Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.
124762 Epson Epson SureColor P800 Luster Pakke Inkl. rull adapter og 16" Luster rull
124762 Epson Epson SureColor P800 Luster Pakke Inkl. rull adapter og 16" Luster rull 124762 Epson Epson SureColor P800 Luster Pakke Inkl. rull adapter og 16" Luster rull 124762 Epson Epson SureColor P800 Luster Pakke Inkl. rull adapter og 16" Luster rull

Epson SureColor P800 Luster Pakke

Inkl. rull adapter og 16" Luster rull

-+
16 197,-
Antallet avviker fra kjøpsforpakning. Antall endres til nærmeste hele pakke.

Produktinfo
Support
Epson P800 Luster Pakke. Pakke med P800 fotoskriver, rull adaper og 16" rull med Epson Luster papir.
 
Pakken inneholder:
 • Epson SureColor SC-P800
 • Epson Roll Adapter for SC P800
 • Epson Luster 16"
SC P800 er ideell for profesjonelle fotografer og kunstnere, og produserer virkelighetstro bilder med overlegen kvalitet, jevne fargeoverganger og -toner. SureColor SC-P800 er den første og eneste A2-skrivebordsskriveren på markedet med valgfri rullpapirenhet, noe som betyr at fotografer og kunstnere enkelt kan lage fantastiske utskrifter på større formater, som bannere.
 
Den profesjonelle skriveren lager holdbare kvalitetsbilder for salg, utstillinger eller til bruk i porteføljer. P800 kan også brukes til å produsere en rekke andre kvalitetsdokumenter, inkludert sammendrag, presentasjoner og gjengivelser.
 
SureColor SC-P800 bruker UltraChrome HD-blekk, et nytt nifargers blekksett, som for første gang ble brukt i fotoskriveren SC-P600 A3+. Blekksettet produserer et stort fargeområde og markedets dypeste svarttoner1, noe som betyr at brukere kan skrive ut bilder med en fantastisk spekter av nøyaktige farger og dype svarttoner. I tillegg har blekksettet forbedret lysekthet[1], noe som betyr at utskriftene er mer holdbare og varer lenger.
 
SC-P800 er etterfølgeren til de meget populære fotoskriverne i Stylus Pro38xx-serien. Denne nye modellen er den første og eneste A2-skrivebordsskriveren på markedet med valgfri rullpapirenhet[2]. Dette gjør skriveren perfekt for fotografer og kunstnere som ønsker å enkelt kunne skrive ut panoramabilder på formater som ikke er standard, som bannere og lerret som spennes rundt en blindramme.
 
SC-P800 er brukervennlig takket være en rekke tilleggsfunksjoner. Den er det eneste produktet på markedet med en 2,7-tommers fargeberøringsskjerm3 og hjelper brukere med å enkelt bytte mellom utskrift på forskjellige medier og å overvåke status for viktige utskriftsjobber.
 
Tre papirbaner, inkludert en ny frontmatet papirbane for kunstpapir, betyr praktisk papirmating og enkel bytting mellom forskjellige medieformater. Skriveren bruker også store blekkpatroner på 80 ml, noe som gjør den perfekt for store mengder fotoutskrifter og betyr færre turer for å skifte blekk.
 
En ny moderne design gir SC-P800 et flott utseende og kvalitetsfølelse. Den tar også minst plass av alle A2-skriverne på markedet2. Dette betyr at den passer bra der det er trangt om plassen, enten det er hjemme eller i studioet.
 
Avanserte tilkoblingsfunksjoner gir SC-P800 ekstra fleksibilitet. Den er den første 17-tommers A2-skriveren med Wi-Fi2 for enkel trådløs utskrift i hjemmet eller studioet. SC-P800 støtter også Epson Connect for enkel mobil utskift via en rekke enheter, inkludert nettbrett, datamaskiner og smarttelefoner. Du kan til og med skrive ut bilder fra den enheten du måtte ønske, uten trådløs tilkobling, takket være Wi-Fi Direct-tilkobling.
 
Funksjoner:
 • Ny nifargers UltraChrome HD-teknologi
 • Et utrolig stort fargespillerom og markedets høyeste tetthet av svarttoner1 (2,86 Dmax på PGPP)
 • Mulighet for rullpapir for utskrift av rullmedier med to- og tretommers kjerne og bredde på opptil 17 tommer (produktet er tilleggsutstyr)
 • Frontmatet papirbane for kunstpapir gir enkel mating av kunstpapir og stive medier
 • Støtter Epson Connect. Støtte for Apple AirPrint og Google Cloud Print
 • Wi-Fi Direct for direkte trådløs utskrift fra nettbrett, datamaskiner og smarttelefoner
 • Stort 2,7-tommers fargeberøringspanel for enkelt oppsett og lettvint betjening
 • Den rikelige blekkpatronstørrelsen på 80 ml er perfekt for store mengder fotoutskrifter med profesjonell kvalitet
 • Kompakt størrelse – får plass hvor som helst, enten hjemme eller i studioet
 • Ny moderne design gir et flott utseende og kvalitetsfølelse
 • Ethernet, Wi-Fi- og USB 2.0-tilkobling