Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.
117281 Carl Zeiss 2162-636 Zeiss Loxia 2.4/85 for Sony E Lyssterk tele for foto og video
117281 Carl Zeiss 2162-636 Zeiss Loxia 2.4/85 for Sony E Lyssterk tele for foto og video 117281 Carl Zeiss 2162-636 Zeiss Loxia 2.4/85 for Sony E Lyssterk tele for foto og video 117281 Carl Zeiss 2162-636 Zeiss Loxia 2.4/85 for Sony E Lyssterk tele for foto og video 117281 Carl Zeiss 2162-636 Zeiss Loxia 2.4/85 for Sony E Lyssterk tele for foto og video

Zeiss Loxia 2.4/85 for Sony E

Lyssterk tele for foto og video

-+
13 959,-
Antallet avviker fra kjøpsforpakning. Antall endres til nærmeste hele pakke.

Produktinfo
Support

ZEISS Loxia 2,4/85 er utformet for digitale sensorer. Basert på et optimalisert ZEISS Sonnar design, har det syv linser i syv grupper. Med ZEISS Loxia 2,4/85, har vi lykkes i å utvikle en velavrundet og ny framstilling av det opprinnelige optiske designet ZEISS Sonnar, som oppfyller alle krav for digital fotografering og filming.

Objektivet har en nærgrense på 0,8 meter og manuell fokusring med en rotasjonsvinkel på 220 grader, hvilket gjør fokuseringen ekstremt nøyaktig. Den store blenderen på f/2,4 i kombinasjon med det optiske designet i høy kvalitet gir en tiltalende bokeh. Elektronisk overføring av både objektivdata (EXIF) og fokus-bevegelser som aktiverer forstørrelsesfunksjonen i kameraet, hvis det ønskes av brukeren. Presis manuell fokusering med kraftige stopp og den mekaniske innstillingen av blenderen (blenderprioritet) muliggjør egen komposisjon for avanserte fotografer som ikke vil overlate alt til kameraet.

Manuelt fullformats objektiv for Sony a7 kameraer. De lette Loxia® objektivene fra ZEISS gir deg det beste fra to verdener: Fantastiske kreative muligheter som kun er mulig med manuell fokus, og fordelene med fullformat-fotografering med Sony a7 kameraserie.

Svært godt egnet også for filmskapere:
Med "De-Click-funksjonen" av Zeiss Loxia linsene er optikkserien også rettet mot videofilmere. "De-Click-funksjonen" gjør det mulig å mekanisk deaktivere klikk-stoppen på blenderringen - en forutsetning for stille og smidig justering av blenderen. ZEISS Loxia-serien er også en attraktiv linse for videokameraer som har Sony E-fatning, som f.eks. Sony PXW-FS7 og PXW-FS5. En robust konstruksjon i metall, filterdiameter på 52mm (som er identisk for alle brennvidder) og beskyttelse mot støv og fukt i objektivbajonettet gjør disse til perfekte filmobjektiver. Dessuten med en ytterdiameter som er like for alle ZEISS Loxia linser.

ZEISS Loxia linser kan også brukes med et "Follow-fokus" system. Zeiss objektivringer som er produsert i aluminium av høy kvalitet og med et herdet belegg, kan skrus på respektive linse og gjennom enkel montering. Komplettert med et "Follow-fokus" system, gjør det mulig med presis fokusering, og ZEISS Loxia linser blir filmlinser med lignende funksjoner som fullskala cine-linser.

Høy ytelse

 • Presis og holdbar konstruksjon, samt lav vekt.
 • Funksjonaliteten med Loxia linsene er perfekt matchet med kameraets funksjoner i Sony a7-serien.

Perfekt for både fotografering og video

 • Høy kvalitet takket være testet optisk design.
 • Automatisk aktivering av forstørrelsesfunksjonen når du vrir på fokusringen.
 • Valgbar blenderring for trinnløs funksjon, noe som muliggjør smidig tilpasning i videomodus.

Konstruksjon i høy kvalitet

 • Robust konstruksjon i metall.
 • Grepvennlig fokuseringsring for fin manuell innstilling.
 • En spesiell pakning ved kamerafatningen beskytter kontaktene mellom kameraet og objektivet.

Det fleksible standard-objektivet.
Kompakt og lett, gjør dette objektivet perfekt til mange tilfeller. Uansett om det er i bymiljø, portrett eller spontane oppdagelser, så er ZEISS Loxia 2,4/85 den ideelle følgesvennen for fotografen og filmeren.


Tekniske spesifikasjoner:

 • Brennvidde: 85mm
 • Blenderområde: F2,4-F22
 • Linseelement/grupper: 7elementer i 7 grupper
 • Nærgrense: 0,8m
 • Fokusringens rotasjonsvinkel: 220° (fra nærgrense til uendelig)
 • Synsfelt (diag./horis./vert.): 28,63°/24,05°/16,23° 
 • Lengde: 94,8mm
 • Diameter: 62,5mm
 • Vekt: 594g
 • Filterdiameter: 52mm