Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.
124057 Nikon JAA535DA Nikon 500mm f/5.6E AF-S PF ED VR Lett og kompakt teleobjektiv
124057 Nikon JAA535DA Nikon 500mm f/5.6E AF-S PF ED VR Lett og kompakt teleobjektiv 124057 Nikon JAA535DA Nikon 500mm f/5.6E AF-S PF ED VR Lett og kompakt teleobjektiv

Nikon 500mm f/5.6E AF-S PF ED VR

Lett og kompakt teleobjektiv

-+
39 990,-
Antallet avviker fra kjøpsforpakning. Antall endres til nærmeste hele pakke.
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp
Antall måneder
Kredittkjøpspris

Produktinfo
Support
Sport. Dyreliv. Natur. Dette raskt fokuserende superteleobjektivet har en perfekt balanse mellom størrelse og ytelse. Opplev friheten med 500 mm rekkevidde, en kompakt konstruksjon og suveren bildekvalitet. Få lettere bagasje uten at det går ut over rekkevidden med dette kompakte f/5.6 500 mm superteleobjektivet med fast brennvidde.

Bruken av et PF-linseelement (Phase Fresnel) gjør at dette objektivet med fast brennvidde har vesentlig lavere vekt, uten at det går ut over bildekvaliteten. En minste fokusavstand på bare 3 meter gir enda flere kreative muligheter. Enten du tar makrobilder av frosne blomster eller fotograferer idrettsutøveres ansikter. Hvis du trenger mer fleksibilitet, kan du øke rekkevidden med en Nikon-telekonverter med 1,4 x, 1,7 x eller 2 x forstørrelse.

Robust og allsidig
Flyfotoer av billøp. Rovfugler i full utfoldelse. Ta bilder og gjør videoopptak på fjerntliggende steder eller i utfordrende situasjoner, uten å bekymre deg for objektivet. PF-linseelementet (Phase Fresnel) bidrar til objektivets kompakte konstruksjon, og et fluorbelegg avviser vann, støv og smuss. Alle bevegelige deler på objektivhuset er forseglet for å gi beskyttelse mot støv og vanndråper. Kulelagre i stativfesteringen gir jevne overganger fra vannrett til loddrett opptak.
 
Skarpt og klart
Dyreliv i soloppgang. Mennesker i skarpt gatelys. Dra nytte av skarphet over hele bildet og minimalt lysfall og lysflekker, selv ved fotografering med full blenderåpning eller i situasjoner med motlys. Tre elementer av ED-glass gir bilder med levende farger og tydelige kontraster. Nikons nanokrystallbelegg med antirefleks sørger for skarpe bilder med et minimum av lysflekker og skyggebilder selv i motlys. PF-lysflekker reduseres effektivt, og objektivets suverene oppløsning gir utmerket gjengivelse av punktlyskilder. Selv i kantene av bildefeltet.
 
Skarpt og stødig
Hold tritt med bevegelser og lyset. Nikons bildestabilisator og SPORT VR-innstilling gjør at du kan ta bilder uten å bekymre deg for virkningen av kamerabevegelser. Nikons bildestabilisator (VR) er laget for å redusere uskarphet som skyldes kamerabevegelser, og gjør det mulig å ta bilder med lukkertider som er opptil fire trinn langsommere enn uten VR.² VR aktiveres med en gang kameraets eksponeringsknapp er trykket halvveis ned, og den er lyddempet. SPORT VR-innstillingen er nyttig når man tar bilder av motiver som beveger seg svært raskt, eller når man panorerer. Den gir et mer stabilt søkerbilde, selv under serieopptak, uten å redusere bildekvaliteten.
 
Rask autofokus
Dette objektivet reagerer raskt og presist når motivet beveger seg. En elektromagnetisk blender gir nøyaktige eksponeringer under opptak med høy bildefrekvens. Nikons autofokusmotor gir lynrask og lyddempet autofokus. Avansert AF-følgefokus holder følge med motiver som beveger seg raskt – selv når de beveger seg uforutsigbart og med tilfeldig hastighet, eller når de nærmer seg kameraet raskt. Den elektromagnetiske blenderen sørger for rask automatisk eksponeringskontroll og maksimal nøyaktighet. Bryteren for begrensning av fokuseringsavstand med to posisjoner (FULL og 8–5 m) gir bedre kontroll over opptakshastigheten.
 
Fokusfunksjoner som er hentet fra Nikons profesjonelle objektiver, gir suveren kontroll. Brytere for fokusfunksjonene A/M og M/A gjør det mulig å bytte fra autofokus til manuell fokusering ved å dreie fokuseringsringen. Fokuseringsringen har en ruglete overflate som gir et godt grep for bedre kontroll. Og funksjonen Memory Recall gjør at du kan lagre en fokusavstand, som deretter kan brukes flere ganger. Perfekt når du vil fokusere på favorittgrenen til en fugl.
 
Spesifikasjoner:
 • Største blenderåpning: f/5.6
 • Minste blenderåpning: f/32
 • Konstruksjon: 19 elementer i 11 grupper (inkludert tre ED-objektivelementer, ett PF-linseelement (Phase Fresnel), linseelementer med nanokrystallbelegg og et fremre linseelement med fluorbelegg)
 • Antall blenderlameller: 9
 • Fluorcoating som avviser smuss og støv på frontglasset.
 • Nanocoating
 • Phase-Fresnell (PF) linseelemet
 • ED-glass
 • Elektromagnetisk blender (E)
 • Nærgrense: 3m
 • Filterdiameter: 95mm
 • Vekt: 1460g