Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.

123701 Panasonic HC-VXF1EG-K Panasonic HC-VXF1 Videokamera Avansert 4K videokamera
Forrige bilde
123701 Panasonic HC-VXF1EG-K Panasonic HC-VXF1 Videokamera Avansert 4K videokamera 123701 Panasonic HC-VXF1EG-K Panasonic HC-VXF1 Videokamera Avansert 4K videokamera 123701 Panasonic HC-VXF1EG-K Panasonic HC-VXF1 Videokamera Avansert 4K videokamera 123701 Panasonic HC-VXF1EG-K Panasonic HC-VXF1 Videokamera Avansert 4K videokamera
Neste bilde

Panasonic HC-VXF1 Videokamera

Avansert 4K videokamera

-+
8 299,-
Antallet avviker fra kjøpsforpakning. Antall endres til nærmeste hele pakke.
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp
Antall måneder
Kredittkjøpspris

Produktinfo
Support

Med en ny, stor og høyfølsom BSI-sensor som gir utmerket ytelse også ved dårlig belysning, samt et skarpt og lyssterkt Leica Dicomar-objektiv kan Panasonic HC-VXF1 fange fantastiske videosekvenser med krystallklar 4K-oppløsning.

Ingen hendelser er utenfor rekkevidde for dette avanserte videokameraet, takket være 24x optisk zoom med 25 mm vidvinkel, en effektiv bildestabilisering og den siste høytytende AF-teknikken. Foruten vridbar touch-skjerm har VXF1 også semiprofesjonelle finesser som elektronisk søker, fokus peaking og manuelle innstillingsmuligheter.

Brilliant videokvalitet med 4K-oppløsning
Det skarpe Leica Dicomar-objektivet gjør 4K-oppløsningen fullstendig og sørger for at også de mest detaljrike scener vises naturtro og levende. Panasonic HC-VXF1 er også et videokamera som trives i mørket. Bildesensoren i 1/2,5" format samt objektivets gode lysstyrke (f/1,8) gir innspillinger med lite støy, samtidig som finessen "aktiv kontrast" automatisk jevner ut store kontrastforskjeller i motivet.

For meget vanskelige lyssituasjoner kan du stille inn moduset HDR Movie. Her spiller kameraet inn video med maksimalt dynamisk område og gir tegning over hele bildet, fra de lyseste høydepunktene til de dypeste skyggene.

Vil du fange en actionfylt scene i et mer langsomt tempo? Still inn "Follow slow motion" og nyt den tydelige gjengivelsen av alt som beveger seg i scenen.

**24x zoom **
Med tilgang til et 24x zoomområde, fra 25 mm* vidvinkel til 600 mm tele, kan du filme det meste som befinner seg foran kameraet. Vidvinkelen kommer til nytte når du vil ha med store grupper av mennesker på trange steder, men er også hendig når du bruker den vridbare touch-LCD-skjermen for å ta selfies.

*Tilsvarende 35 mm kamera. Gjelder i 4K- og FHD/24p-modus.

5-akset HYBRID O.I.S +
Panasonic HC-VXF1 har bildestabilisering i fem akser, HYBRID O.I.S +, for å effektivt korrigere uønskede bevegelser hele veien opp til det lengste telemoduset. Funksjonen Adaptive O.I.S. optimerer også automatisk bildestabiliseringen avhengig av modus, posisjon og type motiv.

Panasonics bildestabilisering er utformet for å skåne de bevegelige delene mot slitasje, og gir en dramatisk forbedring av korrigeringen av små håndbevegelser.

Med funksjonen Level Shot kjenner kameraet om det krenger, og retter automatisk opp bildet.

For både entusiaster og proffer
Foruten vinklingsbar skjerm har HC-VXF1 også en vinklingsbar elektronisk søker (EVF) som forenkler når du filmer i sterkt dagslys. Avanserte brukere har glede av den intuitive kontrollringen som gir rask og enkel styring og finjustering av fokus, zoom, hvitbalanse og blender. Autofokus med rask og effektiv sporing gjør det enkelt å filme bevegelige motiv og med Custom AF kan du selv velge mellom tre ulike fokusmodus.

Avansert WiFi
Med hjelp av trådløs kobling via Wi-Fi kan du koble til opptil tre smarttelefoner, og bruke de for å legge til ytterligere "bilde i bilde" i videoen.

Beskjær i 4K
Finessen "4K Crop" gir tilgang til en rekke smarte redigeringsmuligheter:

    Følge-zoom: Med funksjonen Smooth Zoom får du følge-zoom uten uskarphet. Det er også enkelt å zoome inn på et motiv i utkanten av bildet uten å måtte endre kameravinkel.
    Perfekt panorering: Du kan göra följsamma och snygga kameraåkningar i bilden, helt enkelt genom att välja start- och slutsekvens.
    Enkel tracking-funksjon: Velg hvem du vil følge i filmen, og videokameraet kommer automatisk til å beskjære bildet slik at motivet havner innenfor det beskjærte området.
    Digital bildestabilisering: Til og med når du har filmet ferdig er det mulig å korrigere bevegelser, takket være den automatiske justeringen av beskjæringen. Resultatet er en enda mer stødig og skarp innspilling.

Spesifikasjoner

 • Video oppløsning: 4K
 • Video format: MP4, AVCHD
 • Skjerm: Trykkfølsom, vippbar 3" skjerm
 • Wi-Fi: Ja
 • Søker: Elektronisk
 • Innebygget mikrofon: 5.1 Surround
 • LED Video lys:No
 • Opptaksmedia: SD kort
 • Egenskaper:Wi-Fi, USB lading, Trykkfølsom skjerm, Høyttaler, HDR Video, Dolly Zoom, 4K Foto
 • Filter størrelse (Sirkulært) (mm): 62 mm
 • Dimensjoner (DxBxH) (mm): 69 x 77 x 167 mm
 • Bildestabilisering: Optisk
 • Grensesnitt: USB, Mikrofon, Hodetelefon, HDMI
 • Sensor: 1/2,5", BSI MOS
 • Brennvidde tilsvarende 35mm: 25-600 mm
 • Vekt: 428 g
 • Optisk zoom: 24x