Dette er spesielt interessant på vidvinkelobjektiver, da det ofte kan forekomme flere lyskilder i et og samme bilde i kombinasjon med store linseelementer der lyset lett kan reflekteres.

Objektivet har flere gummitetninger, både mot kamerahuset og internt i konstruksjonen som gir en beskyttelse mot regn, snø og støv.

Objektivet er kompatibelt med Sigmas USB-dock (selges separat) for oppdatering av firmware og justering av enkelte parametre i objektivet.

Spesifikasjoner:

 • Sprut- og støvsikker
 • Brennvidde: 14-24mm
 • Største blender: f/2.8
 • Minste blender: f/22
 • Antall blenderlameller: 9 avrundede
 • Bildevinkel: 114,2-84.1° på fullformat      
 • Nærgrense: 26cm                          
 • Konstruksjon: 17 elementer i 11 grupper. Hvorav 3FLD, 3SLD og 3 asfæriske elementer. Super Multi Layer coating og fluorbehandlet frontglass som er lett å holde rent.
 • Hyper Sonic AF Motor
 • Filterdiameter: Ingen
 • Vekt: 1,15kg