Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.

9%
125132 Peak Design BSL-5-SG-1 Peak Design Everyday Sling 5L Sage Liten slingbag med smarte løsninger
125132 Peak Design BSL-5-SG-1 Peak Design Everyday Sling 5L Sage Liten slingbag med smarte løsninger 125132 Peak Design BSL-5-SG-1 Peak Design Everyday Sling 5L Sage Liten slingbag med smarte løsninger 125132 Peak Design BSL-5-SG-1 Peak Design Everyday Sling 5L Sage Liten slingbag med smarte løsninger 125132 Peak Design BSL-5-SG-1 Peak Design Everyday Sling 5L Sage Liten slingbag med smarte løsninger

Peak Design Everyday Sling 5L Sage

Liten slingbag med smarte løsninger

-+
990,-
Før1 090,-
Du sparer: 9%
Antallet avviker fra kjøpsforpakning. Antall endres til nærmeste hele pakke.

Produktinfo
Support

Den ultimate lavprofils hverdagsbagen for rask tilgang og som er lett å ta med på daglige utflukter. En meget god bag for ferske fotografer, og for proffene som bare vil ha med seg det helt essensielle. Også et fantastisk alternativ for deg som ikke fotograferer, men bare vil ha en bra hverdagsbag.

Everyday Sling 5L er den minste og letteste bagen i Everyday-serien. Den har imponerende kapasitet i et lite format - 5L hovedrom kan tilpasses flere forskjellige kitløsninger. Eks:

- Speilløst systemkamera + 1 - 2 objektiver
- DJI Mavic / Spark drone + kontroller, batterier og lader
- Fullformatkamera + objektiv

Everyday Sling er en omdefinering av hva en slingbag kan være. Som en del av den prisbelønte Everyday bag-serien tilbyr Everyday Sling enestående tilgjengelighet til utstyret ditt, utvidelsesmuligheter som passer dine behov samt enkel organisering uansett hva du skal ha med deg. Et rent ytre skjuler en rekke unike funksjoner. Fra lynrask justerbar stropp til et sideåpnet hovedrom med origami-inspirerte FlexFold skillevegger. Bagen har en svært utvidbar sidelomme og et ekstern bæresystem for utvendig bærekapasitet. Sling kan også pakkes flatt slik at du kan stappe den i en større bag når du f.eks vil ha den med på reiser.