99556

Nisi Filter IRND1000 112mm

10 stopps ND-filter i 112mm

Varenr: 133735
2 499,-
-+
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
Bestilles ved ordre (ca 10 dager)
BeskrivelseAlternativer
Beskrivelse

NiSi Nano Gråfilter IR ND1000 er spesielt utformet for landskapsfotografer. Filteret er produsert i høykvalitets glass med nano coating forhindrer tap av detaljer.

Nøytrale gråfilter påvirker ikke bildets farger, og en densitet på 3,0 gir en forminskning av lyset i 10 blendertrinn. IR laget på dette filteret eliminerer infrarødt lys i å komme gjennom optikken, hvilket bidrar til å beholde den naturlige fargen på bildet.

Filterringen er produsert av messing og med meget presis produksjon kun har en tykkelse på 3,5mm, gjør at dette ultratynne  filteret passer perfekt også på kraftige vidvinkelobjektiv uten å skape vinjettering.

Man bruker et gråfilter (ND) for å jevnt forminske mengden lys som kommer gjennom objektivet. Det brukes bl.a. når kontrasten mellom høylys og skygger er stor og gir da mulighet til bedre eksponering. ND-filter kan også gi en større bevegelsesuskarphet og skape en helt annen bildefølelse ved å bruke en stor blenderåpning og/eller en lang lukkertid.

  • Ultratynn filterring på kun 3,5mm, laget i messing
  • Matt svart filterring av høyeste kvalitet
  • Forlenger eksponeringen med 10 blendertrinn uten fargeskjær
  • Optisk kvalitet for en glatt flate 
  • IR filtrering for å minimere fargeskjær
  • Nano Coating, som gjør filteret motstandsdyktig mot vann og olje
  • Ekstremt lett å rengjøre
  • Konstuert for å kunne brukes med Nikon Z 14-24mm f/2.8
Alternativer
B+W beskyttelsefilter 007 XS-Pro MRC Nano B+W 007 beskyttelsefilter MRC er den perfekte beskyttelsen for objektivet uten å gi en filtereffekt. B+W sitt filter beskytter mot fingeravtrykk, smuss og riper som ødelegger objektivets egenskaper og i verstefall gjør det nødvendig å bytte frontglass. Egenskapene til filteret er at det er et filter med messingfatning, laget av et enestående godt glass. Filterfatningen er tynn, kun 3,4 mm tykk,...
Fra 499,-
20+
Beskytt objektivet ditt! Kenko Real Pro-serien er designet for å gi topp ytelse og burde tilfredsstille profesjonelle så vel som entusiater og amatører. Filteret er det perfekte filteret for deg som ønsker å beskytte objektivet ditt mot fysiske skader som riper, hakk, smuss og støv. Filteret er konstruert av klart glass av høy kvalitet for å sikre at det ikke påvirker bildekvaliteten til objektivet. Beskyttelsesfilter anbefales...
Fra 319,-
6
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.